Son Yorumlar
Son Şans, Tekrarı 105 Yıl Sonra
Bilgi
Yazım içeriği ve bilgi edinme yönünden güzel bir yazı olmuş. En çok di...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
Hayvanseverlik
Bu şekilde, canlıların hangi amaçla bayıltığını bilmeden ve sonrasında...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
BELLİ
ORADAKİ YURTTAN ŞİKAYET GELMİŞTİR BELEDİYEYE BELEDİYEDE GEREKENİ YAPMI...
Yorumu Oku

Ak Parti'de değişim başlıyor!
MÜTEAHHİT
GEYVE TEŞKİLATI TAMAMEN DEĞİŞMELİ MÜCAHİTLİKTEN MÜTEAHHİTLİĞE YÜKSELME...
Yorumu Oku

Murat Kaya, TCDD Genel Müdürü ile görüştü
dileğimizdir
sayın Murat Kaya; TCDD'nın genen müdürü ile görüşürken HIZLI TREN...
Yorumu Oku

 
Erzurumlular Derneği Açıldı(VİDEO)
Pazar, 22 Mart 2009

Sakarya Erzurumlular Sosyal Yardımlaşma Derneği'nin Geyve şubesi açıldı. Çok sayıda davetlinin katıldığı açılış programı misafirlerce ilgi ile izlendi.

Sakarya Erzurumlular Sosyal Yardımlaşma derneği Geyve şubesinin açılışı çok sayıda davetlinin iştirak etmesi ile gerçekleşti.

Programa Sakarya Erzurumlular derneği başkanı Mükerrem Koç ve yönetim kurulu üyeleri, Arifiye, Sapanca, Hendek şube başkanları, Ilıca Erzurumlular dernek başkanı, Geyve Tapu müdürü, AKP Geyve belediye başkan adayı Murat Kaya, AKP Geyve ilçe başkanı Muhittin Irmak, AKP Geyve belediye ve il genel meclis üyeleri adayları, CHP adına İl genel meclisi adayı Osman Erköse, MHP Geyve belediye başkan adayı Abdullah Şenel, MHP Geyve belediye ve il genel meclisi üyeleri adayları, SP Geyve belediye başkan adayı İrfan Tufanoğlu, SP Geyve ilçe başkanı Mehmet Kır, SP Geyve belediye ve il genel meclisi üyeleri adayları, DSP Geyve belediye başkan adayı Mustafa Yavuz, Karaçam köyü muhtarı Kazım Mercan katıldı.

Geyve ilçesindeki Erzurum'luların girişimleriyle kurulan şube başkanlığına Erhan Sarı getirildi. Saygı duruşu ve İstiklal marşının ardından Geyve şube başkanı Erhan Sarı açılış konuşmasını yaptı. Daha sonra Sakarya Erzurumlular Derneği başkanı Mükerrem Koç bir konuşma yaparak dernek faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Sakarya Erzurumlular derneği 10-13 yaş grubu folklor ekibinin sunduğu "BAR" gösterisi ilgi ile izlendi. Koç, Sarı, AKP Geyve belediye başkan adayı Murat Kaya ve MHP Geyve belediye başkan adayı Abdullah Şenel açılış kurdelasını beraber kestiler. Daha sonra okunan "Dadaş" şiiri salondakileri duygulandırdı. Geyve Simit Sarayı'nın sponsor olduğu Erzurum'lu gençlerden oluşan "CANO" grubu Erzurum türkülerini seslendirdi. Slayt gösterilerinin ardından misafirlere yapılan ikramla program sona erdi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


GEYVE 2009 SEÇİM hakkındaki diğer yazılar
Gösterim: 4836 | E-posta

Yorumlar (7)
RSS Yorumlar
1. 22-03-2009 21:51
mahalle komşularımı candan destekliyorum her zaman yanınzdayım
Yazar ali kır (Misafir)
2. 23-03-2009 21:28
Bir Erzurumlu olarak gurur duydum. Her ne kadar yanınızda olamasamda tüm yüreğim Geyvede sizinleydi. Umarım gelenek ve göreneklerimizi ve Erzurumlların sevgi dolu yüreklerini herkese gösteririz "Yüz güzelligi evden hamama, huy güzelligi Erzurum'dan Şam'a"
Yazar çağatay acar (Misafir)
3. 23-03-2009 23:15
umarım bu dernekle birlikte kültürümüzü daha iyi bir şekilde anlatma ve yaşatma fırsatı buluruz.hem geyveli kardeşlerimize hemde erzurumlu kardeşlerime tekrar hayırlı olsun
Yazar Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır (Misafir)
4. 18-04-2009 16:22
erzurumlular
erzurumlular dernegı geyve sube başkanı sayın erhan sarı ya cok teşekkur edıyorum erzurumluları bır araya topladı bızlere onculuk yaptı allah razı olsun kendısınden çok uğrastı bu dernek için kendısı herseye layık helal sana abım herzaman yanındayız yeterkı sen ol yanımızda basımızda senı sevıyorum erhan sarı sayın baskanım
Yazar kadır polat (Misafir)
5. 31-05-2009 17:42
erzurumlular
sevgılı abıcım senın her daım yanında ve bırlıkte olmaktan gurur duyuyoruz herseyın hayırlısı oldugu gıbı bu basarındada mutluluk duyuyoruz. nıce basarılara dıleyıyle k.i.b EMRAH SARI :
Yazar EMRAH SARI (Misafir)
6. 07-03-2010 17:46
acar
gerek yok yoruma
Yazar hakime (Misafir)
7. 07-03-2010 17:54
erzurumlular dernegine
bencede gerek yok yoruma
Yazar busra (Misafir)

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 
 
 
© 2000-2019 Geyve.com Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur.