Son Yorumlar
Son Şans, Tekrarı 105 Yıl Sonra
Bilgi
Yazım içeriği ve bilgi edinme yönünden güzel bir yazı olmuş. En çok di...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
Hayvanseverlik
Bu şekilde, canlıların hangi amaçla bayıltığını bilmeden ve sonrasında...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
BELLİ
ORADAKİ YURTTAN ŞİKAYET GELMİŞTİR BELEDİYEYE BELEDİYEDE GEREKENİ YAPMI...
Yorumu Oku

Ak Parti'de değişim başlıyor!
MÜTEAHHİT
GEYVE TEŞKİLATI TAMAMEN DEĞİŞMELİ MÜCAHİTLİKTEN MÜTEAHHİTLİĞE YÜKSELME...
Yorumu Oku

Murat Kaya, TCDD Genel Müdürü ile görüştü
dileğimizdir
sayın Murat Kaya; TCDD'nın genen müdürü ile görüşürken HIZLI TREN...
Yorumu Oku

 
MHP'den 4. Program(VİDEO)
Salı, 24 Mart 2009

Milliyetçi Hareket Partisi Geyve ilçe teşkilatı, 29 Mart 2009 yerel seçimleri için Gazi Süleyman paşa mahallesi Karabıyık kıraathanesinde dördüncü programını yaptı.

MHP dördüncü programını tamamladı. MHP tarafından Gazi Süleyman paşa mahallesi Karabıyık kıraathanesinde gerçekleştirilen programa Geyve belediye başkan adayı Abdullah Şenel meşaleler altında geldi. MHP birinci sıra belediye meclis adayı olan Ahmet Pehlivan'ın sunduğu programda il genel ve belediye meclis üyesi adaylarının tanıtımı gerçekleştirildi. Daha sonra bir konuşma yapan MHP Geyve belediye başkan adayı Abdullah Şenel, projelerinden bahsetti. Şenel, konuşmasının bazı bölümlerinde hem iktidarı hem de iktidar partisi adayı Murat Kaya'yı eleştirdi. AKP'nin düzenlediği propaganda konuşmalarına değişik köylerden vatandaşların getirildiğini iddia eden Şenel "Köyde yangın çıksa, insan yok" benzetmesiyle AKP'nin köyden vatandaşları AKP konuşmalarına getirerek, Geyve'deki seçmenleri yanıltmaya çalıştığını iddia etti. Orman işletmesine Geyve'den değil de başka yerlerden işçi alınmasını eleştirdi. Bir süreden beri Geyve'nin gündemini meşgul eden "UÇAK-PİLOT" polemiğine farklı bir bakış açısı getirerek "Ben kuleden izin istiyorum, Boeing ile Cumhuriyet meydanına inmek istiyorum" diyerek seçmenleri kule olarak yorumlayıp polemiğe farklı bir bakış açısı getirdi. Programın ardından partililer yürüyerek merkez seçim bürosuna geçti.

 

 

 

 

 


GEYVE 2009 SEÇİM hakkındaki diğer yazılar
Gösterim: 3178 | E-posta

Yorumlar (14)
RSS Yorumlar
1. 24-03-2009 01:39
fark var
neredeyse 5 metrekarelik alana 1 insan dusmus.evet seyrek sepet coluk cocuk anca bu kadar olcagı bellıydı zaten.olsun. (edit)
Yazar olumune akp (Misafir)
2. 24-03-2009 09:35
fark var
bunlar, köylerden hendek'ten insan ticareti yapmıyor sadece ölümüne mhp diyenler
Yazar ahmet (Misafir)
3. 24-03-2009 09:35
Seçmeninizi kandırmayın...
arkadaşım resimlere iyi baktıysan oradaki herkes geyveli herkes burada oy kullanacak. Hendekte karasuda köylerde oy kullanmayacak. Seçmenleri kandırmayın kendinizi kandırmayın Abdullah Şenel ve ekibi sandıktan çıkınca sizde 1 ay ortalara çıkamayacaksınız.
Yazar misafir (Misafir)
4. 24-03-2009 10:01
Seçmeninizi kandırmayın...
bizim geyveli vatandaşımız var burda.az olsun öz olsun sizinkiler gibi çakma olmasın...
Yazar alpertunga (Misafir)
5. 24-03-2009 13:40
seçmeninizi kandırmayın
siz burdaki insanları adamdan saymıyorsunuz ya işte bu sizin seçilebilirseniz ki çok zor o zaman kimleri sayıp kimleri saymıycağınızı gösteriyor herkesin başbakanı olcam diyen r.t.e sadece yandaşlarının ve yardakçılarının başbakanı olmuştur sizinde amacınız kendi yandaşlarınızın başkanı olmak ama belediyecilik partizancılık yapılmaması gereken yerdir tüm halkı kucaklamaktır halka hizmettir halkı daha şimdiden bizden ve bizden olmayanlar diye böldünüz siz seçilmeden. Milliyetçi hareket partisinin bizden dediği tüm türk vatandaşlarıdır sizin gibi bize oy verenler vermeyenler diye kelle hesabı tutmayız biz
Yazar genç (Misafir)
6. 24-03-2009 13:47
samimi olalım
MHP mitinglerine bakıldığında günden güne yükselen bir ivme var inşallah bunun sonucuda sandığa yansır.Eğer mitingler sadece o partiye oy verenler ise AKP önde ama unutmamak lazım ki 2004 seçimlerinde bir rüzgar arkasına alarak seçime giren ve mitinge katılanlar kadar oy alamayan Akp şimdi Geyve'de neler değiştide bir önceki seçimdeki oylardan daha fazlasını alsın.
Yazar Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır (Misafir)
7. 24-03-2009 14:04
ölümüne akpye
öncelikle dun akşamki mhp mitingimizde, ne nuru osamniyeden de karacaörenden ne seki harmandan ne sarıgazıden nede geyvenın diğer köylerinden adam vardı. üstelik sapanca ve hendektende adam yoktu. kalkmışssınız bi avuc insan diyosunuz. sizi diğer ilcelerden ve köylerden getirdiğiniz adamlarmı sandıkta şaha kaldıracak..taşıma suyuyla değirmen dönmez bunun cvbını 29 mart gunu halk size cok güzel vericek. müsade etmıyecez geyveyi yemenıze... abdullah başkan allah yar ve yardımcın olsun yolumuz seninle
Yazar kadir fırtına (Misafir)
8. 24-03-2009 14:55
ölümüne akpye
vallahı abdullah senelın vızyonu murat kayadan bın kat ıyı
Yazar pestıj (Misafir)
9. 24-03-2009 16:10
ölümüne akpye
Hesap soracağız Hesap önce Geyvede sonra Ankarada,Halkımızın çektiği sıkıntıları MHP kadroları çok iyi biliyor acıları dindireceğiz 29 mart akşamı MHP gücünü artırmış olarak bu seçimlerden çıkacaktır. 
OYLAR ABDULLAH ŞENELE
Yazar MUSTAFA (Misafir)
10. 24-03-2009 21:06
Ölümüne akp ye
Ölümüne akp ye rumuzla yazan arkadaşa ve onun gibi düşünenlere hayret ediyorum arkadaşlar.Yahu ülkede iyi giden bişey söyleyinde bizdeoy verelim.Ekonomi dibe vurmuş vaziyette,hergün bir yolsuzluk olayı açıklanıyor,yoksulluk ona keza yürekler yanıyor.Oy vermem için sebep varmı.Yani bir torba erzak alacam oyumu verip geleceğimi ipotek altına sokacam.Başbakan 6.5 yıldır iktidarda, 3.5 yıl iktidar olanları suçluyor oy verenler hiç sormuyor 6.5 yıl sen ne yaptın diye.Arkadaşlar artık kendimize geleleim.
Yazar İlhan KAÇAR (Misafir)
11. 24-03-2009 21:48
Ölümüne akp ye
bır degısme masalı bırde ak tutturdunuz bu mıllete karayı AK dıye yutturdunuz!!! BU MILLET UYANIYOR!BIR MILLET UYANIYOR!!!HAYDI GEYVE SENDE YUREGINI KOY!!!
Yazar SERKAN (Misafir)
12. 25-03-2009 12:06
Ölümüne akp ye
geyve için elele oylar abdullah şenel e menfeat değil hizmet için şimdi mhp
Yazar yüreğini koyy (Misafir)
13. 25-03-2009 20:06
seçmen
hadi geyve ülken için memleketin için sende yüregini koy
Yazar fatih (Misafir)
14. 25-03-2009 23:18
%100 MHP
BEN ABDULLAH ŞENELE HER ZAMAN GÜVENİYORUM DOĞRU SÖZÜN ADI ABDULLAH ŞENEL MURAT KAYA TEHDİTLE OY İSTİYOR BUGÜN TEHDİTLE OY İSTEYEN İNSAN YARIN İLÇEMİZİDE (edit) GEYVE SANA YAKIŞIR ABDULLAH ŞENEL.............
Yazar misafir (Misafir)

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 
 
 
© 2000-2019 Geyve.com Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur.