Son Yorumlar
Son Şans, Tekrarı 105 Yıl Sonra
Bilgi
Yazım içeriği ve bilgi edinme yönünden güzel bir yazı olmuş. En çok di...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
Hayvanseverlik
Bu şekilde, canlıların hangi amaçla bayıltığını bilmeden ve sonrasında...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
BELLİ
ORADAKİ YURTTAN ŞİKAYET GELMİŞTİR BELEDİYEYE BELEDİYEDE GEREKENİ YAPMI...
Yorumu Oku

Ak Parti'de değişim başlıyor!
MÜTEAHHİT
GEYVE TEŞKİLATI TAMAMEN DEĞİŞMELİ MÜCAHİTLİKTEN MÜTEAHHİTLİĞE YÜKSELME...
Yorumu Oku

Murat Kaya, TCDD Genel Müdürü ile görüştü
dileğimizdir
sayın Murat Kaya; TCDD'nın genen müdürü ile görüşürken HIZLI TREN...
Yorumu Oku

 
AKP 5. Programını Yaptı(VİDEO)
Perşembe, 26 Mart 2009

AKP 29 Mart 2009 yerel seçimleri propaganda sürecinde gerçekleştirdiği konuşma programlarının beşincisini yaptı. AKP Tepecikler mahallesindeydi.

AKP 29 Mart 2009 yerel seçimleri propaganda sürecinde beşinci programını yaptı. Sondan bir önceki program olan Tepecikler mahallesi programı için seçim bürosundan yaya olarak hareket eden AKP heyeti, konuşma alanına kısa bir süre kala AKP Sakarya milletvekili Şaban Dişli ile buluştu. Alana kısa bir süre kala omuzlara alınan AKP Geyve belediye başkan adayı Murat Kaya, konuşma platformuna meşaleler ve havai fişekler altında girdi. Yapılan il genel meclisi ve belediye meclisi üyesi adaylarının tanıtımının ardından AKP Geyve ilçe başkanı Muhittin Irmak bir konuşma yaptı. Konuşmadan önce Sakaryaspor amigosu Ersin Dişli'ye çiçek takdim etti. Irmak yaptığı konuşmada, Geyve için iyi bir kadro kurduklarını ve Geyvelilerin bu kadroya sahip çıkmalarını istedi. Irmak, önceki belediye başkanlarını eleştirerek daha iyi hizmet edeceklerinin iddia etti. Daha sonra bir konuşma yapan AKP Sakarya milletvekili Şaban Dişli, Kaya'ya "Belediye başkanınız, başkanımız" diye hitap etti. BBP genel başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun helikopter kazası geçirdiği bilgisini ileten Dişli, hizmet için belediyenin önemine dikkat çekerek, aday olan Murat Kaya'ya destek istedi. Daha sonra bir konuşma yapan Murat Kaya vatandaşlara projelerini aktararak Geyve ve Geyve belediyesi için yeni bir dönemin başlayacağını iddia etti. Kaya konuşmasının ardından seçim bürosuna kadar omuzlarda getirildi.

 


GEYVE 2009 SEÇİM hakkındaki diğer yazılar
Gösterim: 4439 | E-posta

Yorumlar (45)
RSS Yorumlar
1. 26-03-2009 10:11
MURAT BAŞKANIM ÇOK ÜZGÜNÜM BUNLARI YAZDIĞIM İÇİN AMA CHP ALACAK BU SEÇİMİ. BU GÜN YÖRÜKLERDE TARİH YAZMIŞLAR :sigh
Yazar AKP (Misafir)
2. 26-03-2009 10:11
DİŞLİ YADA BAŞKA MİLLETVEKİLİ OLMADAN DA Bİ KONUŞ BE ŞU GEYVELİLERLE. SEN Mİ YÖNETECEN DİŞLİ Mİ BELLİ DEĞİL YANİ. BİRAZ GÜVEN KENDİNE.
Yazar TARAFSIZ (Misafir)
3. 26-03-2009 10:11
MURAT KAYANIN ÖKÜZ YATAĞI
MURAT KAYA AĞZINDAN DÜŞÜRMEDEĞİN ÖKÜZ YATAĞI VAR YA ATİLLA ZEYTİNOĞLU YÖRÜKLERDE ÇOK GÜZEL AÇIKLADI SANA MESELENİN ASLINI DUYDUN MU? :grin
Yazar GEYVELİ (Misafir)
4. 26-03-2009 10:18
sağduyu
Açık ve net olarak görünüyorki AKP Adayı Sayın MURAT KAYA rüzgarı arkasına almış emin adımlarla Başkanlığa doğru hızlı adımlarla ilerliyor.30 mart sabahı geyvede güneş bir başka güzel doğacak,insanlar birbirini daha çok sevecek.ANCAK diğer partilerden huzur bozucu davranışlar,provakasyonlar yapılabilir.Herkesin ve sorumlu kişilerin çok dikkatli olması,AKİL ADAM'ların köşe başlarını tutması gerekiyor.Taa oy sayımı bitene kadar.şimdiden MURAT KAYA ve tüm teşkilata hayırlı olsun diyorum.Görünen ve gönlümden geçen bu.Neticede Geyve kazanacak,geyveli kararını vermiş çoktan.
Yazar orhan (Misafir)
5. 26-03-2009 11:00
polat alemdarlığa soyunan başkan adayı
Arkdaşlar 2 seferdir akp nin mitingine gidiyorum ve murat çıkınca gülmekten ölüyorum.Haraketleri konuşmaları ne komik ya.Arkasında millet vekilleri iktidar partisinin avantajı olmasa nasıl konuşurdu acaba.Konuşmalar hareketler yapmacık.Hiçbir doğallık yok.Şimdiden kendisinin gelirsem kan kusturacam der havası var.Ak parti muratı kazandırmak için o kadar para harcıyorki Vasfi uz çıktığında bu kadar para niye harcanmadı acaba. Yoksa vasfi kazanamasında bir dahaki dönem ben çıkayım diye sayın (edit) beyle hazırlanan bir oyunmuydu.Ak partiye bakıyorum da herkes iktidar korkusuna koşuyor.O toplantılara gelenlerin kaçta kaçı acaba murat için geliyor.Zaten gelenler muratın komik hallerini konuşmalarını seyredip pişman oluyor.Ama sayın murat kardeşim polat alemdar bile senin kadar bel altı vurmuyor
Yazar ad (Misafir)
6. 26-03-2009 09:43
baloncular
AKPLİLER BU İŞLER BALON İNSANLARLA OLMAZ.TUTUŞMAYA BAŞLADINIZ GALİBA .ANLADINIZ KAYBEDECEĞİNİZİ DİMİ. YAHU BENİM KÖYÜMDEN BİLE 2 OTOBÜS KALDIRDINIZ YA BEN ŞAHİDİYİM GENÇLER SÖYLEDİ BANA. ÖNCE RANT İÇİN YANINIZDAKİLERİ PARTİNİZDEN GÖNDERİN ONDAN SONRA SEÇİME C.H.P NİN KARSISINA ÇIKIN. GERÇEGEİ İKTİDAR PARTİSİ ARKANDA OLMAYACAK CHP NİN KARSISINA RAKİP OLAMAZSIN SENDE.BALONSUNUZ BALON .
Yazar seçmen (Misafir)
7. 26-03-2009 11:29
hayırlı olsun
dün akşam iki partinin konuşmasını da gezdim,chp şovu iyi yapıyor yalnız,geyveliler kararını vermiş.ak parti bu işi götürmüş.tarafsız kişilerle yaptığımız görüşmelerden bu sonucu çıkarıyorum.bu seçimde millet daha bilinçli oy verecek.geyveye hayırlı olsun.
Yazar tarafsız (Misafir)
8. 26-03-2009 11:40
hayırlı olsun
gorunen koy kılavuz istemez beyler atılla hakaret etmesını ıyı bılır bırgun de murat sunu yapmış demedı adam ilçe başkanıken geyveye sağlık ocağı ilçe emnıyet bınası anadolu lısesı kultur merkesı acıl ek bınası yaptı ama sız beledıyeye geldınız sız ne yaptınız
Yazar ak gençlık (Misafir)
9. 26-03-2009 12:09
hayırlı olsun
geyvede secim 2 parti arasında gidip gelior. kimse demesın secimi atilla aldı murat aldı diye. ben şurdan şunu söylüyebilirm. secimi ya atilla alır yada murat alır. bu kesin. ama gönlumde gecen aday hala belli değil benımm. pazar sabahı uzun uzun düşünüp oyumu kullanmya gidicem.hayırlısı neyse o olur inşallah.
Yazar Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır (Misafir)
10. 26-03-2009 12:15
başkan atilla
dün akşam bütün millet yörüklerdeydi hey murat kaya ..
Yazar millet (Misafir)
11. 26-03-2009 12:17
geyveye hayırlı olsun
bazı kendini bilmez hadsiz arkadaşlar bizim mitinge gülmeye geliyolarmış bizde atilla beyin videolarını izlerken gülmekten kırılıyoruz yaşı gelmiş işi bitmiş gözünde gözlük,yazdıklarını okuyacağım die canı çıkıyor..hiç değilse MURAT BAŞKANIMIZ aklıyla konuşuyor işte genç olmanın bir avantajı daha.kirli oyunlarınızla emellerinize ulaşamayacaksınız buna rabbimde izin vermiycek,halkımızda...halk kararını verdi artık.30mart sabahı yeni bir güneş doğacak geyve huzur bulacak.geyveye hayırlı olsun...MURAT BAŞKAN MURAT BAŞKAN...
Yazar yakamoz (Misafir)
12. 26-03-2009 13:36
"Gözün Aydın GEYVE"
Gözün aydın Geyve.... 
Diğerleride bizim arkadaşlarımız, hemşerilerimiz... 
Sizleride bağrımıza basıyoruz... 
Anlıyorum sizi...(edit) 
Ama merak etmeyin .... 
Pazar Günü Ak partili bir Geyvede sizlerde bizlerde tüm Geyvelilerde rahatlayacak... 
Sen Geyvesin.. 
Sen her şeye değersin... 
Murat Kayalı güzel günlere
Yazar Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır (Misafir)
13. 26-03-2009 13:06
chp adayı
chp adayı geçen konuşmasında avrupa birliği fonlarından faydalanıp proje yapacam demiş.yahu bunlar bu milleti aptalmı sanıyorlar.baykalın avr. brl. reformlarına karşı nasıl amansızca mücadele verdiğini taaa eniştemiz lost lajendik duydu.lajendik i bile çileden çıkardı.avrupalı sosyal demokratlar chp ile utanç duyoyor dedi.geyve adayıda tutmuş avrupadan bahsediyor.muro ile deli hüsnüden bile çok komik olmuş.aman baykal duymasın sayın adayım sonra partiden afaroz etmesin sizi.
Yazar Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır (Misafir)
14. 26-03-2009 13:55
iyi düşün geyveli
bakınız taraklı doğal sit alanı edildi.hamamın oraya 5 yıldızlı otel yapılacak.turizm merkezi olacak.pamukova da ise 50bin tl ye ev satılıyo.havaalanı yapılıyo.araba yarışları yapılıyo.biogaz tesisi açıldı.parke fabrikası var.jeotermal enerji çıkartıyolar.hendeği anlatmaya gerek yok zaten adapazarıyla yarışıyor.bunlar AK PARTİLİ belediyeler.birde geyveye bakalım.çöpler toplanmıyor.(edit) işçinin maaşı ödenmiyor.heryeri satmışlar.belediye araçları hacizli.sabah erken kalkan işçi koltuğa oturup belediyeyi yönetiyor.tam bir başı boşluk.peki elde ne var.20 TRİLYON BORÇ öyle biliniyor.gerçek borcunu daha kimse bilmiyor.bunu MURAT BAŞKAN gelince öğrenecez.şimdi soruyorum size geyveyi bu hallere getirenler kim.tabiki ben değilim.babamda değil. 
a-atilla zeytinoğlu 
b-mehmet kır 
c-idris çakır 
d-hepsi 
sizce hangisi.doğru cevap d şıkkı dediğinizi duyar gibiyim.(edit) şimdi gelelim konuya.taraklı,pamukova,hendeğe (edit) baktığı gibi bakmak istemiyosak ak parti yi seçmek ZORUNDAYIZ.
Yazar Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır (Misafir)
15. 26-03-2009 14:35
iyi düşün geyveli
dedilerki yağmur geliyor kısa keselim, ak partinin mitingine elbette bereket gelir dediler Allahın rahmetini bile kendilerine mal etmeye kalktılar ama olmadı bereket gelmedi mitinge bundan ne anlam çıkarmamız gerekiyor o zaman bereketimizi kaçırdınız çekin gidin mahallemizden
Yazar ersin (Misafir)
16. 26-03-2009 14:54
iyi düşün geyveli
arkadaşlar hendek ten taraklıdan bahsediyoz da bak pamukovaya alifuata kimse akp li belediyeden memnun değil.Pamukovayı uzan pamukova yaptı.Alifuata girin hele ilhantan girişi yollar rezil kaç senedir tadilat görmüyor.Akp li olmayla demekki hiçbişey olmuyor.Ben söyleyim size geyvelilerin kazanacağı birşey yok muratın hizmet ettiği ağabeyleri kazanır.Eşme altına okul yapıldı yarın alışveriş merkezi yapılır.Cezaevinin yanında çokta hoş durur.Ama önemli değil bazılarının yerleri değerlensin.
Yazar adalı (Misafir)
17. 26-03-2009 15:00
AK YOLSUZLUKLAR
5 yıldır Taraklı'yı AKP yönetmiyor mu neden bu zamana kadar yapmadınızda şimdi milletin gözünü boyamak için vaatlerde bulunuyorsunuz. Taraklı'ya gelen bir turistin kalacağı bir yer yok otel yok Tam 5 yıldır! 
 
Pamukova'ya havaalanını rüyanızda görürsünüz. Bursa, Eskişehir'deki havaalanları varken Pamukova size mantıklı geliyor mu? Üstelik İstanbul'un dibindeki bir yer için.  
 
Parke fabrikası, cart fabrikası diyerek milleti kandırma...Senin beğenmediğin M.K bile Ferudun'dan daha fazla Geyve'ye yatırım yaptı. İplik fabrikası, havai fişek fabrikası, org. sanayi... 
 
Heryeri satmışlar diyorsun, sanırım AKP hükümetini kastetdin... Ülkeyi talan ettiniz, heryeri sattınız utanmadan burdan bir de heryeri satmışlar diyorsun. Seni kim yemliyor ondan bir haber versene sen? 
 
Türkiye'deki en büyük yolsuzluk hangisidir? 
 
a) 1 trilyonluk rüşvet 
b) Valilik arsasının peşkeş çekilmesi (Duran'ın yeğeni 50 yılla yargılanıyor) 
c)Şeker Fab. Arsası 45 milyon tl 
d) Deniz Feneri  
e)Kadir Topbaşı'n oğluna sahilde imarsız cafe açılması 
f)İ.Melih Gökçek'in oğluna yapılan kıyaklar 
g)Mengir Fırat'ın uyuşturucu işi 
h)R.T.E'nın oğlunun ortağı olduğu Atasay Kuyumculuk'a yapılan kıyaklar 
i) R.T.E. Damadının bulunduğu şirkete TV ve gazete satınalması için verilen usulsuzce verilen 700 milyon dolarlık kredi 
j)Galata Port ihalesi 
k)İzmir TCDD liman taşıma ihalesi 
l)İstanbul Büyükşehir Bel. Araç Sigorta ihalesi 
m) Mavi Akım Doğalgaz Ek protokol olayı 
n)SSK'da ilaç yolsuzluğu (Roche ilac fabrikasına peşkeş) 
o) Maliye Bakanı'nın oğlunun mısır ithalatı 
ö)Maliye Bakanı'nın kaçak villası ve resmi mühürlerinin sökülmesi (Maliye Bakanı'na ait denilen villalar aslında R.T.E'nin) 
p) Tüpraş ihalelesi 
r)Telekom ihalesi 
..... 
z) hepsi 
 
z şıkkımı jumong? 
 
Sen gel bu kirli sularda boğulma T.C.'nin kirlenmemiş partilerinden birini seç...
Yazar Kara Murat (Misafir)
18. 26-03-2009 15:10
geyveli biliyor
hehe tepeciklerde oturan bir vatandaş olarak nasıl sevindim anlatamam burayıda bağdat caddesi yapacakmış nasıl yapacakmış kaldırımları yenileyerek zaten bu millet ne çektiyse bu kaldırım değiştirmekle hizmet ettiğini sanan belediyecilerden çekti yahu bağdat caddesini biliyoruzda kaldırımı hiç dikkatimizi çekmedi marifet kaldırımda olsaydı görürdük yahu dükkanlar açmak eğlence mekanları açmak kafetaryalar büyük butikler felan olsunki bağdat caddesi olsun çarşı esnafı kan ağlarken buralar kaldırım yapılınca bağdat caddesi olcak nasıl sevindik nasıl inandık anlatamayız yinede Allah razı olsun siz olmasanız bu kara günlerde krizden ekonomik sıkıntıdan bunalmışken nasıl gülecektik biz yahu süper süper adamakla mal tükenmezde biraz insaf edin ama yaa hayır bu kadarmı saf bukadarmı cahil bu insanlar hep siz biliyosunuz biz birşey görmedik bilmiyoruz dime fesuphanallah
Yazar cumhuriyet (Misafir)
19. 26-03-2009 17:03
yakışır başkanlık atilla zeytinoğlunaaaa
kendini bilen gerçekleri görebilen insan olmayı becerebilen bireyler olarak bu lambayı söndürecek gerçek başkan ATİLLA ZEYTİNOĞLUDURRR sayın geyveliler oyunu kömüre oduna erzağa birde hendekteki köfteye oyunu satma oylar ATİLLLA ZEYTİN OĞLUNA
Yazar Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır (Misafir)
20. 26-03-2009 17:03
yakışır başkanlık atilla zeytinoğlunaaaa
şakşakçılara bak hele..
Yazar .............. (Misafir)
21. 26-03-2009 17:04
yakışır başkanlık atilla zeytinoğlunaaaa
atilla zeytinoğlu arkandayız iktidarın sadakasını değil geyve için dürüst çalışıcak saygın işi bilen başkan istiyoruz biz başkanımızı seçtik atilla zeytinoğlu
Yazar cumhuriyet (Misafir)
22. 26-03-2009 17:04
yakışır başkanlık atilla zeytinoğlunaaaa
kim ne derse desın geyve tercıhını yaptı murat kaya diyor bız işin şov kısmında degılız olmadık hiç bir zaman bızım başkanımızın hızmet aşkı var dınleyenler bunu çok ıyı anladı boşuna piskolojık savaş yaratmaya çalışmayın seçmen akıllı artık kandıramayacaksınız murat abımız farklı genç egıtımli inançlı geyveyı kurtarsa kurtarsa o kurtarır murat gelecek geyve güzelleşecek chp lılerde tebrık edecek.......
Yazar tuhana (Misafir)
23. 26-03-2009 17:07
yakışır başkanlık atilla zeytinoğlunaaaa
BU SEFER GEYVEYİ SİZE YEDİRMİYECEĞİZ BU SEFERDÜRÜSTLÜK KAZANACAK BU SEFER ATİLLA BAŞKAN KAZANACAK... :zzz
Yazar BAŞKAN ATİLLA (Misafir)
24. 26-03-2009 17:13
yakışır başkanlık atilla zeytinoğlunaaaa
BU İŞ BİTTİ.BAŞKAN MURAT KAYA
Yazar EMRE (Misafir)
25. 26-03-2009 17:17
yakışır başkanlık atilla zeytinoğlunaaaa
NE MURAT NE ATİLLA MEHMET KIR ADAY OLSAYDI BAŞKAN BELLİYDİ
Yazar HAKAN (Misafir)
26. 26-03-2009 17:19
yakışır başkanlık atilla zeytinoğlunaaaa
YÖRÜKLER YÖRÜKLER OLALI BÖYLE MİTİNG GÖRMEDİ.SEN HARİKASIN BAŞKAN ATİLLA.
Yazar HATİCE (Misafir)
27. 26-03-2009 17:58
yakışır başkanlık atilla zeytinoğlunaaaa
HERŞEY GEYVE İÇİN.SEN GEYVE'SİN BÜYÜK DÜŞÜN.(edit)
Yazar SERDAR (Misafir)
28. 26-03-2009 18:52
yakışır başkanlık atilla zeytinoğlunaaaa
ya bu geyvelıler hala akıllanmadılarmı saban (edit) 7 sene tam 7 senede geyve ıçın ne yaptı ufacık tecefık seylerden bahsetmıyorum gerçekten geyve ıçın ne yaptı aa pardon... kendı akrabalarını saçma sapan yerlerde ıse sokmaktan baska ne yaptı buna kımse cevap veremez kı vermeyede yuzlerı yok ınsanları ıs vaadıyle kandırıpta oy dılenmeyın hakedene ıs verın geyve bırakın 5 yılı 1 yılda adam olsun !!! sız torpılle ınsanların hayatlarıyla oynyrsunuz bu ış okullara kadar gırdı boyle saçmalıklarla gençlerın hayatlarıyla oynyrsunuz artık gercekten iyi yontım beklıyoruz!!!!!!!!!
Yazar gençlık (Misafir)
29. 26-03-2009 18:50
yalan söyleme jumong
Buradan site yönetimine sesleniyorum, dün burada Yunus'un mesajını kaldırdınız sözde provakatörlük yaptığı için... Jumong yalan bilgilendirme ve halkı kandırmaya calışıyor. 
 
jumong'un yazısının da aynı şekilde kaldırmanızı rica ediyorum 
iddia ettiği msesaj ve benim ispatım.. 
jumong'un yazısı "ama ben senin yazdıklarına işte diyorum HEPSİ YALANDIR.getir iddialarını.ama getiremessiniz.anca çamur at tutmassa izi kalır taktiği." 
 
ispatı: 
 
b) Valilik arsasının peşkeş çekilmesi (Duran'ın yeğeni 50 yılla yargılanıyor)  
c)Şeker Fab. Arsası 45 milyon tl  
 
buları nasıl yalan dersin? Aziz Duran'ın yeğeni içerde değil mi?  
 
Vali yardımcısı ve Aziz Duran'ın yeğenine operasyon düzenlendiğinde Savcı Aziz Duran'a da tutuklama kararı çıkartmıştı ancak gece yarısı İçişlerinin telefon talimatıyla durduruldu (Savcılığın düzenlediği ilk tutanaklara bakabilirsiniz, imha olmadıysa). AKP zarar görmesin diye... Eğer bu operasyon olmasaydı Zeki Toçoğlu'nun yerine yine Aziz Duran gösterilecekti.  
 
Bu AKP'cilerin çoğu jumong ve türevleri gibi, milletin gözünü boyamak ve bilgileri sümen altı yapmakta ustadır.  
 
Bakın Uğur Dündar hakkında savcılık iddianameleri yandaş basında nasıl dolaşıyor. 
 
İş Deniz Feneri dosyasına gelince haber yasağı getirirler... 
 
Çok sürmeyecek halk uyandı, 29 Mart'tan sora 6 ayınız var, bakalım hangi ülkelere kaçacaksınız...
Yazar Kara Murat (Misafir)
30. 26-03-2009 19:41
yalan söyleme jumong
çok doğru söylüyson kara murat arkandayım ...
Yazar millet (Misafir)
31. 26-03-2009 20:22
kara muradım
öncelikle şunu söyliyeyim dün yunusla beraber benim yorumlarımda kaldırılmış.antiye güzel bir cevabım vardı türünün örnekleri diye ama neyse.benim kızdığım nokta şu tayyip erdoğan ı seversiniz veya sevmezsiniz.ben seviyorum.kimseyide sevmeye zorlayamam.ama kimse türkiye cumhuriyeti başbakanına hakaret,iftira,yalan atamaz.benim kızdığım nokta bu.arkadaşın yazdıkları hep palavra yalan ve iftiraydı.birden sinirlendim.belkide aşırı tepki gösterdim.konuya gelelim muradım.aziz duranın yeğeni diyosun.e kendin yazmışsın yargılanıyor diye.peki konu ne o zaman.ak parti adamı korumuşmu.senin yazdıklarına göre sanki ak parti teşkilatlı olarak soygun yapıyo.ben onun için tümden yalan dedim.insanoğlu çiğ süt emmiş.hırsızlık yapanın allah belasını versin.hangi partiden olursa olsun.önemli olan parti tarafından korunuyomu.
Yazar Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır (Misafir)
32. 26-03-2009 20:36
kara muradım 2
ama chp de yolsuzluk teşkilatlı olarak yapılıyor.ben sana çakma deniz feneri dosyaları gibi değil gerçek belgeler sunacam.1-anayasa mahkemesi chp de usulsuz harcamalar tesbit edip tam 1.5 trilyon paranın nereye gittiğini bulamadı.bu yüzden parti yöneticileri şu an anayasa mahkemesinde yargılanıyor.2-tuncay özkanın kanalı kanaltürke chp belgeseli için 5 milyon dolar ödeme yapıldı,ama ünlü belgeseli bir türlü göremedik.3-çankaya bld.bşk. ses kasetinde chp li encümenlerden için:bu yamyamları doyurmak için kaç takla atıyom,bunlar vatan haini diyor.chp ise o encümenler hakkında hiçbir araştırma yapmadığı gibi bld.bşk nını mahkemeye verip partiden atıyor.edirne bld.bşk yolsuzluktan hapse girdi tutuksuz olarak yargılanırken tekrar aday gösterildi.kadıköy,eskişehir,muğla daha çok örnek var böyle.işte hepsi belgeli.palavra değil.akredite basının uydurmaları değil.ak parti ise akfırat bld.bşk hakkında pis kokular gelmeye başladı mahkeme süreci beklenmeden partiden ihraç edildi.birkaçtane daha vardı partiden atıldılar.ama siz resmen korudunuz.evet 29 mart akşamı bu millet kimin haklı olduğunu söyliycek.ben burda yorum yazacam yine ölmessek.seni bekliycem sakın kaçma.
Yazar Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır (Misafir)
33. 26-03-2009 20:38
işte böyle jumong
Ya jumong adama böyle geri adım attırırlar, öyle badavadan sallamak yok, tebrikler site yönetimi
Yazar ANTİCİ (Misafir)
34. 26-03-2009 20:51
işte böyle jumong
1,5 tirilyonun nereye gittiği bulunamamış jumong öyle diyorsun ama adı kayıp kendi belli olan kayıp trilyon davasında paraların nerelere gittiği biliniyor adamı yaşlı olduğu için ki doğru yaşlıdır ev hapsine mahkum ettiler sonra onuda affetti sayın cumhurbaşkanı çok nazik bir davranış dime ama aynı trilyonların kaybolmasında kendi parmağıda olduğu için olmasa bari hayır bu adamları affettiniz bari geri isteyin paraları çil çil altınlarını kefenle mezaramı götürcek bu adamalar 11 tirilyon yahu, ama burda garibanın biri kredi kartını ödeyemeyince telefonunu elektiriğini vs. ya gayet mütevazi hayatını sürdürmek için yaptığı masrafları karşılayamayınca icra geliyo dime televizyonu çamaşır makinesi gidiyo yokmuydu bu adamların alınacak hiçbirşeyleri vah garibanlar vah yardım toplayalım bari aramızda bu ülkede her siyasetçi az çok kirlenmiş olabilir belki ama en kirlisi kendine ak diyor ya işte diyorum sözün bittiği yer.... seviyosun onu anladıkta nasıl savunuyorsun onu anlamadık
Yazar aydın (Misafir)
35. 26-03-2009 21:37
vah halimize
milyonla çalan mesned-i izzette serefraz 
birkaç kuruşu mürtekibin cay-ı kürektir 
diyor ziya paşa tercümeside şöyle imiş  
"milyonla çalan her türlü izzete layık olur 
ama bir kaç kuruş çalanın cezası kürek mahkumluğudur" 
milyonla değil trilyonla çalmışlar da bu durumda (edit) beye bir alkışta bizden ye kürküm yeee arkadaşalar bunları alkışladınız ya ne desek boş
Yazar cumhuriyet (Misafir)
36. 26-03-2009 21:28
vah halimize
gördün mü jumong sana boş yere yorum yapma diyodum...biz chp liler boş konuşmayız...
Yazar .................... (Misafir)
37. 26-03-2009 21:52
saçmalayın yahu
aydıncım hocanın kayıp trilyon davasından banane.ben en büyük tartışmalarımı saadetlilere karşı yapıyom.hayatımda hocanın partilerine oy vermedim hiç.3 kasımdan beri AK PARTİ li yim.hocanın kayıp trilyon davası görülmüş sorumlular parti yöneticileri ceza almış. bu arada sayın cumhurbaşkanını açıklıyayım o ise vekil olduğu için yargılananamamış fakat onun pozisyonundakiler yargılanıp aklanmıştır.o sadece kabinede bakandı.parti yöneticisi değildi.sadece parti yöneticileri ve hoca cezaya çarptırıldı.o da yaşı ve başbakanlık yapmasından dolayı meclisteki bütün partilerin desteğiyle çıkarılan bir kanunla ev hapsine çarptırıldı.bana ne hoca ve onun partisinden. AK PARTİ ile hiçbir alakası yok.
Yazar Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır (Misafir)
38. 26-03-2009 22:30
Kara Murata
Atı alan Üsküdarı geçmiş.. 
Sizde kayıkçı kavgası yapıyorsunuz::: 
Orayı burayı bırakın... 
Herkes kendi bölgesini kalkındırma çabasında bulunursa ülkede böylece kalkınmış olur... 
Kara murat yazmış bir şeyler.... 
Ama hep hikaye.. 
Başkanın dediği gibi... 
Gözleri var görmüyorlar; 
Kulakları var duymuyorlar... 
Taraklı için yazmış .. 
eline diline dolansın ya... 
Taraklıyı kimse bilmezken , 
şimdi Geyveden daha çok biliyorlar... 
Birde sanki Murat başkan belediye başkanlığı yaptıda bütün yorumlar onu eleştriyor...Aslında hiç bir şey yazmasanız bile bu Chp zihniyeti tüm sayfayı yine doldururu...Çünkü hazımsızlar,çekemiyorlar. ve onlardan allah razı olsun... 
Ömür boyu muuhalefet partisi oldukları için... 
Ama Geyve artık Aklı günlere hazır...
Yazar Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır (Misafir)
39. 26-03-2009 23:10
partiler deil geyve kazansın
ben 11 yıldır geyvedeyim sayım mehmet kır abimizide gördüm sayın atilla abimizide gör düm bu 11 yıl içinde 1 agac bile dikmediler 1 tirilyon borcu olan belediyenin simdi mezarlıgı bile hacizlik (edit) bu abilerim den geyve hala bisey bekliyosa yazık derim geyve insanına biraz mantıklı düsünün insan en azında bi otopark yapar ama sunu biliyorum geyveli vatandaslarım gecte olsa uyanmısler baska bisey demiyorum hayırlısı neyse o olsun
Yazar Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır (Misafir)
40. 26-03-2009 23:06
her işte bir hayır vardır
Atı alan üsküdarı geçmişse ilçe yuksek secim kuruluna muracaat edin boşu boşuna seçimleri yapmasınlar, milleti de pazar keyfinden alıkoymasınlar değilmi... 
 
Taraklı'yı senin kendinden bi haber Tacettin efendinmi bu hale getirdi? Taraklı'nın Geyve'ye gore geleneksel mimarisini koruması o hale getirdi... Kısaca Taraklı'ya hiç bir şey yapılmadığı için Taraklı oldu. 60lı 70li yıllarda eğer Geyve de kendini korumuş olsaydı, mimariye dokunulmamış, kısaca betonlaşma olmasaydı Taraklı yerine cazibe merkezi Geyve olacaktı. 
 
Murat Kaya'yı eleştirmek için illa bşkan mı olması gerekir? Gorunen koy kılavuz istemez, Geyve insanı insan zarrafıdır, kimin faydalı kimin yönlendirilebilir olduğunu çok iyi idrak etmiş durumda. Eğer Murat'ın kazanamazsa hiç üzülmesin çünkü etrafındaki çıkar odaklarının binbir istekleri bitmeyecektir. Dolayısıyla vicdan ve cuzdan arasında sıkışıp kalacaktır. 'Herşeyde bir hayır vardır' lafı 29 Mart akşamı Murat için geçerli olacaktır...
Yazar Kara Murat (Misafir)
41. 26-03-2009 23:07
başkan belli
Kara Murat denilen şahıs jumong`un dediğiklerine katılıyorum kimseyi kandırdığı gözünü boyadığı yok inanan inanmış zaten kim gelirse gelsin kararlar değişmez arkadandayım jumong tekbrik ederim  
bu aradada bi zamnlar bi laf söylerlerdi işte adam topluyolar falan gibi geçen öyle bi olay oldu zorla beni konuşmalara vede seçim bürolarına götürüyolardı zar zor yırttım bunu yapanlarda gençlerden vede arkadaşım yazık
Yazar Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır (Misafir)
42. 26-03-2009 23:41
başkan belli
Herkes boş sevda hayalinde..kimse yorum yapmasın bu alemde..herkes baksın sevdasına herkesin gönlünde yatan kendine yoruma gerek yok herşey sandık gününe kalsın Hee bende size tavsiye oylar ABDULLAH ŞENELe Hadi bakalım herkese bol sevdalar...
Yazar Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır (Misafir)
43. 27-03-2009 10:42
Kara Murata..
Güldürüyorsun beni ya Kara Murat... 
Çok güzel anlatıyorsun ...Ama Hikaye.. 
Taraklıya desteğini vermese hükümet ne olabilirdi Allah Aşkına..Bilde söyle tamam diyeyimm.Oraya Devlet kaytnakları aktarıldı...Bende bizzat biliyorum Nuri Okutan ve Cumhurbaşkanı Genel Sekreteri sayesinde... 
Betonlaşmaya gelince .. 
Bak 1950 senesinin Geyvesine birde şimdiye... 
Muratmı yaptı bu betonlaşmayı güzel kardeşim...Yaşını bilmiyorum, Dışarıdan bir dostum geldiğinde oturacak mekanımız yok,Halimiz yok,Terminalimiz yok, Her ilçede olan organize sanayi bölgemiz yok,, 
Yoksa varda benmi görmüyorum...Nerdeydiniz siz kendinizin Belediye Başkanlığı döneminde... 
Selam ve saygılarımla
Yazar Yeşil Geyve (Misafir)
44. 27-03-2009 09:41
Kara Murata..
Çıkıp kürsülerde nutuk atan  
konuşup meydanı kasıp kavuran 
İnip shakira dan güzel kıvıran  
Beyler gördük efendiler tanıdık... 
 
YÜREĞİNİ KOY..!
Yazar alpertunga (Misafir)
45. 27-03-2009 10:46
AKP YE HERZAMAN KARŞI
AKPLİ ADAYLARDAN BELEDİYE BAŞKANLARI OLUNMAZ AKP Yİ SEÇMEK O ADAYIN (edit) DEMKTİR...
Yazar AKP YE KARŞI (Misafir)

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 
 
 
© 2000-2019 Geyve.com Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur.