Son Yorumlar
Son Şans, Tekrarı 105 Yıl Sonra
Bilgi
Yazım içeriği ve bilgi edinme yönünden güzel bir yazı olmuş. En çok di...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
Hayvanseverlik
Bu şekilde, canlıların hangi amaçla bayıltığını bilmeden ve sonrasında...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
BELLİ
ORADAKİ YURTTAN ŞİKAYET GELMİŞTİR BELEDİYEYE BELEDİYEDE GEREKENİ YAPMI...
Yorumu Oku

Ak Parti'de değişim başlıyor!
MÜTEAHHİT
GEYVE TEŞKİLATI TAMAMEN DEĞİŞMELİ MÜCAHİTLİKTEN MÜTEAHHİTLİĞE YÜKSELME...
Yorumu Oku

Murat Kaya, TCDD Genel Müdürü ile görüştü
dileğimizdir
sayın Murat Kaya; TCDD'nın genen müdürü ile görüşürken HIZLI TREN...
Yorumu Oku

 
Seçim Bayrakları Geyve'de Üretiliyor
Perşembe, 26 Mart 2009

Geyve'de imal edilen seçim flaması siparişlerine firma yetişemiyor. İstiklal Bayrak adıyla Geyve'de üretim yapan Batı Emprime Tekstil Ltd. Şti'nin sahibi Mustafa Can, yerel seçim çalışmaları için 2 milyondan fazla bayrak ve flama ürettiklerini söyledi.

Can, yaptığı açıklamada, 2 aydır yerel siyasi partiler için bayrak ve flama diktiklerini ve siparişleri yetiştirmek için eleman sayısını çoğalttıklarını kaydetti.

2 vardiya halinde çalıştıklarını ve günde 250 bin bayrak üretebilecek kapasiteye sahip olduklarını ifade eden Can, şunları söyledi:

''10 yıldan bu yana birçok ülkenin bayrağını diktik ve ihracat da yapıyoruz. AK Parti kurulduğundan bu yana çoğu bayraklarını biz yapıyoruz. Şu ana kadar AK Parti, Büyük Birlik Partisi (BBP), Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Demokrat Parti (DP) ve Saadet Partisi'ne (SP) bayrak ve flama diktik. Çoğunlukla AK Parti ve CHP'ye üretim yaptık. Yerel seçim çalışmaları için 2 milyon fazla bayrak ve flama ürettik. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek için de bayrak gönderdik.''

Yerel seçimlerden dolayı ekonomik krizin sektörü şu ana kadar etkilemediğini dile getiren Can, sözlerine şöyle devam etti:

''Yerel seçim çalışmaları için yaklaşık 50 milyon bayrak üretimi yapıldığını tahmin ediyoruz. Bu gerçekten birçok insana iş kapısı açtı. Yerel seçimlerde, bayrak üretimi çok önemli bir paya sahip. Yerel seçimlere birkaç gün kaldığı için üretimi azalttık. Ufak çaptaki siparişleri yetiştirmeye çalışıyoruz. Umarım yerel seçimlerden sonra, ekonomik kriz bizim sektörü de etkilemez. Bu açıdan seçimden sonra işlerimizin nasıl olacağını bilemiyoruz. Genelde seçimlerden sonra seçilen adaylar için bayrak üretimi devam eder. Ama bu ortamda devam eder mi bilemiyoruz.''


Geyve Haberleri hakkındaki diğer yazılar
Gösterim: 2655 | E-posta

Yorumlar (1)
RSS Yorumlar
1. 27-03-2009 02:28
BAYRAK
ekonomik kriz yüzünden hiç bir işletmeci sonunu yarını bilemiyor..ben inşallah işlerin devam eder diyorum değerli kardeşim siz geyvede birçok kişiye ekmek veriyorsunuz krize rağmen geyvede sizin gibi 10 kişi daha olsa geyvede işsizlik diye bir sorun kalmaz..tekstilde bir çok fabrikaların kapandığını veya kapanmak üzere olduğunu biliyorum.birçok aile sizin ekmeğinizi yiyor allah razı olsun geyveye sizin gibi geyveli iş girişimcileri lazım allah razı olsun
Yazar KUBİLAY (Misafir)

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 
 
 
© 2000-2019 Geyve.com Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur.