Son Yorumlar
Son Şans, Tekrarı 105 Yıl Sonra
Bilgi
Yazım içeriği ve bilgi edinme yönünden güzel bir yazı olmuş. En çok di...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
Hayvanseverlik
Bu şekilde, canlıların hangi amaçla bayıltığını bilmeden ve sonrasında...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
BELLİ
ORADAKİ YURTTAN ŞİKAYET GELMİŞTİR BELEDİYEYE BELEDİYEDE GEREKENİ YAPMI...
Yorumu Oku

Ak Parti'de değişim başlıyor!
MÜTEAHHİT
GEYVE TEŞKİLATI TAMAMEN DEĞİŞMELİ MÜCAHİTLİKTEN MÜTEAHHİTLİĞE YÜKSELME...
Yorumu Oku

Murat Kaya, TCDD Genel Müdürü ile görüştü
dileğimizdir
sayın Murat Kaya; TCDD'nın genen müdürü ile görüşürken HIZLI TREN...
Yorumu Oku

 
YENİ BAŞKAN: MURAT KAYA
Pazar, 29 Mart 2009

Geyve'nin Belediye Başkanı: MURAT KAYA... Bugün gerçekleşen yerel seçim sonuçlarına göre AKP Geyve Belediye Başkan adayı 6226 oy ile Geyve Belediye Başkanlığını kazandı.

Haftalardır süren seçim konuşmaları ve mitinglerinin ardından nihayet seçimler sonuçlandı.

AKP Geyve adayı Murat Kaya Yaklaşık 6226 oy ile Geyve'nin yeni Belediye Başkanı oldu.

RESMİ SONUÇLAR İÇİN TIKLAYINIZ!

Resmi olmayan sonuçlara göre partilerin ve adayların aldığı oy sayıları şöyle:

Geyve.com Muhabirinin bildirdiği Geyve Belediye Başkanlığı Gayri Resmi Seçim Sonuçları

TOPLAM SANDIK:50 AÇILAN SANDIK:50  
SEÇMEN SAYISI:13693  KULLANILAN OY:12092  
AKP (Murat Kaya)
6226
CHP (Atilla Zeytinoğlu)
4085
MHP (Abdullah Şenel)
1235
SP (İrfan Tufanoğlu)
329
DP (Vecihi Tekin)
185
ANAP (Alican Ataoğlu)
14
DSP (Mustafa Yavuz)
14
BAĞIMSIZ (Ayhan Ataç)
3
BTP (Yılmaz Keskin)
1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ALİFUATPAŞA BELEDİYE BAŞKALIĞINI RESMİ OLMAYAN SONUÇLARA GÖRE AKP ADAYI KENAN ORAN YAKLAŞIK 34 OY FARKLA KAZANDI.


GEYVE 2009 SEÇİM hakkındaki diğer yazılar
Gösterim: 5628 | E-posta

Yorumlar (14)
RSS Yorumlar
1. 29-03-2009 21:00
hayırlı olsun
Yeni başkanımız tüm geyve halkına hayırlı olsun Allah yolunu açık etsin
Yazar kıymet (Üye)
2. 29-03-2009 22:07
chp e bin oy fazla almış
bu iyi analiz edilmeli.ak parti ye ben 7000 in üzerinde oy bekliyodum.neyse derin analizlerimi ileriki günlerde ayrıntılı olarak yapacağım.
Yazar halil (Üye)
3. 30-03-2009 00:08
Çok şükür
Kaç dönem sonra nihayet bir iktidar partisinin adayı başkan seçildi.İnşallah Geyvemiz için hayırlı olur.Sayın Murat KAYA tebrikler.ALLAH utandırmasın,Hayırlı uğurlu olsun...
Yazar Halim (Üye)
4. 30-03-2009 09:14
hayırlı olsun
geyve makus talihini değiştirdi.hangi parti hangi isim olursa olsun iktidar partisi olsun geyvemize faydası olsun istiyorduk..nihayetinde buna kavuştuk.şimdi yıllardır bekleyen sorunları çözme zamanı ...millet olarak biz gücü verdik hizmet bekliyoruzz...
Yazar yıldıray özcan (Üye)
5. 30-03-2009 09:24
hayırlı olsun
6 seneden beri Dikilen, atılan sevgi tohumları Bahar mevsiminin geldiği bu günde çiçeklerini açtı.Bu hazzın neşenin verdiği enerji ile ben eminimki tüm Geyveliler bu sabah yüzlerinde bir tebessüm, bir mutluluk ile uyanmışlardır... 
 
Geyve adına, bizler adına; Artık Geyvede yeni bir dönem başlayacaktır... 
Yüce rabbimden dilerimki; Her şey tüm dostlarımın, tüm arkadaşlarımın, tüm Geyvelilerin gönlüne göre olur.. 
 
Sevgiyle kalın, saygıyla kalın, esen kalın.... 
Hayırlı güzel haftalar...
Yazar Erdinç TUNA (Üye)
6. 30-03-2009 10:59
dostlarımı kaybettim hükümsüzdür
(edit) geyve de kesin zafer türkiye de ise hezimet yaşadık.buruk bir sevinç var bende.antalya yı kaptırdık ama trabzonu aldık.van ı kaybettik ama mardini aldık.sivası yazıcıoğlu faktörü aldı ona diycek bi şey yok.urfa ve adana da yanlış aday tercihleri yüzünden kaybettik.o kadarda hezimet sayılmaz çünkü chp ve mhp nin oylarında kayda değer bi yükseliş yok.mhp ve dtp kendini galip hissedebilir.bence mağlubiyetin temel nedeni ekonomik krizin etkileri,chp nin bu seçimde irtica,laiklik ekseninde siyaset yapmaması ve ak parti de ki bir rehavet havasıdır.beni şaşırtan ise istanbulda chp nin bu kadar oy alması,antalyayı ergenekoncu adaya kaptırmak ve diyarbakırda dtp nin bizi 3 e katlaması.inanamadım bir türlü sonuçlara.olamaz abi böyle bir şey ya.
Yazar halil (Üye)
7. 30-03-2009 11:15
Geyve
Geyve doğru tercihini yaptı:Murat abiye selamlar
Yazar Burak (Üye)
8. 30-03-2009 12:48
top artık murat başkan da
3 şey olmazssa olmazdır.toki,organize sanayi,alt yapı.diğerleri önemli değil,yapılır.bunları yapsın,birazda halk ile samimi olsun.bunları yaparsa kimse murat başkanı yıkamaz.bidaki seçimlerde ceketini gezdirse yeter.bakın pamukovaya dünyanın hizmeti oldu.ama feridun bey soğuk adamdı ondan kaybetti.geyve için iyi oldu belkide muslukları şimdi pamukovadan kısıp geyveye akıtabilirler.haydi hayırlısı.
Yazar halil (Üye)
9. 30-03-2009 12:50
geyve de zafer türkiye de hezimet
istatistiklere göre kağıt üzerinde türkiye genelinde bir hezimet yaşadık.futbolda bir söz vardır:istatistikler en büyük yalancıdır diye.bu da öyle paniğe kapılmaya gerek yok bence.şimdi sebeblerine gelelim.AK PARTİ doğruyol,anap,saadet partilerinin bir karışımıdır.bu partilerin mirasını devralmıştır.AK PARTİ nin kemik oyu %35-%40 bandıdır.22 temmuz seçimleri öncesi chp nin irtica ve laiklik eksininde siyaset yapması,e-muhtıra,cumhurbaşkanını seçtirmemeleri ak partiye ek %10 oy getirmiştir.yani bizim %47 oy oy sanal bir oy, şişirmedir.gerçek oyumuz değildi.bu seçimde böyle gerginlikler olmayınca o sanal oylar gitti.gerçek oyumuza döndük.aslında hezimet sayılmaz bence.bu seçimin galipleri kemal kılıçdaroğlu,dtp ve mhp dir.tek mağlubu vardır oda deniz baykal.
Yazar halil (Üye)
10. 30-03-2009 18:29
YENİ BAŞKANIMIZZ
Süper Bir Coşku ve Sonu Mutlu Biten Bir Gece İŞTE BU MEDARI İFTARIMIZ Syn.Murat Kaya Başkanımızı Canıı Gönülden Destekliyorus Bundan Sonraki Başkanlık Döneminde Başarılarının Devamını Diliyorus Allahım Yar Ve Yardımcısı Olsun
Yazar SENEMMM (Üye)
11. 30-03-2009 20:25
böyle kazanmaktansa...
Geyve seçimlerinin galibi burokrasi olmuştur. Hepsi görevlerini en iyi şekilde yaptığı için morali bozuk olan Tayyip efendi tarafından mutlaka mukafatlarını alacaklardır.  
Bu şekilde belediyeyi kazanmaktansa CHP gibi onurlu, şaibesiz kaybetmeyi tercih ederim. 
 
Geyve\'de tüm adaylar kendilerini tekrar gözden geçirsinler, ben nerde hata yaptım diye kendilerini sorgulasınlar. 
 
CHP\'nin en büyük hatası bu seçimleri çok hafife almaları ve MHP\'den dışlanmış yüzleri yanlarına almaları oldu. Bir de işin bütçe kısmı var, ona diyeceğim fazla birşey yok. 
 
MHP, çok yetersiz bir aday ile yola çıktı. Geyve\'de bu işi koparacak çok güçlü adayları daha önceden belirleyebilirdi. Bu inançsızlık nedeniyle oylar aslında CHP\'ye kayacaktı ancak yukarıdada belirttiğim nedenlerden dolayı maalesef istemeye istemeye AKP\'ye kaymıştır. 
 
SP\'nin en büyük hatası yola istenmeyen bir adayla çıkıp, parti içinde ayrışmalara neden olmasıdır. Eğer arzuladıkları bir aday ile çıkılmış olsaydı, parti üyelerinin AKP\'ye geçmeleri belki önlenebilirdi.  
 
AKP adayına gelince, öncelikle tebrik ederim. İnşallah giyeceği ateşten gömlek hayırlara vesile olur. İşi çok zor, bu tür görevlerde herkesi memnun etmek çok zordur. Mutlaka gönül koymalar olacaktır ilerleyen zamanlarda. Ancak yazımın en başında da bazı şeyleri ifade etmeye çalıştım. Bu iş hakkaniyetle mi kazanılmış yoksa bir takım devrilmeler olmuşmudur? Bazı dedikodular şimdiden Geyve\'de dolaşmaya başlamış İnciksuyunda kapı tokmakları oynatılmış mıdır? Vicdanlar rahat mı? Huzuru mahşerde bunların hesabını varsa hepberaber öğreniriz, yoksa zaten sorun da yok. 
 
Geyve\'de iktidar partisi kazanırsa daha fazla hizmet gelir diyenlere bir çift lafım var. Hiç öyle heveslenmeyin mevcut gidişattan daha fazla bir yatırım vaya hizmet gelmeyecektir. Pamukova\'yı gözönüne alın, millet illallah dedi Ferudun efendiden.  
 
Ülke geneline bakacak olursak, AKP seçimlerin tek mağlubudur. Özellikle Tayyip efendi. En büyük hatası neydi? CHP\'ye ait yerlerde düzenlediği miting ve açılışlarda sürekli mevcut yerel başkanı kötüledi eleştirdi. Hele hele bir Beypazarı vakası varki görülmüş şey değil. MHP\'li başkan şehir girişinde Tayyip\'i çiçeklerle karşılıyor şehir merkezine gidiyor, başkan hakkında demedşği kalmıyor, böyle siyaset olmaz, üstelik Beypazarı\'na müthiş derecede iyi hizmet etnesine rağmen. 
 
Edirne\'ye gidiyor, yolları eleştiriyor, üstelik Karayolları sınırları içindeki yolları. Sen hükümet olarak hizmet götürme CHP\'li diye Edirne\'yi ihmal edersen olacağı budur. 
 
Keza Şanlıurfa ve Adana\'da yerel yöneticilerin dolmuşuna geldi. Dedilerki odunu kosak buradan kazanırız. Ama halk odunuda sopayı da işte böyle gösterir. 
 
Hiç bir zaman unutma senden büyük Allah (C.C.) var. Allah herkesin kalbine göre versin.
Yazar Serkan Kayaalp (Üye)
12. 01-04-2009 02:23
Tayyip ne iş yapar?
Seçim sonrası medyayı şöyle bir seyr eyledim, bakın söylenenler hiç farklı değil.... 
******** 
 
LAFI dolandırmaya hiç gerek yok. Bu seçimin tek mağlubu AKP Lideri Tayyip Erdoğandır.  
... tüm liderler kötüydü ama AKP, özellikle Tayyip Erdoğan en aşırı örnekti. Toplumu gerdikçe gerdi. Hem \"vurdu\", hem de \"Ne vuruyorsun be?\" diyerek önüne gelene çattı. 
Başbakan\'ın aşırı sert ve dayatmacı üslubu neticede ters tepti. Dahası... Bu üslup ve yargıya, hukuka karşı pervasızlık, seçmen zihninde \"Türkiye\'yi faşizme mi götürüyorlar?\" korkusu yarattı. Oktay Ekşi 
*********** 
 
29 Mart seçimlerini şahsi kavgası haline getirdiği için bu seçimin mağlubunu Başbakan Recep Tayyip Erdoğan olarak ilan etmek hiç yanlış olmaz.Cüneyt ÜLSEVER 
*********** 
 
Bu seçimin kaybedilmesinin bir suçlusu aranıyorsa o kişi Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan\'dan başkası olamaz. 
 
Bütün kampanyayı neredeyse tek başına yürüttü, adayları bizzat seçti, seçim meydanlarını bir kavga alanı haline o getirdi. 
 
Halkın gerçek sorunlarını görmezden geldi. O meydanlara her çıktığında \"kriz mriz yok, işler yolunda\" derken işsizler ordusuna her ay eklenen 250-300 bin kişinin ve yakınlarının ne düşünmesini bekliyordu? 
 
Halkın kavga değil, sorunlarına çözüm istediğini en önce bilmesi gereken kimdi? 
 
AKP\'nin seçim başarısızlığının sorumlusu Recep Tayyip Erdoğan\'dan başkası değildir. 
 
AKP\'de değişmesi gereken birisi varsa o da Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan\'dır. Mehmet Y. YILMAZ 
********** 
 
\"Efsanevi Tayyip şansı\" masal oldu. 
Sen artık o eski \"Ballı Tayyip\" değilsin... 
 
\"Su içse yarıyor\" ya da \"İlahi yardım alıyor\" söylenceleri yere çakıldı. 
 
İşte her canlı gibi sen de -yavaştan da olsa- geriye doğru gitme trendini tattın. Ahmet Hakan 
******* 
 
AKP\'nin \"gidiş\" sürecidir bu. 
 
Eğer Tayyip Erdoğan\'ın \" Millet ne derse o...\" sözü geçerliyse; milletin yüzde 61\'i AKP\'yi istemiyor. 
 
Üstelik onca katrilyonları aşan rüşvete, dağıtılan avantaya, seçmenin kapısıa götürülen buzdolaplarına, üçlü kanepelere, kömürlere, nohuta, makarnaya rağmen... 
 
Türk demokrasisi tarihinin en avantalı-rüşvetli seçimini yaşadı.Bekir Coşkun
Yazar serkan kayaalp (Üye)
13. 01-04-2009 12:00
"Her Şey GEYVE İçin"
Her Şey GEYVE İçin 
 
Bir seçim havasını daha güzel sorunsuz kazasız belasız bir şekilde bitirdik.. 
Tabiî ki üzülenler , sevinenler oldu&Ama her şey Geyve içindi.. 
 
Geyvede yeni bir Başkan yepyeni bir beyaz sayfa ile göreve geldi.Tabiki eski döneme ait sıkıntılar olacak.Yeterki biz tek yürek tek vucut olduktan sonra Geyvelilerin aşamayacağı hiçbir sorun olacağını zannetmiyorum.  
 
Geyvemizin acil çözüm isteyen bis sürü problemi var.Yeni Belediye Başkanımızın hiç vakit kaybetmeden çalışma ekibini kurarak acil çözüm planını orataya koyacağından hiç kimsenin şüphesi yoktur.Geyve bu konuda yetkisini zaten genç dinamik Başkanına devretmiştir.Geyveli olarakda bizlerde her yapılan işe demokratik bir hakkımızı kullanarak iyi veya kötü yönde destek ve eleştrilerimizle Başkanımıza ve ekibine yardımcı olmalıyız diye düşünüyorum. 
 
Hizmet etme konusunda artık Geyvede Ak Parti-Chp-Mhp-Dp gibi parti isimleri rafa kaldırılıp sadece Geyve ve Geyve Sevdalılığı konuşulmalıdır. 
 
Geyvede doğan bu güneşi iyi değerlendirip Geyvelilerin makus kaderini değiştirecek, tüm Geyvelilerin yüzlerine mutluluk tebessümü getirmek için, çalışma azmi ile dolu olan Başkanımıza; bu meşakkatli ama aynı oranda feyzi, bereketi, hayrı bol olan görevde tüm Geyve Sevdalıları adına yanında olduğumuzu belirterek, sağlıklı başarı dolu günler temenni ediyorum. 
 
Yüce Rabbim Başkanımız ile aynı havayı soluyan tüm Geyvelilerin Yar ve Yardımcısı olsun. 
 
Saygıyla, Sevgiyle, Esenkalın& 
 
Erdinç TUNA
Yazar Yeşil Geyve (Üye)
14. 04-01-2010 00:29
bu ergenokuncu lafı ne demek
arkadaşlar pardonda seçimde aday olan kişiler geyvenin büyüttüğü topluma kazandırdıgı kişiler değilmiydi burda bir ergonokoncular lafı geziyor ayıp herkes birbirinin yüzüne bakıyor herşeyden önce ufkunuzu genişletin saygınızı yitirmeyin kazananı tebrik edin ama başka kişilerede bu tür sözleri söylemeyin ben geyveli olarak bu tarz konuşan arkadaşları kınıyorum burda hakaden geldi bir yere fakat birşeyi unutuyorsunuz aynı yerde yaşıyorsunuz bu tür sözler yakışmıyor saygıya davet ediyorum ve artık ocu bucu sözlerini bırakıp el ele verip geyveye iyi şeyler sunmanızı istiyorum bu bir resmi sitedir burdaki yazdıklarınızı herkes okuyor sizlerin yazılarınızdaki çirkin kelimelerle ne kadar cehalet içersinde yüzdüğünüzü başkaları görmesin derim ... beyninizi teneffüsden çıkarın geyve için barışı huzuru saglayın barış huzur geldi diyorsunuz ama ilk önce barışı huzuru bu sözlerinizle siz ortadan kaldırıyorsunuz bir geyveli olarak yazılaan çirkin yazıları kınıyorum hepimiz aynı topragın insanıyız saygıya davet ediyorum sizleri
Yazar sevinç eylül gürşen (Misafir)

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 
 
 
© 2000-2019 Geyve.com Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur.