Son Yorumlar
Son Þans, Tekrarý 105 Yýl Sonra
Bilgi
Yazým içeriði ve bilgi edinme yönünden güzel bir yazý olmuþ. En çok di...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
Hayvanseverlik
Bu þekilde, canlýlarýn hangi amaçla bayýltýðýný bilmeden ve sonrasýnda...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
BELLÝ
ORADAKÝ YURTTAN ÞÝKAYET GELMÝÞTÝR BELEDÝYEYE BELEDÝYEDE GEREKENÝ YAPMI...
Yorumu Oku

Ak Parti'de deðiþim baþlýyor!
MÜTEAHHÝT
GEYVE TEÞKÝLATI TAMAMEN DEÐÝÞMELÝ MÜCAHÝTLÝKTEN MÜTEAHHÝTLÝÐE YÜKSELME...
Yorumu Oku

Murat Kaya, TCDD Genel Müdürü ile görüþtü
dileðimizdir
sayýn Murat Kaya; TCDD'nýn genen müdürü ile görüþürken HIZLI TREN...
Yorumu Oku

 
Kongre 15 Haziran'a Ertelendi
Salý, 09 Haziran 2009

Sakaryaspor olaðanüstü genel kurulunda çoðunluk saðlanamadý. Sakaryaspor kulüb binasýnda  yapýlan toplantýda aday liste çýkmazken 291 üyeden 65 üye katýlým olunca kongre 15 Haziran'a ertelendi.

Adapazarý Nikah Sarayý'nda yeni yönetimi belirlemek için düzenlenen kongreye 65 üye katýldý. Kongre salt çoðunluðu oluþturan 141 üye sayýsýna ulaþýlamamasý nedeniyle 15 Haziran'da yapýlacak.

15 Haziran'da kongre çoðunluðuna bakýlmaksýzýn en yüksek oyu alan aday, Baþkan seçilmiþ olacak.

Sakaryaspor Kulübü Baþkaný Bülent Yýlmaz, gazetecilere yaptýðý açýklamada, salt çoðunluk saðlanamadýðý için kongreyi sonlandýrmak zorunda olduklarýný belirtti. Basýndan çeþitli isimlerin yönetime aday olduklarýný öðrendiklerini kaydeden Yýlmaz, ismi geçen adaylarý eleþtirerek, þöyle konuþtu:
     ''Sakaryaspor, Bank Asya 1. Lig'den TFF 2. Lig'e düþtü. Bu, Sakaryaspor yönetimi ortadan kaybolacak anlamýna gelmez. Günler önce kongre kararýný aldýðýmýzda bazý köþe yazarlarý tarafýndan eleþtirildik. Tarihin uzun olduðu, Sakaryaspor'un kaybedecek vakti olmadýðý, kongrenin 8 Haziran'da yapýlamamasý durumunda 15 Haziran tarihinin kayýp zaman olacaðý söylendi. Baþkanlýða aday olacak kiþi ve yönetim kurulu bugün istemiþ olsaydý, burada olur ve salt çoðunluðu saðlatýp bir an önce icraatýna baþlardý. Ben bu arkadaþlarýn samimiyetinden þüphe etmeye baþladým. Bunu da üzülerek söylüyorum. Hepimiz Sakaryalý ve Sakaryasporluyuz. Biz hiçbir görevden kaçmadýk. Onlara buradan mesaj yolluyorum. 15 Haziran'da toplanacak kongrede yine kendilerini göremezsek, merak etmesinler biz görevimize devam ederiz. Bu iþler yürümek ve toplantý yapmakla olmaz. Kongre salonuna gelip kongrede imza atacaklar ve liste çýkaracaklar. Yalancý pehlivanlar gibi ortada dolaþmasýnlar.''

Divan Kurulu üyesi Erkal Etçioðlu ise kurul üyeleri adýna yaptýðý açýklamada, bugün yapýlan divan kurulu toplantýsýnda kurul üyelerine baþkan adaylýðýnda adý geçen Ýsmail Gürses ile yapýlan ön görüþme konusunda bilgi verildiðini söyledi. Divan kurulu üyelerinin Ýsmail Gürses'e her konuda yardýmcý olmaya hazýr olduklarýný belirten Etçioðlu, þöyle konuþtu:

     ''Kendilerini güçlü bir yönetim oluþturma yönünde teþvik ediyoruz. Divan kurulu üyeliðinden gerek Hasan Aliþan, gerek Aydýn Sarý ve divan kurulu baþkaný Sabri Küçük Bey'in istifasýyla ilgili doðan her türlü haberi gündeme getirmeyi ve görüþmeyi düþünmediðimizi ifade ediyoruz. Ýstifalar bizim açýmýzdan söz konusu deðildir. Kulübün bu kadar problemi varken, divan kurulundaki istifalarý gündeme alýp görüþme niyetinde deðiliz. Sakaryaspor'un her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliðe ihtiyacý vardýr. Tek hedefimiz Sakaryaspor'u birlik ve beraberlik içinde geleceðe taþýmaktýr.''


Sakaryaspor hakkýndaki diðer yazýlar
Gösterim: 2744 | E-posta

Ýlk Yorumu Siz Yazýn
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarýnýz Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kiþisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adýnýz:
Baþlýk:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazýlan Yorumlar Hakkýnda E-Posta Aracýlýðýyla Bilgilendirilmek Ýstiyorum

Yazdýr E-posta
 
 
 
© 2000-2019 Geyve.com Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur.