Son Yorumlar
Son Şans, Tekrarı 105 Yıl Sonra
Bilgi
Yazım içeriği ve bilgi edinme yönünden güzel bir yazı olmuş. En çok di...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
Hayvanseverlik
Bu şekilde, canlıların hangi amaçla bayıltığını bilmeden ve sonrasında...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
BELLİ
ORADAKİ YURTTAN ŞİKAYET GELMİŞTİR BELEDİYEYE BELEDİYEDE GEREKENİ YAPMI...
Yorumu Oku

Ak Parti'de değişim başlıyor!
MÜTEAHHİT
GEYVE TEŞKİLATI TAMAMEN DEĞİŞMELİ MÜCAHİTLİKTEN MÜTEAHHİTLİĞE YÜKSELME...
Yorumu Oku

Murat Kaya, TCDD Genel Müdürü ile görüştü
dileğimizdir
sayın Murat Kaya; TCDD'nın genen müdürü ile görüşürken HIZLI TREN...
Yorumu Oku

 
Yeni Başkan, İsmail Gürses
Pazartesi, 15 Haziran 2009

Sakaryaspor'un yeni Başkanı İsmail Gürses. Sakaryaspor Derneği Olağanüstü Genel Kurulu'nda seçime tek liste ile giren İsmail Gürses yönetim kurulu başkanı oldu. 

Adapazarı Nikah Sarayı'nda yapılan olağanüstü genel kurulda seçime tek liste ile giren İsmail Gürses açık oylama ile başkanlığa seçildi. Yeşil siyahlı kulübün başkanlığına seçilen Gürses, genel kurulda yaptığı konuşmada, Sakaryaspor'u onurla temsil eden bu camianın içinde yer almaktan ve başkanı olmaktan onur duyduğunu söyledi.

17 Haziran 1965'te kurulan kulübün Aykut Yiğit, Hakan Şükür, Bülent Uygun gibi birçok ünlü ismin yetişmesinde rol alan Sakaryaspor'un şanlı bir geçmişe sahip olduğunu ifade eden Gürses; "Bizler Sakaryalıyız. Sakaryaspor'un şanlı zaferlerini tarih sayfalarına yeniden yazmak için ekibimizle yola çıktık." dedi.

Sakaryaspor'un yaklaşık 18 milyon TL'lik borcu bulunduğuna dikkati çeken Gürses, şunları söyledi: "Nakit para ihtiyacı var. 18 milyon TL'lik borcun 11 milyon TL'si kamu, 7 milyon TL'si de diğer borçlardan oluşuyor. Göreve geldiğimiz andan itibaren Sakaryaspor'un sportif ve kurumsal başarısı için çalışacağız.''

Sakaryaspor'un eski kulüp başkanı Bülent Yılmaz ise 2008 yılında kulübü büyük bir borç yüküyle devraldıklarını dile getirdi. 1 yıllık görev süresi boyunca kulübün borç yükünü mümkün olduğunca aşağı çektiklerini anlatan Yılmaz; "Aldığımızda personele ödenmemiş 5 aylık borcumuz vardı. Şu anda personelimize ödenmemiş borcumuz bulunmuyor. Yönetim kurulu üyelerine teşekkür etmek istiyorum. 17 kişilik yönetim olarak geldik, 7 yönetim kurulu üyesi istifa etti. Acı, tatlı, sinirli ve kavgalı toplantılarımız geçti." diye konuştu.

Bank Asya 1. Ligi'nden bir gol farkla küme düştüklerini kaydeden Yılmaz; şöyle konuştu: "Teknik direktör Engin İpekoğlu Sakaryaspor'un kümede kalması için çok gayret etti. İyi de puan topladık ama bazen kader ağlarını kendi bildiği gibi örüyor. Ligin sonuna geldiğimizde bir gol farkla düştüğümüzü gördük. Bu bizim ve teknik heyet için çok acıydı. Futbolcu arkadaşlarımızla azımsanmayacak başarılar elde ettik. Taraftarlarımıza ve futbolcularımıza da teşekkür ediyorum. Umuyorum ki yeni heyet Sakaryaspor'u düşürdüğümüz yerden yukarı çıkaracaktır.''

İsmail Gürses başkanlığındaki yeni yönetim kurulunda şu isimler yer alıyor: Erol Öztürk, Kemal Halil, Nursin Caner, Yavuz Köprülüoğlu, Ethem Çınar, Ahmet Uzak, Yılmaz Dünya, Erdal Taşkın, Akın Aksakal, Halit Evin, Mehmet Akkanat, Fahri Sayın, Murat Özvardan, Nihat Özcan, Seyfettin Selim, Mahmut Serbes.

Öte yandan Sakaryaspor Sportif AŞ'nin yeni yönetime devri için 17 Haziran'da genel kurul yapılacak.


Sakaryaspor hakkındaki diğer yazılar
Gösterim: 2718 | E-posta

İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 
 
 
© 2000-2019 Geyve.com Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur.