Son Yorumlar
Son Şans, Tekrarı 105 Yıl Sonra
Bilgi
Yazım içeriği ve bilgi edinme yönünden güzel bir yazı olmuş. En çok di...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
Hayvanseverlik
Bu şekilde, canlıların hangi amaçla bayıltığını bilmeden ve sonrasında...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
BELLİ
ORADAKİ YURTTAN ŞİKAYET GELMİŞTİR BELEDİYEYE BELEDİYEDE GEREKENİ YAPMI...
Yorumu Oku

Ak Parti'de değişim başlıyor!
MÜTEAHHİT
GEYVE TEŞKİLATI TAMAMEN DEĞİŞMELİ MÜCAHİTLİKTEN MÜTEAHHİTLİĞE YÜKSELME...
Yorumu Oku

Murat Kaya, TCDD Genel Müdürü ile görüştü
dileğimizdir
sayın Murat Kaya; TCDD'nın genen müdürü ile görüşürken HIZLI TREN...
Yorumu Oku

 
Sakaryaspor Sezonu Açtı
Pazartesi, 24 Ağustos 2009

Sakaryaspor 2009-2010 sezonu açılış maçında Göztepe ile 1-1 berabere kaldı. Sakaryasporlu taraftarların yanısıra Göztepeli taraftarlarında katıldığı açılış töreninde oyuncuların tanıtımının ardından karşılaşma 1-1 berabere sonuçlandı.

Atatürk Stadı'nda yapılan karşılaşmanın ilk golünü 39. dakikada Sakaryaspor'dan Koray kaydederken, Göztepe'den Emre, 89. dakikadaki golüyle durumu 1-1 yaptı ve maç bu skorla tamamlandı.
 
HAKEMLER: Erkan Engin, Kamil Turan, Oğuzhan Şenler

SAKARYASPOR: Vedat, Engin, Şaban, Volkan, Dede, Hakan, Koray, Raşit, Volkan, Mustafa, Tayfur Emre

GÖZTEPE: Sinan, Eray, Serhat, Ferhat, Evren, Serkan, Ferdi, M.Akif, Şadi, Emre, Mert Somay

Maç öncesi açılışta konuşan Yeşil - siyahlı kulübün başkanı İsmail Gürses, Bank Asya 1. Ligi'ne çıkmak için ant içtiklerini ifade etti. Atatürk Stadı'nda gerçekleştirilen açılış töreninde konuşan Kulüp Başkanı Gürses, kulübün 44. kuruluş yıl dönümünü kutladıklarını söyledi. Kulübün, mazisinde pek çok başarıya imza attığını kaydeden Gürses, kulübün kurumsallaşması ve tesisleşmesi için gece gündüz çalıştıklarını ifade etti.
 
Kulübün, 44 yıllık tarihinde ilk kez 2. ligde mücadele edeceğini anlatan Gürses, "2008 ve 2009 sezonunda kulübümüz Bank Asya 1. Lig'den 2. Lig'e düşmüştür. Bunun bütün vebali açık yüreklilikle söylüyorum, yönetimlerin kusuru değil, şu anda burada bulunan veya bulunmayan bütün Sakaryalılar'ın ayıbıdır. 44 yıllık tarihimizde kulübümüz ilk defa 2. Lig'de mücadele edecektir. Ben ve yönetim kurulum tüm taraftarlarımızın inandığı ve beklediği gibi bu yıl hiç durmadan arzu ettiğimiz Bank Asya 1. Lig'e çıkmaya ant içtik. Bizler inandık, sizler de inanın! Yeter ki birbirimize kenetlenelim, birbirimize saygı duyalım, teknik heyet ve futbolcularımıza güvenelim.Hiçbir zaman unutmamalıyız ki futbol bir spordur. Futbol 3 neticeli bir oyundur. Lig maratonu çok uzun ve meşakkatli bir yoldur, sabır gerekiyor. " diye konuştu.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ise, bu yıl ilk kez takımın 2. Lig'de mücadele edecek olan Sakaryaspor'un ligde uzun süre kalmayacağına inandığını belirtti.

''Sakaryaspor'un bu yıl elde ettiği başarıyla eski günlerine döneceğinden şüphe duymuyorum'' diyen Toçoğlu, şöyle konuştu, "Amacımız ve hedefimiz Süper Lig'de kalıcı kulüp olabilmektir. Sakaryaspor'a yakışan da budur. Bu konuda gerçekten samimi ve istekliysek hem sportif, hem de idari anlamda kurumsallaşması lazımdır. Bu konuda hepimize düşen görevler bulunmaktadır. Sakaryaspor'un başarısı için bir olmalıyız. Büyükşehir Belediyesi olarak takımımıza destek veriyor, vermeye de devam edeceğiz. Bu konuda ne söylediysek sözlerimizin arkasındayız. Sakaryaspor'a gönül vermek şehrin büyümesine de katkı sağlamak anlamına gelmektedir.''


Sakaryaspor hakkındaki diğer yazılar
Gösterim: 2492 | E-posta

İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 
 
 
© 2000-2019 Geyve.com Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur.