Son Yorumlar
Son Şans, Tekrarı 105 Yıl Sonra
Bilgi
Yazım içeriği ve bilgi edinme yönünden güzel bir yazı olmuş. En çok di...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
Hayvanseverlik
Bu şekilde, canlıların hangi amaçla bayıltığını bilmeden ve sonrasında...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
BELLİ
ORADAKİ YURTTAN ŞİKAYET GELMİŞTİR BELEDİYEYE BELEDİYEDE GEREKENİ YAPMI...
Yorumu Oku

Ak Parti'de değişim başlıyor!
MÜTEAHHİT
GEYVE TEŞKİLATI TAMAMEN DEĞİŞMELİ MÜCAHİTLİKTEN MÜTEAHHİTLİĞE YÜKSELME...
Yorumu Oku

Murat Kaya, TCDD Genel Müdürü ile görüştü
dileğimizdir
sayın Murat Kaya; TCDD'nın genen müdürü ile görüşürken HIZLI TREN...
Yorumu Oku

 
"Terör Sürerken Operasyonlar Durmaz"
Pazartesi, 14 Eylül 2009

Başbakan Tayyip Erdoğan, isim vermeden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin ‘Demokratik Açılım’ konusundaki eleştirilerine ve DTP Genel Başkanı Ahmet Türk’ün, “Operasyonlar dursun” çağrısına tepki gösterdi.

Sakarya Meydan Muharebeleri’nin 88. yıldönümü dolayısıyla Polatlı’da düzenlenen törenlere katılan Erdoğan şu mesajları verdi:   

Huzur tehdit altında

Bazıları çıkıyor diyor ki, ‘Operasyonlar dursun.’ Operasyon terörün olmadığı, asayişin berkemal olduğu yerde yapılmaz ki. Operasyon, huzur tehdit altındaysa, huzuru tehdit edenlere karşı yapılır. Güvenlik güçlerinin görevi de budur. Bunu yanlış tanımlamaya kimsenin hakkı yoktur. Huzur, sükunet var da operasyon mu yapılıyor? Hayır. Durup dururken bunlar olamaz. Oluyorsa zaten suç işlemiş olurlar. Herkes şunu çok iyi bilmeli, devletin görevi başkaldıran, insanına silah çeken illegal örgütlere karşı gereken mücadeleyi vermektir.

Şehitlerimizi istismar etmeyin

Terörden beslenenler var. İllegal terör örgütleri de bundan besleniyor. Maalesef şehitlerimiz üzerinden siyaset yapanlar da bundan besleniyor. Kimse şehitlerimizi istismar etmesin. Bakınız terörle mücadele konusunda attığımız adımlar var. Bunun yanında milli birliğimize yönelik attığımız adımlar var. Dağda o mücadeleyi verirken şehit olan ayyıldızlı bayrağa sarılmış tabutlar geldikçe birilerinin sevinmesini mi istiyoruz? Yoksa bu işi durdurarak artık hamdolsun demeyi mi bekliyoruz? Eğer aramızda barış, birlik, dayanışma olsun istiyorsak illegal örgütleri yalnız başına bırakmamız lazım. Milletimizi onlardan koparmamız lazım.

Feryatları rant yüzünden

Onun için biz kardeşlik, milli birlik, demokratik açılım dediğimiz zaman rahatsız oluyorlar. Çünkü ayaklarının altından istismar zeminlerinin kayıp gittiğini görüyorlar. Kanlı terör piyasasında rantları azalacağı için feryat ediyorlar. Terörün doğurduğu olumsuzluğun devamını arzulamak, bunun üzerine siyaset yapmak nasıl bir insafsızlık, nasıl bir pervasızlıktır? Kan akmaya devam etsin, annelerin gözyaşı dinmesin istiyorlar. Ama biz de diyoruz ki bu kan artık dursun. İşte onun için mücadeleye devam edeceğiz. Bu süreci tahrik ve sabote etmek isteyenler olacak. Ama biz sabırla, soğukkanlılıkla, bu süreci inşallah tamamlayacağız. Biz, oy hesabı yapmıyoruz. Bu bir devlet ve millet meselesi. Her kesimin bu duyarlılıkla hareket etmesini istiyoruz. Meseleyi kaşıyanların sorunu derinleştireceğini çok iyi biliyor.

Millet tasvip etmiyor

Şimdi biz atıyoruz bu adımı, rahatsız oluyorsunuz ve biz o statükocu yaklaşımlardan başka bir şey ortaya koymadığınızı görüyoruz. Sadece ‘hayır’ diyorsunuz. Bu ülkenin birliğine beraberliğine katkınız varsa buyurun diyoruz. Efendim biz dağa çıkacağız’ buyur çık dağa, kimse engellemiyor. Böyle bir çözüm var mı ya? Ne terör örgütü ne de onun uzantıları benim Kürt kökenli vatandaşlarımın temsilcisi olamaz. Hiçbir zaman da olmamıştır. Etnik yapı sonradan inşa edilmiş bir yapı değildir. Her doğan o etnik yapıyla doğar. Sonradan sipariş edilerek insanlar Türk veya Kürt olmuyor. Yaradan öyle yaratıyor. Kürt’ün Türk’e, Türk’ün Kürt’e saygısı olacak.


Ulusal Haberler hakkındaki diğer yazılar
Gösterim: 3022 | E-posta

Yorumlar (17)
RSS Yorumlar
1. 14-09-2009 15:52
Başbakanım.
Başbakanım hala bu ülkede sorunun ne olduğu anlaşılamamış galiba,bu ülkede yaşayan terör örgütü ve onun destekçileri hariç herkes birbiriyle kardeş gibi geçiniyor.Bu insanların sen Kürtsün,sen Türksün diye bir dertleri yokki.Bu tespit yıllar öncesinden tespit edilmişti ama maalesef siyasi otorite bunu göremiyor.Muhalefet çözüm üretmiyor diyorsunuz çözümü terör uzmanları çözer siyasiler destek verir ama ülkemizde böyle olmuyor.Zannediyomusunuz ki açılımdan sonra terör bitecek,atılacak olan adımlar 30-30 sene sonrasının bölünme adımları olacak.Geçmişten ibret alınması gerekmezmi koskoca Osmanlıyı parçaladılar,Yogoslavya,Çekoslovakya örneklerini göremiyormuyuz.Tarih tekerrürden ibarettir ibret almak gerekir.Bence ülkemizde çok çok fazla demokrasi var ama bu demokrasi suçludan yana, teröristten yana,bölücü her türlü zihniyetten yana var.Bu ülke için canını vermiş, kolunu bacağını,hayatının önemli bir bölümünü mücadeyle geçirmiş insanlar için maalesef yok.Eğer terörü bitirmek istiyorsak terör uzmanlarının söylediklerine kulak vermeliyiz gazetecilerin söylediklerine değil.Eğer bu açılıp saçılım konusunu ilk önce gazetecilerle değilde diğer siyasi partilerle görüşmek isteseydiniz eminimki hiç kimse size kapılarını kapatmazdı.Sizde alışkanlık haline geldi alıyorsunuz 5-10 gazeteci uçağınıza yapmak istediklerinizi o gazetecilere söylüyosunuz önce onlar bir güzel açılıyorlar muhalefetin ve halkın tepkisini ölçüyorsunuz ondan sonra açılımın ne olduğunu bilmeden bağırıyorsunuz diyorsunuz.Verilen tepki o hayati önem taşıyan bilgileri paylaştığınız gazetecilerin yazdıklarına, onlarda sizin bilgilerinizi paylaştıklarına göre.Birde ortada bu kadar bölünmüş haritalar cirit atarken sakın bu ülkeyi bölemezler demeyin.Tabiki bölemezler ama çok kan dökülür.
Yazar ilhan KAÇAR (Misafir)
2. 14-09-2009 15:56
terörle mücadele
bundan önceki hükümetler teroristle mücadele ettiler.terörü besleyen sebeblerle mücadele etmediler.sınır ötesi operasyonlar yaptılar.af çıkardılar.ama çözemediler.doğal olarakta bu süreçte şehitler verildi.dağdaki teroristi vurdular,arkadan yenisi dağa çıktı.pkk nın dış desteği,para ve lojistik kaynakları kesilemedi.ama bu hükümet işini biliyor.önce pkk nın dış desteğini kesmekle işe başladı.avrupa ülkelerine baskılar yapılarak para kaynakları kurutuldu.sonra kuzey ırak yerel yönetimi, merkezi hükümet ve amerikaya baskılar yapılarak lojistik desteği kesildi.insansız hava araçları alınarak teknolojik üstünlük sağlandı.pkk şu an kandilde sıkışmış bi durumda.insan,para ve lojistik desteği kesildi.örgüt içi çatışma ve örgütten kaçış had safhada.dağa çıkışı önlemek içinde demokratik açılım hamlesi yapılıyor.yılanı yaralı bırakmamak gerekiyor.köşeye sıkışan kedi misali böyle durumlarda örgüt nefes almak için sansasyonel eylemlere başlıycaktır.ve başladıda.dtp üzerinde de siyasi bir baskı oluştu.pkk yı kınamayarak ortalama bir kürt vatandaşı gözünde değerleri kayboldu.imralı muhattab alınsın gibi olmuycak şeyleri söyleyerek ve süreci provakö edecek açıklamalar yaparak çözüm istemedikleri belli oldu.dtp nin mhp ve chp den farkı yok.hepside marjinal parti.chp kıyı şeridine sıkışmış.mhp ise ortada bi kaç şehirde.dtp ise güneydoğuda.eğer bu sorun çözülürse var olma sebebleri ortadan kalkacak.
Yazar halil (Misafir)
3. 15-09-2009 14:46
Halil'e
Halil sen hala hayaller peşindesin biliyomusun.Şu yazdıklarına kargalar bile güler geçer kaale bile almaz.Sen ya çok safsın yada çok iyi niyetlisin birirleri seni kandırıyor.Hadi diyelim ki dış desteklerini kesti, iç desteklerini nasıl kesti, kimi kesti destek verenler daha fazla şekilde cesaretle desteklerini sürdürüyorlar hemde devlete meydan okuyarak.Irak yerel yönetiminin ve merkezi hükümetinin ses çıkarmamasının sebebi Arap korkusu.Araplarla çatışma çıkarsa yalnız kalırlar Amerikada onların yanında yer almaz onu biliyorlar dil uzatamıyorlar Türkiyeye.Aslına bu süreçte PKK nın eylem yapması bölücü harekete zarar veriyor çünki istedikleri noktaya getirdiler siyasi olarak.Bu kadar destekçisi varken eylem yapmak zarar verir.Birde MHP ile CHP ve DTP arasında bir fark diyosun Allah aşkına hangi parti ile hangi parti arasında fark kalmadı at gözlüğünü çıkarda bir bak.
Yazar ilhan KAÇAR (Misafir)
4. 15-09-2009 18:56
demoratik açılım nedir
içeriğini daha bilmiyoruz.ama anladımız şudur.bir kere bunun adı demokratik açılımdır.kürt açılımı değildir.buna medya böyle diyor.sanki özellikle kürtlere yönelik bir açılımmış gibi gösteriliyor.bu açılım türkiye de ki tüm etnik kimlikli halklara verilen temel hak ve özgürlüklerdir.en basitinden insan haklarıyla ilgilidir.bu zaten onların en temel hakkıdır.bu verilen haklar bizi bütünleştirecektir.şimdi bazı faşist kafalar diyorki:kürtlerden vekil,bakan..vb çıkıyo.türklerin ne hakkı varsa onlarında var.kürt oldukları inkar edilmiyor niye isyan ediyorlar diyor.işte bütün mesele bu.şimdi kürt madem ben senle aynı hakka sahibsem o zaman niye ben çocuğuma kürtçe isim koyamıyorum,benim şehirlerimin ismi niye türkçe olarak değiştiriliyor,daha düne kadar kürtçe konuşturmuyordunuz diyorlar.madem eşitsek bende bu haklarımı istiyorum diyor.amerika da 72 çeşit millet var.isteyen millet kendi okulunu kuruyor.kendi diliyle tv.,radyo,gazete çıkartıyor.çocuğuna istediği ismi veriyor.adam irlanda kökenliyim veya latin veya italyan kökenliyim ama amerikalıyım diyor.türkiye de yapılmak istenen bu.bütün etnik kimlikler istedikleri şekilde yaşasın.dillerini konuşabilsin.kültürel ve demokratik hakları kullansın.ama üst kimlik türkiye cumhuriyeti vatandaşlığıdır.adam kürdüm,tc. vatandaşıyım diyebilsin.bu hakları vermekle türkiye bölünmez.aksine bütünleşir.ayrıca türkiye faşist kafaların zannettiği gibi küçük,zayıf bir ülke değil.biz güçlü bir ülkeyiz.bölgenin süper gücüyüz.artık bölgede oyun kurup oynatan bir ülkeyiz.bölge ülkeleri nefes almadan önce acaba türkiye ne der diye düşünür hale geldiler.
Yazar halil (Misafir)
5. 16-09-2009 13:07
demoratik açılım nedir
Halil arkdaşım o kadar gereksiz şeyler yazıyorsun ki stres atmam için birebir yazıyorsun.Çünkü gülüyorum sana.Demokratik açılım altında kürt açılımı olduğunu senden biliyorsun.İlk çıktığı zamanlar kürt açılımıydı.Miillet tepkisini koyunca ne oldu demokratik oldu.Anladın mı?Sen ikide bir TÜRK milliyetçilerine faşist deyip durma.Faşist italyanca bi kelimedir.Ve italyan milliyetçiliği demektir.TÜRKİYE dekiler ise TÜK millietçisidir.Bu ülkede özgürlük hakkı sadece özbe öztürklerin vede kendini TÜRK olarak hissedenlerindir.Ama kimse ben kimlik istiyorum, ben rektörlüğe girecem, üniversitelerde ders verecem türkçe haricinde ,demiyecektir.Biz buna karşıyız.Ve biz olduğumuz sürecede sizler(seni kastetmiyorum , sen ufak lokmasın) asla emellerinize ulaşamayacaksınız.
Yazar Safa (Misafir)
6. 16-09-2009 15:23
Halile
Bak Halil; 
Ben ve benim gibi düşünen insanlar hiç bir zaman faşist olmadık ve aslada faşizmi kabul etmiyoruz bir defa o minicik beynine sok.Kominzme,Kapitalizme ne kadar karşıysak Faşizmede o kadar karşıyız.Türkiyede de azınlık olarak kabul edilen insanlara anadilde eğitim ve öğretim hakkı, istediği ismi koyma hakkı var sen bunu bilmiyormusun.Zaten Türkiyede senelerden beri tartışılan konu Kürtlerin bir azınlık olup olmadfığı konusu değilmi.PKK 25 yıl önce bu amaçla eylemlere başlamadımı.Amerşika başta olmak üzere AB ülkeleri bunun için destek vermedilermi PKK ya.Bunları ne çabuk unuttunuz.Şimdi bunları söylemekle kimlerle söylem birliği içinde olduğunuzun farkındamısınız.Ayrıca sen Kürtmüsün? Yoksa Marksist bir düşünceye mi sahipsin.Çünkü sadece onlar Türk Milliyetçilerine faşist derler.Benimde bir çok Kürt arkadaşım var ama bunların hiç biriside senin istediklerini istemiyorlar.Kürtlerin kaçta kaçı bunları istiyor bunu biliyormusunuz da ahkam kesiyorsunuz.Ayrıca Kürtleri azınlık yaptıktan sonra sırada hangi guruplar var azınlık yapılması için bunu biliyormusun.Yoksa Başbakanın söylediği gibi 36 etnik gurubu azınlık statüsüne sokup Türkiyeyi çorbayamı çevirmek istiyorsunuz.Ve bunun adı da Barış ve Kardeşlik projesimi oluyor.Ama biryerlerinizide yırtsanız bunu gerçekleştiremiyeceksiniz.
Yazar ilhan KAÇAR (Misafir)
7. 16-09-2009 17:07
ben türküm
kendin diyosun işte azınlıkların bu hakları var diye.iyi de kürtler bu ülkede azınlık değilki.azınlık statüsü farklı bir olaydır.kürtlere sorsan azınlık statüsüne geçmek istiyormusun diye bi tanesi bile geçmez.adamlar biz de bu ülkenin asli unsuruyuz diyor.bir türkün ne hakkı varsa bende aynısını istiyorum diyor.şimdi benim yukarıdaki yorumumdaki demokratik talepleri aynı zamanda pkk,AB,abd. nin isteği diye yapmızcakmıyız.kürt sorunun çözülmesi amerikanın işine yarıyor diye çözmüycekmiyiz.bu sorun bizim sorunumuz.amerikanın işine yarıyosa o beni bağlamaz.sen çözmezssen bi gün gelir elin oğlu çözer.faşist ifadesine de kızmışınız.söylemleriniz neo-faşist fikirler olduğu için öyle diyorum.ayrıca geyvenin yerlisiyim.manavım.dünyaya gelirken kimsye sormuyorlar hangi milletten olmak istiyorsun diye.türk olduğum için kendimle gurur duyuyorum.bir kürt,boşnak,çerkez..vb. de kendisiyle gurur duyabilmeli.benim milliyetçilik anlayışım vatanına,dinine,insanlarına faydalı olabilmek ve hayırlı evlat yetiştirmektir.15 bin km duble yol yapmaktır.ihracatı 120 milyar usd ye çıkarmaktır.kişi başı geliri 1500 usd den 10 bin usd ye çıkarmaktır.bir zamanlar birileri 2 anahtar sallıyodu seçim meydanlarında.işte onu bile biz başardık.bir işçi kira öder gibi ev sahibi oluyor.sokaklar araba dolu.vatandaş oto bayilerinde sıfır araba kuyruğunda.gaz,yağ,mazot kuyruğu değil.bayiler 3 ay sonraya gün veriyor.ama dönemlerinde bankaları hortumlattıranların,ülkeyi ımf ye teslim edenlerin,dünyada kriz yokken ülkemizde iki kriz çıkattıranların MİLLİYETÇİLİKTEN SÖZ ETMEYE HAKLARI YOK.bunlar slogan milliyetçisi,ÇAKMA MİLLİYETÇİ bunlar.sadece bağırıp çağırırlar.kendileri gibi düşünmeyenleri vatan haini ilan ederler.
Yazar halil (Misafir)
8. 17-09-2009 02:01
halile
MİLLİYETÇİYİM DİYORSUN TÜRKÜM DİYORSUN PKK NIN ELİNİ SIKAN GÖRÜŞMEYE GİDEN KİŞİLERİ SaVUNUYORSUN BU MU TÜRKLÜĞÜN
Yazar yazar (Misafir)
9. 17-09-2009 09:18
halile
Bu ülkede kürtleri azınlık kabul etmessen TÜRK' ler yakın zamanda azınlık olur?Sen kürt müsün TÜRK müsün halil ? Hangisiyle gurur duyuyorsun?Tarih boyunca hangisi dünyaya hükmetmiş.Şimdi sen kalkmış diyorsunki hak tanınmalıdır, yok söyle olmalıdır böyle olmalıdır.Kardeşim sırf senin gibiler yüzünden ırkçılık yapıyorum anladın mı ?Bir kürt ne kadar kürt ise bizde o kadar kürt üz.Aramıza nifak tohumları ekenler sen gibi ve akp yandaşları gibiler hiç bir zaman iflah olmayacaktır.Bu milletin vebali hepinizin boynunda.Biz yeri geldimi sokaklarada inmesini biliriz.
Yazar Safa (Misafir)
10. 17-09-2009 15:20
Halile
Halil takılmış plak gibisin be.Hep aynı şeyleri söylüyorsun,yok 15 bin kilometre duble yol,yok milli gelir 10 bin dolar olmuş,yok araba bayileri 3 ay sonraya gün veriyorlar falan filan.Sanki benim Geyvemde yaşayan insanların cebine girmişte ahkam kesiyosun.Yapılan methettiğiniz yollar kağıt gibi yapsanız ne olur,en ufak bir yağmurda görüyoruz yolları.Öbür hükümetler zamanında kriz çıktığı zaman onların krizi,AKP zamanında çıktığı zaman dünyanın krizi değilmi bırak böyle olaylara siyasi gözlükle bakmaya,gerçekleri göremiyorsun.Milyonlarca işsizi,sefalet içinde yaşayanları göremiyorsunuz belkide sizin için hiç de önemi yok sizin tuzunuz kuru nasıl olsa.AB nin ve ABD nin çözümlerini Bosna'da,Irakta gördük nasıl çözdüklerini ama siz göremezsiniz.Yani Halil bir iktidara geldiniz bütün kavramları kendinize uydurdunuz.Milliyetçilik; Türk askerine kurşun sıkanlara destek verenlerle el sıkışmakmıdır,Türk askerinin başına çuval geçirenlerden demokrasi dersi almakmıdır.Terörist başına sayın,şehitlere kelle demekmidir milliyetçilik.Biryerlerimi yırtarak günlerdir Kürtlerin azınlık olmadığını,onlarında bizler gibi aynı haklara sahip olduğunu aynı anayasadan, aynı kanunlardan yararlandığını söylüyorum sende kabul ediyorsun.Peki bunları azınlıklar gibi görürsek ayrıştırmış olmazmıyız.Başka bir azınlık gurup oluşturmazmıyız.Bu yapılanda Türkiyenin hayrına olurmu.Demiyormu AB,Kürtleri,alevileri,lazları,çerkezleri azınlık kabul edin diye, bunların dediklerini kabul mu edicez.Sence bu ülkede yaşayan Kürdü ,Çerkezi,Gürcüsü,Boşnağı gurur duymuyormu.Yıllardan beri benim Gürcü,Çerkez,Laz,Kürt arkadaşın var hepside eğer biliyorlarsa kendi dillerini konuşurlar milliyetçi olmama rağmen sorun olmazdı çünki onlarda Türk Milliyetçisiydi.Yoksa AKP li olmadığı için MİLLİYETÇİ olamazlarmı.Birde Irkçı-Faşist kendi milletini en üstün ırk görüp başka insanlara yaşama hakkı tanımayan ve diğer halkları kendilerinin hizmetçisi olarak gören düşüncedir.Allahıma binlerce şükürki Türk Milliyetçileri tarihin hiç bir döneminde faşist-ırkçı olmamıştır.
Yazar ilhan KAÇAR (Misafir)
11. 17-09-2009 15:24
Halile
Halil birde Geyveliyim,manavım derken o kadar sıkılıyorsun ki tıpkı Osmanlının son zamanlarında Türklerin diğer azınlıklar karşısındaki gibi.Sanki seçme hakkın olsaydı seçmezdin gibi söylemişsin.Üzülme Halilcim sen zaten bu düşüncelerinle Geyveli ve manav zor olursun.
Yazar ilhan KAÇAR (Misafir)
12. 17-09-2009 17:10
tetikçiler ikna olmaz
İlhan Bey, bu zat-ı muhteremi ikna etmek için fazla yorum yazmağa değmez. Tetikçileri bir şey ikna eder, o olmadan nafile... Filistin'i düşünseler böyle konuşmazlar. Vatan olmadıktan sonra, ibadet yapsan ne olur...
Yazar anti (Misafir)
13. 17-09-2009 17:12
halil ağaya(YALAncı ağa)
milleti gaza getirip galna getirip primm yapm çalışıyorsn bu senin hoşuna gidiyor DÜŞÜNÜYORMUN ACABA ALLAH GÖSTERMESİN GEYVEMİZİNDE (edit) UĞRAYABİLECEĞİNİ ÇÜNKÜ HERYYER ORAK VATAN SATAN SATANA?????????
Yazar xxx (Misafir)
14. 17-09-2009 17:13
KES HALİL KESSSSS ......
çok konuşup battıkça batıyorsun kes halilim kessssssss...
Yazar xxx (Misafir)
15. 17-09-2009 21:05
gerçekleri öğrenin
türk milletinin chp ve mhp nin içyüzünü öğrenmesini istiyorum.hani açılıma karşılar ya.hani türk askerine kurşun sıkanlarla işbirliği yapıyor diye suçluyolar ya.mhp den başlıyalım.1990 larda dyp-shp koal 
isyon hükümetine dışarıdan destek veren mhp.o shp nin içinde 7 tane hep li vekil vardı .belki gençler hatırlamaz ama anti ve ilhan kardeş hatırlar.aponun boynundan urganı çıkaran ise bilindiği gibi mhp.başbakan terörü kınamadığı için dtp li lerle görüşmezken ahmet türkün elini sıkmak için sıraya giren ise sayın bahçeli.chp ye gelince teroristleri meclise ilk sokan bunlar.1989 da bunların hazırladığı kürt raporunda vallahi billahi benim bile kabul edemiyceğim şeyler var.federasyondan bahseder.anayasanın değiştirilmesi teklif dahi edilemez maddelerini değiştirmekten bahseder.en sonki yerel seçimlerde ise dtp ile ittifak çalışmaları vardı ama olmadı.dtp listeleri ise bilindiği gibi kandilde hazırlanıyordu.işte bu chp bunlarla anlaşma çalışması bile yaptı.o kürt raporun da imzası bulunanlardan bir ise sayın baykal.ilginç olan ise o raporu hazırlayan bütün ekip chp den tasfiye edildi.baykal hariç.pkk ve ak partiyi aynı çizgide görenlere ise şunları derim.22 temmuz seçimlerinde sonra doğu da bir köyde dtp ye hiç oy çıkmıyor.sandıktan full ak parti çıkıyor.ve o köy pkk tarafından basıldı.emine ayna bir konuşmasında ak parti ye oy veren bir kürt vatan hainidir dedi.yorumu size bırakıyorum.bu sorun ak partinin veya kürtlerin bir sorunu değildir.bu sorun tüm türkiye nin bir sorunudur.ve bu demokratik açılım devletin bir planıdır ak partinin değil..mgk tarafından onaylanıp düğmeye basılmıştır.genel kurmay başkanı bile dağdaki terorist bizim insanımızdır demek noktasına gelmiştir.vallahi bunu ben bile kabul edemem.dağdaki terorist öldürülmelidir.zaten süreçte bu.terorist ile kürt vatandaşı ayırmak.
Yazar halil (Misafir)
16. 18-09-2009 08:29
gerçekleri öğrenin
Bu yazdıklarınla chp ve mhp iç yüzünü mü öğrendi TÜRK milleti şimdi.Hayal kuruyorsun hayal.Neden 128 tane millet vekiliyle asılmasını istediğimizi söylemiyorsun ?Neymiş efendim mhp aponun boynundan ipi çıkarmış.Bu millet gerçeği biliyor.Biz ne kandan besleniriz, nede kendimizi kullandırırız.
Yazar Safa (Misafir)
17. 18-09-2009 13:03
küçük halil e
sen bizim şirin geyvemizde harcanıyorsun seni büyük medya kuruluşlarına transfer yapalım yazık çok bilennnnnn.bırak küçük ilçede yazı yazmayı şöyle ne bileyim kanalların birinde seni dinleyenlerle abilerinle yorum ve köşe yazarı ol .....SON KEZ DİYORUMKİ GEYVEMİZDE N BÖYLE İYİ FİLOZOFLARMI VARMIŞ YOKSA YAĞCILARMI*****
Yazar xxx (Misafir)

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 
 
 
© 2000-2019 Geyve.com Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur.