Son Yorumlar
Son Şans, Tekrarı 105 Yıl Sonra
Bilgi
Yazım içeriği ve bilgi edinme yönünden güzel bir yazı olmuş. En çok di...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
Hayvanseverlik
Bu şekilde, canlıların hangi amaçla bayıltığını bilmeden ve sonrasında...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
BELLİ
ORADAKİ YURTTAN ŞİKAYET GELMİŞTİR BELEDİYEYE BELEDİYEDE GEREKENİ YAPMI...
Yorumu Oku

Ak Parti'de değişim başlıyor!
MÜTEAHHİT
GEYVE TEŞKİLATI TAMAMEN DEĞİŞMELİ MÜCAHİTLİKTEN MÜTEAHHİTLİĞE YÜKSELME...
Yorumu Oku

Murat Kaya, TCDD Genel Müdürü ile görüştü
dileğimizdir
sayın Murat Kaya; TCDD'nın genen müdürü ile görüşürken HIZLI TREN...
Yorumu Oku

 
Mersin'de Polis Karakolunu Bastılar
Pazar, 29 Kasım 2009

Mersin'de Yeni Pazar Mahallesi'ndeki Siteler Polis Merkezi'ne yaklaşık 400 kişilik bir grup PKK yandaşı, molotof kokteylli ve taşlı saldırıda bulundu. Molotof kokteyllerinin isabet ettiği polis karakolundan açılan karşı ateş sonucu göstericilerden yaralananlar oldu.

Bugün akşam üzeri PKK yandaşı grup, polis merkezi yakınında gösteri yapmaya başladı. Polislerinin uyarısına aldırmayıp slogan atan göstericiler karakola doğru yürüyüşe geçti. Grup polis merkezine molotof kokteyli attı, taşlı saldırıda buılundu. Polis de havaya ateş açtı.

Çok sayıda polis ekibi gösteri yapılan bölgeye sevk edildi..

İSTANBUL OKMEYDANI'NDA DA OLAYLAR ÇIKTI

Mersin'in ardından terör örgütü PKK yandaşları bu kez de Okmeydan'ın da polis aracına saldırdı.

Terör örgütü PKK lehine sloganlar atan bir grup Okmeydanı Kuzey Sokak'ta toplandı. Göstereciler zırhlı polis aracına molotof kokteyli attı.

Molotof kokteylinin atılması ile polis aracı alevler içinde kaldı.Aracın içindeki polisler, güçlükle dışarı çıkarak yanmaktan son anda kurtuldu. Göstericiler molotof kokteylinin ardından havai fişekte attı. Olay yerine gelen çevik kuvvet ekipleri eylemcilere biber gazı ile panzerlerle müdahale etti.

Polisin müdahalesi ile dağılan grup başka bir sokaktan tekrar gelerek molotof kokteyli ile polise saldırdı. Bu sırada yoldan geçen sivil araçlarda zarar gördü. İçinde kadın ve çocukların bulunduğu bir araç molotof kokteylinin atılması ile ortaya çıkan alevlerin arasında kaldı. Aracın içindekilerin korku dolu anları polis panzerinin gelerek yanan aracı söndürmesi ile son buldu.


Ulusal Haberler hakkındaki diğer yazılar
Gösterim: 2408 | E-posta

Yorumlar (8)
RSS Yorumlar
1. 29-11-2009 19:54
açılım isteyenlere ithaf
Geyvenin bukelemun yeniçeriye ve açılım isteyenlere ithaf olunur.
Yazar Geyveli (Misafir)
2. 29-11-2009 20:10
örgütte çözüme karşı
çözüm olursa kürt halkını istismar edemiycekler.ahmet türk salonlara hakim değiliz diye itiraf etmişti.murat karayılan geçen hafta bir gazeteye verdiği ropartajda haburdaki karşılama şovuyla ilgili olayı yapanlar bizim adamlarımız değil demişti.peki kim bu vahşiler.içinde insan olan belediye otobüslerini yakan caniler.bunlar pkk nın şehir yapılanması olan KCK.bu kck örgütüne karşı yapılan soruşturmadan ise devletin en yüksek yargı organı HSYK ve yarsav rahatsız oluyor.soruşturmayı yürüten savcıyı değiştirmek istiyorlar.örgütü çökertmek için yapılan telefon dinlemelerinden rahatsız oluyorlar.dinleme kayıtlarını deşifre etme peşindeler.mobese kameralarını kaldırtacaz diyorlar.cambaza değil arkasındakilere bakın.
Yazar yeniçeri (Üye)
3. 29-11-2009 21:02
taşnak-hınçak kalıntıları
bunlar 1915 model taşnak-hınçak kalıntıları.kürt halkı bunları taşımaya daha ne kadar devam edecek.bunlar kürt halkınıda sindirmiş.kürt halkı sokaklara dökülüp bunları protesto etmeli.kendilerini kullandırmaya izin vermemeli.izmirde dtp konvoyunu taşlayanlarla burdakiler aynı tipler.kürt-türk çatışması yaratmak istiyor bunlar.maalesef bazı ülkücüler (iyilerini tenzih ederim)bu oyuna düşüyorlar.
Yazar yeniçeri (Üye)
4. 29-11-2009 21:47
Yeniçeriye
Yeniçeri ne oldu yine Ülkücülerle ne alıp veremediğin var.Mersinde ortalığı karıştıranlarla onları tepki gösteren İzmirlileri bir tutuyorsun.Birincisi herkes Bozkurt işareti yapabilir,ikincisi el kol hareketlerine herkes sessiz kalamayabilir çünkü herkesin bir dayanma gücü var.Birde bunlar yani pkk lılar eğer 1915 taşnak hınçak kalıntıları ise yani Ermeni beslemesi ise niye hükümet pkk nın yıllar önce söylediği açılımı yapmaya çalışıyor.Bilinmiyomu bu eşkiyalar ayrı bir devlet kurmak istiyor,onun zeminini hazırlama peşindeler.Bunun adı gaflet mi ihanet mi bunun adını sen koy.
Yazar ilhan KAÇAR (Misafir)
5. 29-11-2009 22:46
adı belli
bu gün aynı tipler diyarbakır da ak parti binasınıda molotof attılar. hani diyorsunuz ya ak parti -pkk kardeş. o zaman bende derimki niye mhp ve chp binalarına atmıyorlarda ak parti binalarına saldırıyorlar.dtp li vekiller seçim öncesi ak partiye oy veren kürt hain dediler.22 temmuz seçimlerinde ak partiye oy veren köyleri pkk bastı. şimdi ben chp ve mhp pkk ile kardeş desem kızmazmısınız.kimse kimseyi hainlikle suçlamasın. hainler pkk dır.chp, mhp ve ak parti seviyeyi düşürmemeli.
Yazar yeniçeri (Üye)
6. 30-11-2009 03:37
adı belli
sayın yenıcerı Bayram namazında gozlerım senı camiide aradı fakat goremedin.yoksa sen GEYVE degılde baska bır sehırdemi ikamet ediyorsun....?
Yazar xxxx (Misafir)
7. 30-11-2009 16:11
Yeniçeriye
Yeniçeri; Sen sadece belirli tv kanallarını izleye izleye dünyada olan biteni görmez olmuşsun.O terör örgütü yandaşları diğer partileri de taşlıyor, molotof atıyor.O olaylarda zaman zaman medyada yer buluyor ama siz kendi egonuzu tatmin etmek için başkalarını kandırmak için önce kendinizi imamdırmanız gerekiyor ya onu yapıyorsunuz.Yeniçeri kaç yaşındasın, nerelisin, nerede ikamet ediyorsun bilmiyorum ama yazdıklarınla ve kimliğini açıkça yazmamanla sanki birilerine diyet borcunu ödüyormuşun gibi geliyor bana. O savunduğun siyasiler yeniçerinin kim olduğunu biliyorlar ama değilmi. Her yerde tıpkı Halil adıyla yazı yazan gibi her konuda yorum yapıyorsun bilmediğin konularda susmasını bil yahu.
Yazar ilhan KAÇAR (Misafir)
8. 30-11-2009 16:19
PES YENİÇERİ PES
Devletin ve milletin bölünmez bütünlüğüne kastedenleri göremiyor yada algılamak istemiyorsunuz. Ülekede yer yer kürt isyanları başlamış sizler hala siyaset yapma peşindesiniz. AKP malesef kürt meselesini kaşımız ve bugün gelinen noktayı tetiklemilştir. Bu işin mübessili AKP dir. Yeniçeri israrla APK yi savunmaktasınız anlaşılan odur ki doğru yada yanlış desteğe devam edeceksiniz. AÇILIMA destek verdiğinize göre....... Türk milletinin hasasasiyetleri sizi pek ilgilendirmiyor. Benim size önerim gidin batı devletlerinde bu açılımı uygulatın.Bakalım akşamdan sabaha kafanızı kopartıyorlarmı kopartmıyorlarmı. Bu topraklarda yaşayanlar Türk milletinin koyduğu kurallara göre yaşamak zorundadırlar. Beğenmezlerse terk edeceklerdir. Bu topraklar türk milletinin malıdır. İsteğen istediği zaman at koşturamaz. Dünyada hiçbir millet bu tip olaylara müsaama göstermez. Bugün yapılmak istenen şeyh sait isyanı yada dersim isyanıdır. Yani devlete isyandır. Devletine isyan edenler vatan hainleridir. Bu topraklarda yeri yoktur.Osmanlı imparatorluğunuda aynı oyunlarla bitirmişlerdir biraz tarih okuyun. Basit kavramlar içinde boğuluyorsunuz. Önünüzü göremiyorsunuz. Uyanınnnn
Yazar VATAN (Misafir)

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 
 
 
© 2000-2019 Geyve.com Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur.