Son Yorumlar
Son Şans, Tekrarı 105 Yıl Sonra
Bilgi
Yazım içeriği ve bilgi edinme yönünden güzel bir yazı olmuş. En çok di...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
Hayvanseverlik
Bu şekilde, canlıların hangi amaçla bayıltığını bilmeden ve sonrasında...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
BELLİ
ORADAKİ YURTTAN ŞİKAYET GELMİŞTİR BELEDİYEYE BELEDİYEDE GEREKENİ YAPMI...
Yorumu Oku

Ak Parti'de değişim başlıyor!
MÜTEAHHİT
GEYVE TEŞKİLATI TAMAMEN DEĞİŞMELİ MÜCAHİTLİKTEN MÜTEAHHİTLİĞE YÜKSELME...
Yorumu Oku

Murat Kaya, TCDD Genel Müdürü ile görüştü
dileğimizdir
sayın Murat Kaya; TCDD'nın genen müdürü ile görüşürken HIZLI TREN...
Yorumu Oku

 
Ak Parti'den 2 Vekiline İnceleme
Salı, 23 Şubat 2010

AK Parti, Kahramanmaraş Milletvekili Avni Doğan ve Çorum Milletvekili Ahmet Aydoğmuş'un açıklamalarıyla ilgili olarak inceleme başlatacağı öğrenildi.

Ak Parti, Doğan ve Aydoğmuş'un seçim bölgelerinde yaptıkları açıklamalarla ilgili harekete geçiyor. Öğleden sonra yapılacak grup yönetim kurulu toplantısında konunun ele alınması ve her iki milletvekilinin disipline sevk edilmesi bekleniyor.

'ŞİMDİ BİZ FİŞLEME YAPIYORUZ' DEMİŞTİ

Ak Parti, Kahramanmaraş Milletvekili Avni Doğan’ın, "Fişleme" içeren sözleri, partisi içinde de tepkiye neden oldu.

“Yıllarca onlar bizi fişledi, şimdi sıra bizde” şeklindeki sözleri, Doğan’a disiplin cezası yolunu açtı. Parti Müşterek Disiplin Kurulu, bugün Avni Doğan’ın sözlerini görüşecek. Alınacak karar doğrultusunda, kınama ya da ihraç istemi gündeme gelecek.


CHP, AKP’Lİ DOĞAN HAKKINDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Özyürek ve Konya Milletvekili Atilla Kart, Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Avni Doğan hakkında suç duyurusunda bulundu.

Kart, yaptığı yazılı açıklamada; "Halkın bir kesimini diğer kesimlere karşı kin ve intikam duygularıyla hedef gösteren, aşağılayan ve bölücülük yapan Doğan hakkında, Türk Ceza Kanunu’nun (TCK) 216. Maddesine muhalefet ettiği" gerekçesiyle, Kahramanmaraş Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulunduklarını bildirdi.

Kart, adı geçen milletvekilinin söylemlerinin, demokrasi değerleriyle bağdaşmadığı vurgulanarak, Ak Parti’nin dayatmacı anlayışının ve dikta özlemini yansıttığını öne sürdü. Kart açıklamasında şöyle dedi:

"Hamaset yaparak dini değerlerimizi istismar eden, halk arasında ayırımcılık yapan her kim olursa olsun, yargı önünde bunun hesabını vermelidir. Milletvekilleri de, Türkiye Cumhuriyetinin sade yurttaşları gibi yargılanmalıdır. Bu anlamda hiç kimsenin imtiyaz ya da dokunulmazlığı olamaz.”

'KANI BOZUKLAR' DEDİ

Çorum Milletvekili Ahmet Aydoğmuş ise hedef belirtmeden ''İktidar karşıtları kanı bozuk'' dedi.


Ulusal Haberler hakkındaki diğer yazılar
Gösterim: 2449 | E-posta

Yorumlar (6)
RSS Yorumlar
1. 23-02-2010 13:59
AKP de doğrulara soruşturma
AKP böyle biri açığını çıkardımı hemen sorgulama ve iftira kampanyası. Ne işin var kardeşim doğru söylersin bak partiden atılacaksın. AKP de doğru söyleyenin ne işi var ya
Yazar geyveli_dost (Misafir)
2. 23-02-2010 14:34
deliller toplanıyor
avni doğanın yaptığı densizliktir.başsavcının harıl harıl delil aradığı bu günlerde böyle bir açıklama yapması affedilmez.bence gereğini yapıp disiplin sürecini beklemeden partiden istifa etmeli.yalnız burda chp nin tavrı samimi değildir.yaptıkları iş tamamen başsavcıya delil hazırlamak ve bunu mecliste görüşerek yasal zemine oturtmak.madem bu kadar samimiler fişlemelere karşılar o zaman ergenekon sanıklarından çıkan fişlemelere niye tepki göstermiyolar.28 şubat sürecinde milyonlarca insan fişlendi bu ülkede.eşi açıkmı kapalımı,camiye gidermi,eve ayakkabı ile mi girer,ne mezunu,hangi partiye oy vermiş,sakallı sakalsız,altınyüzük takmaz falan filan.hatta eski cumhurbaşkanı ANS devlete atadığı bürokratları apartman kapıcılarına sordurttuğu ortaya çıktı.nerelerdiydiniz o zaman beyler.o zaman diliniz yokmuydu.sivil diktaymış.bu nasıl bir sivil dikta ki başbakan çocuklarını başörtüsünden dolayı kendi ülkesinde okutamıyor.kendi askeri nöbetlerde parola ve işaret olarak başbakana sövüyor.eşi başörtüsünden dolayı hastane kapısından geri çevriliyor.çıkardığı kanunlar yüksek mahkemeler tarafından veto ediliyor.başsavcı elinde sopası sürekli kapatırım haaa diyor.bumu sivil dikta.yazıklar olsun.
Yazar yeniçeri (Misafir)
3. 23-02-2010 15:20
Boş işle iştigale yer yor
Bu tür kişiler hem partiye hem kendisine ve hemde vatanına faydası olmayan kişiler dir.Belli bir yere bu halk seni getirmişse bulunduğun mevkinin hakkını vereceksin ve oturup kalkmana söylemlerine bir o kadar daha dikkat etmen gerekecek.Boş boş konuşmak değil marifet.Hata yapma hakkı yok o mevkideki insanların.Bu söylemlerin senin şahsını bağlar ve hiç bir türk evladı senin gibi düşünmüyor vekil bey.Onurlu davran ve özür dile.Özür dilemekte erdemliliktir.unutma
Yazar şirin izmir (Misafir)
4. 23-02-2010 19:57
eleştiri herkese eşit olmalı
yukarıda da yazdığım gibi avni doğan yalnış yapmıştır.peki ona gösterilen bu tepkileri başkalarında görmedik hiç.misal chp li antalya belediye başkanı camiye nasıl ayakkabı ile girilmiyosa gata ya da başörtüsü ile girilmez dedi.önder sav hacca gitmek isteyen bir vatandaşla dalga geçti.osman durmuş peygamberlik makamını alaya aldı.canan arıtman başörtüsünü eskiden f....ler takardı dedi.kimsenin dikkatini çekmedi ama deniz baykal ergenekon davasını kasdederek bazı davalarda sanık olmayı tercih ederim dedi.danıştay katili alpaslan aslanın yanına otursun o zaman.
Yazar yeniçeri (Misafir)
5. 24-02-2010 09:24
yeniçeri kardeşe
Üzüldüğün şeye bak.Bu kişilere tepki göstersen değişen bir şey olmuyor.burunlarının dikine giderler.ortaya bir çamur atar sonra dönüp bakarlar bizi ciddiye alan varmı diye.Önce yalan senaryo uydururlar sonrada kendileri inanırlar ve işin içinden de bir türlü çıkamazlar.Camiye gitmexler ama kuralları senden benden iyi bildiklerini sanırlar.Cenaze namazını kılmazlar meftanın arkasından alkış tutmayı marifet sayarlar.Bilgisizliklerini örtmenin bir yoluda bu olmalı.Bunuda çağdaşlık ve medeniyet kılıfına sokup millete yutturmaya çalışırlar.Sen takma bu gibi şeylere kafanı.eyvah şimdi hemen bir yorum ,yeniçeriye yalakalıkla suçlayacaklar.doğruya doğru.Mesele başörtüsü,laiklik,din falan değil,mesele bunlara bu değerleri kullanmamalarını engellemektir.Demokrasiden dem vururlar ama okuma özgürlüğüne kısıtlama getirirler.Bunuda başörtüsüne bağlayıp baskı oluştururlar.Hükümete tek başına iktidarsın derler yasa çıkar hallet derler.katsayı problemini çözmek için adım atılır.yargıyı tetikleyip önünü keserler.vatandaşada bak tek başına iktidar ama senin sorununu çözemediler derler.Oy uğrunada gidip Çarşaflı insanlarla boy boy resim çektirirler ......neyse bunlara girmeyeyim.
Yazar şirin izmir (Misafir)
6. 24-02-2010 11:06
şirin kardeş
teşekkürler.üzülmüycek gibi değilki.başsavcının delil aradığı bu günlerde avni doğan gibilerinin yaptığı kendi ayağına kurşun sıkmaktır.chp li lere tabi birşey olmaz.seçim zamanı çarşaflılara rozet takarlar,terör örgütünün avukatı olduğunu ilan ederler,mahkemeleri tehdit ederler.kendi partilerini dolandırmaktan anayasa mahkemesi tarafından suçlu ilan edildi bu parti.alman frederik vakfından para aldığı tespit edildi.bunlardan birini ak parti yapmış olsa şimdiye denk çoktan kapatılırdı.benim kızdığım bu.
Yazar yeniçeri (Misafir)

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 
 
 
© 2000-2019 Geyve.com Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur.