Son Yorumlar
Son Şans, Tekrarı 105 Yıl Sonra
Bilgi
Yazım içeriği ve bilgi edinme yönünden güzel bir yazı olmuş. En çok di...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
Hayvanseverlik
Bu şekilde, canlıların hangi amaçla bayıltığını bilmeden ve sonrasında...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
BELLİ
ORADAKİ YURTTAN ŞİKAYET GELMİŞTİR BELEDİYEYE BELEDİYEDE GEREKENİ YAPMI...
Yorumu Oku

Ak Parti'de değişim başlıyor!
MÜTEAHHİT
GEYVE TEŞKİLATI TAMAMEN DEĞİŞMELİ MÜCAHİTLİKTEN MÜTEAHHİTLİĞE YÜKSELME...
Yorumu Oku

Murat Kaya, TCDD Genel Müdürü ile görüştü
dileğimizdir
sayın Murat Kaya; TCDD'nın genen müdürü ile görüşürken HIZLI TREN...
Yorumu Oku

 
Balıkesir'de Grizu Patlaması:17 Kişi Öldü
Çarşamba, 24 Şubat 2010

Balıkesir'in Dursunbey ilçesine bağlı Odaköy'deki maden ocağında, grizu patladı. 17 kişi öldü. Balıkesir'in Dursunbey ilçesindeki maden ocağında, grizu patlaması sonucu 12 işçinin kaza anında, 5 işçinin ise kaldırıldığı hastanelerde hayatını kaybettiği bildirildi.

Balıkesir Valisi Yılmaz Arslan, kaza sonucu yaralanan 5 kişinin, kaldırıldıkları hastanelerde hayatını kaybettiğini, 12 kişinin ise patlama sırasında yaşamını yitirdiğini belirtti.

Tamamına ulaşılan cesetlerin, hastanelere kaldırıldığını ifade eden Arslan, "Şu an maden ocağında herhangi bir işçi kalmadı. Arama kurtarma çalışmaları da tamamlandı. Hayatını kaybeden işçilerin yakınlarının başı sağolsun" dedi.

Bu arada, mahsur kalan işçiler arasında bulunduğu bildirilen maden mühendisi Özgür Seçkin'in de cesedi çıkarılan işçiler arasında yer aldığı öğrenildi.

2006 yılında da metan gazının birikmesinden kaynaklanan grizu patlamasında 17 kişi hayatını kaybetmiş, 5 kişi de yaralı olarak kurtarılmıştı.

YARALILARIN İSİMLERİ

Hastaneye getirilen ve yanık ünitesi bulunmaması nedeniyle Balıkesir'e sevk edilen 11 yaralının isimleri ise şöyle:

"Mehmet Demirel, İsmail Yaren, Ramazan Can, Mehmet Demirel (isim benzerliği), Ahmet Karaca, Hasan Hüseyin Karaca, Davut Yaren, Talat Tanrıkulu, Ömer Yüksel, Celal Açık, İbrahim Kahraman."

Bu arada, çoğunda grizu patlaması nedeniyle ciddi derecede yanıklar bulunduğu saptanan yaralıların sevk edildiği Balıkesir'deki hastanelerde de yanık ünitesi bulunmadığı öğrenildi. Yaralıların İzmir ya da Bursa'ya sevk edilebileceği ifade edildi.


Ulusal Haberler hakkındaki diğer yazılar
Gösterim: 2472 | E-posta

Yorumlar (3)
RSS Yorumlar
1. 24-02-2010 10:48
TAZİYE
ölenlerin yakınlarına başsağlığı,yaralılarada geçmiş olsun dilerim.
Yazar yeniçeri (Misafir)
2. 24-02-2010 12:22
ölü sayısı yanlış
şimdi bakan açıkladı ölü sayısı 13 müş.
Yazar yeniçeri (Misafir)
3. 24-02-2010 16:36
vatan hainleri
Allah hiç bir kulunu bunlar gibi şaşırtmasın  
STV Haber spikeri grizu patlamasını paşaların gözaltına alınmasına bağladı. İşte şaşkın spikerin sözleri: "Sevgili seyirciler tabii nasıl bir bağlantı kurabilirsiniz. Biz sadece hatırlatma yapıyoruz. Geçen sene Aralık ayında Bursa'da bir maden kazası meydana gelmişti. 19 madencimiz can vermişti. Peki bu olaydan bir gün önce ne olmuştu hatırlayalım. İstanbul'a cumhuriyet savcılarına İbrahim Fırtına, Aytaç Yalman, Özden Örnek gelip ifade vermişlerdi. Geldiklerinin hemen ertesi günü, pazar akşamı ise Bursa'da 19 madencinin öldüğü maden kazası vuku bulmuştu. Dün gözaltılar oldu, Balyoz Darbe planıyla ilgili, bugünse ne yazık ki işte Balıkesir Dursunbey'den gelen böyle bir maden kazası haberi var. Nasıl bağdaştırırsınız ya da var mıdır bir bağlantı yoksa sadece ve sadece tevafuk diyebileceğimiz hadiseler midir bunlar, bunu da sizin izanınıza bırakıyoruz. Belki de varsa da bir bağlantı tabii komplo teorisi üretmek hiç hoş değil. Çünkü birisinde 19, diğerinde 17 kişi öldü"
Yazar halkın gücü (Misafir)

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 
 
 
© 2000-2019 Geyve.com Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur.