Son Yorumlar
Son Şans, Tekrarı 105 Yıl Sonra
Bilgi
Yazım içeriği ve bilgi edinme yönünden güzel bir yazı olmuş. En çok di...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
Hayvanseverlik
Bu şekilde, canlıların hangi amaçla bayıltığını bilmeden ve sonrasında...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
BELLİ
ORADAKİ YURTTAN ŞİKAYET GELMİŞTİR BELEDİYEYE BELEDİYEDE GEREKENİ YAPMI...
Yorumu Oku

Ak Parti'de değişim başlıyor!
MÜTEAHHİT
GEYVE TEŞKİLATI TAMAMEN DEĞİŞMELİ MÜCAHİTLİKTEN MÜTEAHHİTLİĞE YÜKSELME...
Yorumu Oku

Murat Kaya, TCDD Genel Müdürü ile görüştü
dileğimizdir
sayın Murat Kaya; TCDD'nın genen müdürü ile görüşürken HIZLI TREN...
Yorumu Oku

 
Artık zamanı gelmedi mi?
Pazartesi, 22 Mart 2010

Spor için yazılarımda  adrenalin dedim eğlence dedim sosyal aktivite dedim. İyi kullanırsanız bir ilçenin reklamı sponsoru yani kısacası her şeyin başlangıcı dedim.

Gerçektende öyle oldu..

Yürekleri minnacık ama gönülleri Geyve sevdalılığı ile dolu olan bir avuç gencimiz koca şehrin yıllardır yapmak isteyipte yapamadığı Geyvemizin tanıtımını elinden gelenin fazlasıyla gerçekleştirdi.

Bu takım sahada oynarken kendi isimleri ile oynamıyorlar. Bunlardan bazıları olan  Çoşkun’dan- Fikret’ten, Doğan’dan, Yasin’den, Adem Pehlivan'dan Serdar’dan, Özkan’dan, Adem’den, Atom Karınca Gürkan’dan, Yasin’den, Gökhan Hoca’dan, Maestro Cengiz’den ayın yıldızı Enes’den (İsimleri şu anda aklıma gelmeyenlerden özür diliyorum) müsabakalarda kimse onların ismini zikretmiyor. Ama zikredilen tek şey Geyve ve Geyvespor'dur.

Allah Aşkına soruyorum…

21.haftaya doğru ilerliyoruz. Bu ilçede yönetici idareci bakımından üst seviyelerde bulunan bir  Belediye Başkanımı var? Nerede bu şehrin Kaymakamı, nerede bu şehrin adli temsilcileri, Nerede bu şehrin Daire müdürleri? Ekmeğini yedikleri barındıkları dostlukları olduğu bu şehirde hiçmi bir hafta sonu akıllarına gelmez Geyve Spor. Her lafın başında söyledikleri Geyve'de hafta sonu yapılacak bir şey yok, aktivite, etkinlik yok  gidilecek bir yer yok sözünü nasıl söylüyorlar o zaman. Bu şehrin takımı 20 haftadan beri namağlup olarak maçlarına devam ediyor. Alın size fırsat işte. Böyle bir organizasyonu siz yapmak istesenizde yapamazsınız. Koskoca bir ilçenin takımının seyircisi trübünde toplanmış destek için bekliyor beklide bir bu takıma destek için kendilerine bir kıvılcım bekliyorlar ama maalesef oda yok.

Geyvespor ilçemizin tanıtımında, sportif başarılarında ön saflarda koşarken yapması gerekeni fazlasıyla yapmıştır.

Sormak istiyorum tüm Geyve Halkına

Takımımıza sahip çıkmak amacıyla, "Birlikten kuvvet doğar" düşüncesi ile bu konuda gönüllü öncülüğü yapacak Geyveli işadamlarımıza, esnaflarımıza, özel, kamu kuruluş ve kurumlarının yöneticilerine ve spora duyarlı Geyveli hemşerilerimize destek kampanyasının startının verilmesi için zamanı gelmedi mi?

Erdinç TUNA


Erdinc Tuna hakkındaki diğer yazılar
Gösterim: 922 | E-posta

Yorumlar (3)
RSS Yorumlar
1. 22-03-2010 16:34
Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır
Bir şehrin duygularına anca bu kadar isabet ettirilir.Teşekkürler Erdinç Bey..Teşke bu ilçede bu düşünce bilinci içersinde çoğalıp sporun bir örnek gösterip etrafında birleşip geyve için bir şeyler yapılabilse..
Yazar Mustafa (Misafir)
2. 22-03-2010 18:13
yapılması gerekenler.
öncelikle kısa,orta ve uzun vadeli bir eylem planı hazırlanmalı.geyvesporun uzun vadeli planı en azından 3.lig olmalıdır.olması gereken yer budur.bu planlar işi bilen profosyenel yöneticiler eşliğinde hazırlanıp uygulamaya sokulmalı.öncelikle kısa vade de yapılması gerekenler yapılmalı.belediye trübünlerin kapasitesini artırıp stadı biraz daha modern bir hale getirmeli.çünkü futbol sporunun en önemli argümanı seyircidir.bir külübün seyircisi yoksa o külüp yaşamaz.seyirci ise ahır gibi bir stada gelmez.çok seyirci demek rakibe,hakeme psikolojik baskı demek.çok seyirci demek kendi takımımıza doping demek.çok seyirci demek sponsor firmaların ilgisi demek.reklam gelirlerinin artması demek.dediğim gibi seyirci ise kötü stada gelmez.bayanlarında ilgisi çekilmeli.hafta sonu adam ailesini alıp gelebilmeli.
Yazar yeniçeri (Misafir)
3. 22-03-2010 22:06
öz verii
öncelikle böyle bir yazıdan dolayı erdinç beye teşekkürler.bugun adapazarında herkesin dilinde konuşulan geyvesporun nağmalup bu gidişini geyve halkı ne zaman görecek diye bekliyordum demekki o gün bugunmüş..bugun herkesin dilinde geyvesporun başarısı konuşuluyorsa bence bundan iyi reklam olmaz,bunuda artık bütün geyveli vatandaşlarımızın görüp yardım elini uzatma zamanı gelmiştir herkes elini taşın altına koysun artık ve üstüne düşen görevi yapsın...
Yazar n_western (Misafir)

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 
 
 
© 2000-2019 Geyve.com Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur.