Son Yorumlar
Son Şans, Tekrarı 105 Yıl Sonra
Bilgi
Yazım içeriği ve bilgi edinme yönünden güzel bir yazı olmuş. En çok di...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
Hayvanseverlik
Bu şekilde, canlıların hangi amaçla bayıltığını bilmeden ve sonrasında...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
BELLİ
ORADAKİ YURTTAN ŞİKAYET GELMİŞTİR BELEDİYEYE BELEDİYEDE GEREKENİ YAPMI...
Yorumu Oku

Ak Parti'de değişim başlıyor!
MÜTEAHHİT
GEYVE TEŞKİLATI TAMAMEN DEĞİŞMELİ MÜCAHİTLİKTEN MÜTEAHHİTLİĞE YÜKSELME...
Yorumu Oku

Murat Kaya, TCDD Genel Müdürü ile görüştü
dileğimizdir
sayın Murat Kaya; TCDD'nın genen müdürü ile görüşürken HIZLI TREN...
Yorumu Oku

 
AK Parti'den Göstericilere Disiplin Yolu
Perşembe, 08 Nisan 2010

AK Partili göstericilere disiplin yolu. CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'a Van'da yapılan yumurtalı ve taşlı saldırı sonrası AK Parti Van Teşkilatı tepkiler üzerine harekete geçti.

CHP tarafından fotoğraf ve görüntülerle deşifre edilen ve olayları organize ettikleri belirtilen Aslan Yılmaz ve Cahit Kiraz'a disiplin yolu göründü. AK Parti Van İl Başkanı Mustafa Bilici, savunmaların ardından Yılmaz ve Kiraz'ın disiplin kuruluna sevk edilebileceklerini söyledi.

CHP'nin olaylı Van kongresinin yankıları sürüyor. CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'a yapılan taşlı, yumurtalı saldırının ardından Van Cumhuriyet Başsavcılığı'nın olayla ilgili soruşturması devam ederken, Ak Parti Van Teşkilatı yönetimi de olayla ilgili incelemelere başladı. Ak Parti İl Başkanı Mustafa Bilici, CHP tarafından fotoğraf ve görüntülerle deşifre edilen ve olayları organize ettiği ileri sürülen Ak Parti Van İl Başkan Yardımcısı Aslan Yılmaz ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Cahit Kiraz'dan savunma istediklerini söyledi. 

Ak Parti İl Başkanı Bilici, savunmalar için verdikleri 3 günlük sürenin bugün dolacağına dikkat çekerek, "Arkadaşlarımızdan savunmaları bugün alacağız. Bu savunmaları yönetim kurulumuzda görüşüp değerlendireceğiz. Bundan sonra Yılmaz ve Kiraz'ın disiplin kuruluna sevk edilip, edilmeyeceği yönünde karar vereceğiz. Bu arada yine olaylarda adı geçen Taha Çoban ile Selami Taşdemir parti üyemiz olduğu için bir inceleme yapmamız söz konusu değil" dedi.


Ulusal Haberler hakkındaki diğer yazılar
Gösterim: 2127 | E-posta

Yorumlar (2)
RSS Yorumlar
1. 09-04-2010 12:14
Yeniçeriye
Hani hikayeydi neden AKP yönetimi böyle bir karar aldı acaba.Yahu önce araştırın bakalım bu işin aslı astarı nedir diye ondan sonra konuşun. Başbakanda aynı şekilde yapıyor.Hani derler ya ağzı olan konuşuyor. Sizlerede bu işi kınamak düşerdi.Çünki insan olmanın gereği bu. 
Ben CHP'li değilim MHP'liyim ama bu tür olayları tasvip etmiyorum. Kendi 
partilim de yapsa eleştiririm.
Yazar Akkayalı (Üye)
2. 09-04-2010 16:23
kınıyorum
iki sene önce başbakana trabzonda yumurta atan iki komunisti dönemin chp li belediye başkanı işe almıştı.sen yapınca afferin işe almakla ödüllendir öteki yapınca olmaz böyle şey.kaldıki bunu yapanlar vatandaş.senin politikalarını beğenmeyen insanlar.adam eline almış sopayı durdur,oynat,ileri geri.bu adam sakallı ak partilidir diyor.kendi sakalı ondan fazla.bu adam il başkanı diyor adam şehir dışında o gün.bu adam ilçe başkanının yardımcısının dünürünün bir yakını diyor.haydaaa.adamlar tamamen paranoyak olmuş.adam olay var bakmaya gelmiş olayların ortasında kalmış.önemli olan il teşkilatının planlı bir eylemi varmı ona bakın.tabiki ak parti soruşturma açacak.olaya karışan ak partili varmı diye.bunlar yanlış şeyler.ne yapacaksanız sandıkta yapın.bunları yapanları kınıyorum.ak partili varsa ise ihraç edilmeli partiden.
Yazar yeniçeri (Üye)

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 
 
 
© 2000-2019 Geyve.com Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur.