Son Yorumlar
Son Şans, Tekrarı 105 Yıl Sonra
Bilgi
Yazım içeriği ve bilgi edinme yönünden güzel bir yazı olmuş. En çok di...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
Hayvanseverlik
Bu şekilde, canlıların hangi amaçla bayıltığını bilmeden ve sonrasında...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
BELLİ
ORADAKİ YURTTAN ŞİKAYET GELMİŞTİR BELEDİYEYE BELEDİYEDE GEREKENİ YAPMI...
Yorumu Oku

Ak Parti'de değişim başlıyor!
MÜTEAHHİT
GEYVE TEŞKİLATI TAMAMEN DEĞİŞMELİ MÜCAHİTLİKTEN MÜTEAHHİTLİĞE YÜKSELME...
Yorumu Oku

Murat Kaya, TCDD Genel Müdürü ile görüştü
dileğimizdir
sayın Murat Kaya; TCDD'nın genen müdürü ile görüşürken HIZLI TREN...
Yorumu Oku

 
Bakan Yıldız'a Saldırı
Pazartesi, 19 Nisan 2010
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Şırnak'taki silahlı saldırıda şehit olan Jandarma Kıdemli Yüzbaşı Levent Çetinkaya'nın Kayseri'deki cenaze törende bir kişinin yumruklu saldırısına uğradı.

Yüzüne aldığı darbeyle yaralanan Bakan Yıldız, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Bakan Yıldız'ın aldığı darbe sonucu gözlüğünün yüzünü çizdiği açıklandı.

Bakan Yıldız'a saldıran kişinin Şahin Şimlek adında bir beden öğretmeni olduğu öğrenildi. Şimşek ile birlikte 3 kişi daha gözaltına alındı.

Şehit Jandarma Yüzbaşı Levent Çetinkaya için bugün öğle namazını müteakip Hunat Camii'nde askeri tören düzendi. Gerçekleştirilen törene İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kayseri Valisi Mevlüt Bilici, İl Emniyet Müdürü Arif Akkale, Milletvekilleri Ahmet Öksüzkaya ve Şevki Kulkuloğlu, askeri erkan ve binlerce vatandaş katıldı.

4 yaşında Çağan isminde bir çocuk babası olan Şehit Jandarma Yüzbaşı Levent Çetinkaya'nın eşi Şelale Çetinkaya ise metanetini korudu.

Kılınan cenaze namazının ardından, şehit Çetinakaya'ın naaşı omuzlarda taşınarak top arabasına konuldu. Sloganlarda taşkınlık yapan vatandaşları emniyet güçleri telkin etmeye çalıştı. Ulaşıma kapatılan Talas yolu üzerinde top arabası eşliğinde yürüyen binlerce kişi, PKK'ya lanet okudu.

Dev Türk bayraklarının da açıldığı cenaze töreninin ardından, şehit Sağır'ın naaşı Kartal Şehitliği'nde defnedildi.

 

YUMRUK ATAN ÖĞRETMEN

Enerji Bakanı Taner Yıldız'a yumruklu saldırıda bulunan Ş.Ş. götürülürken "İşte Türk Milletinin Yumruğu Bu" diye Bağırdı.

Kayseri'de yumruklu saldırıya uğrayan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Cevher Nesibe Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın Kayseri'deki şehit cenazesi sırasında bir kişinin yumruklu saldırısına uğramasıyla ilgili olarak İçişleri Bakanı Beşir Atalay'dan bilgi aldı.

Erdoğan, İçişleri Bakanı Atalay'ı telefonla arayarak son durumu öğrendi.

GÜL ARADI

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Kayseri'deki şehit cenazesi sırasında bir kişinin yumruklu saldırısına uğrayan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ile Kayseri Valisi Mevlüt Bilici'yi telefonla aradı.

Gül, Bakan Yıldız ve Vali Bilici ile görüşerek son duruma ilişkin bilgi aldı.

Şırnak'ta jandarmaya ait sivil minibüse yapılan silahlı saldırıda ağır yaralanan ve tedavi gördüğü Ankara Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nde (GATA) şehit olan Jandarma Kıdemli Yüzbaşı Levent Çetinkaya'nın Kayseri'deki cenaze törenine katılan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, bir kişinin yumruklu saldırısına uğramıştı.

O ÖĞRETMEN GÖZALTINDA

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'a Kayseri'de katıldığı şehit cenazesinin töreninde yumruklu saldırıda bulunan kişi yakalandı. Saldırganın Kayserili bir beden eğitimi öğretmeni olduğu öğrenildi.

Şırnak'ta şehit olan Jandarma Kıdemli Yüzbaşı Levent Çetinkaya'nın cenazesinin Kartal Şehitliği'nde toprağa verilmesinden sonra şehitlikten ayrılmak üzere hareketlenen Bakan Taner Yıldız'a bir kişi yumruk attı. Yumruğun etkisiyle gözlüğünün camı Bakan Yıldız'ın burnunu kesti. Bakan hastaneye götürülürken, saldırıyı gerçekleştiren kişi ile ona destek verdiği iddia edilen 5 kişi yakalandı. Yumruğu atan saldırganın Kayseri Kartal Endüstri Meslek Lisesi'nde Beden Eğitimi öğretmeni Şahin Şimşek olduğu öğrenildi. Şahıs ve 5 kişi polis tarafından gözaltına alınarak emniyet müdürlüğüne götürüldü. Saldırganın ailevi sorunlar yaşadığı ve bu nedenle psikolojik bunalım içerisinde olduğu belirtildi. 12 yıldır öğretmen olan Şahin Şimşek'in, Kayseri'nin Tomarza ilçesine bağlı Özlüce beldesi nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi.


Ulusal Haberler hakkındaki diğer yazılar
Gösterim: 2361 | E-posta

Yorumlar (7)
RSS Yorumlar
1. 19-04-2010 17:51
şimdi kına yaksınlar
demokratik açılımı uygulamaya soktukları için hükümeti hain,bölücü...vb ilan ederseniz olacağı bu.sayın bakana saldıran öğretmen müsvettesi alın size açılım deyip işte türk milletinin yumruğu demiş.peki sorarım o zaman öğretmen müsvettesine açılımdan önce şehitler verilmedimi.bu ülkede 40 bin kişi damdan düşerekmi öldü.ama şehit kanından beslenen zavallılara anlatamassın bunu.seçimlerde yaklaşıyor.cenazeleri kim provakö edecek.kimler siyasi sloganlar atacak.görüyoruz işte.nasıl bu kadar saf olurlar anlamıyorum ya.önce samsun da ahmet türk e saldırıldı sonra doğu da ve metropollerde bu saldırı tahrik edici şekilde protesto edildi.sonra samsun da polisler şehit edildi.2007 seçimine bir yıl kalada sehitler gelmeye başlamıştı.şimdi de aynısı oluyor.bu oyunlara gelmemek lazım.
Yazar yeniçeri (Üye)
2. 19-04-2010 20:53
yeniçeri
kes be kes sen ne anlarsın şehitlerden sen anca klavye başında otur bıdı bıdı çene yap bide şehitlerden bahset yok ya artık bu milletin sabrı tükeniyor sen ve senin gibiler yüzünden ne hale geldik ayıp günah be yaptığın açılım mış hadi ordan dağdaki ne yediği belirsiz adamı suçsuz diye serbest bırakıyosun yokya oldu nerden biliyosun suçsuz olduğunu doğarken başındamıydın ayıp günah be yaptığın (edit)
Yazar kaan CcC (Üye)
3. 19-04-2010 22:25
kimliği süpriz çıkmadı
saldırgan hürriyet gazetesinin ırkçı yazarı y.özdil ve mhp hayranıymış.face de y.özdil hayranları grubuna üye.orada bir yazısında gönüllü askerim silah isterim diye yazı yazmış.ayrıca face de tayyip erdoğan dan nefret edenler,ulusalcı-ergenekoncu gruplar,alpaslan türkeş,türkiye ülkü ocakları gibi gruplarında üyesiymiş.ayrıca face sayfasında alpaslan türkeş in mezarında çekilmiş fotoğrafıda var.mhp li ve ülkücü arkadaşlar yanlış anlamasın bu adam ülkücü olamaz.gerçek ülkücü türk milletinin seçtiği bir bakana alçakça saldırmaz.şehit cenazesini proveke etmez.bu olsa olsa bir provakatör.bu tipi bozuk adamlar yüzünden ülkücü camia lekelenmez.
Yazar yeniçeri (Üye)
4. 20-04-2010 13:45
hukuk herkese lazım
Baykal\'ın Van gezisinde yapılan saldırı sonrası \'aldığın oy kadar konuşursun yoksa kafana yumurtayı yersin\' diyen bir zihneyete şöyle desek doğru olurmuydu \'Hesabını bilmeden kürt açılımı yaparsan yumruğu yersin\'. Elbette doğru olmaz. İşte hukukun sadece başkaları için değil, zamanı geldiğinde kendine de lazım olacağını unutmayacaksın. Uydurma Ergenekon ve Balyoz soruşturmasında kapsamında 2 yıldır içeride sanık olarak tutuklu bulunanların ailelerinin yerine koyun kendinizi. Mahkeme sonrası suçsuzluğunuz ortaya çıkıyor ne düşünürsünüz? Yapılan bu zulüm ve haksızlık hukuksal olarak bir gün size de lazım olacaktır. Türkiyenin ayrışmaya değil bütünleşmeye, kucaklaşmaya ihtiyacı var. Hergün sitede tahrik edici yazılarıyla sukut ortamını geren bu kişinin yumruk atan provakatörden farkı var mı, var. Biri düşünüyor, diğeri uyguluyor.
Yazar anti (Üye)
5. 20-04-2010 19:50
zihniyete bak
yumurta olayı ile yumruk olayı arasındaki farkı anlayamıycak kadar zekadan yoksun 1937 model zatı şahaneleri yine kin kusmuş.bi kına yakmadığı kalmış.kimbilir belki yakmıştır.TAYYİP ERDOĞAN diyarbakır da ne diyorsa aynısını ankara da diyor.baykal gibi ankara da başka van da başka konuşmuyor.kutlu doğum haftasında düzenlenen etkinlikleri hedef alan 27 nisan muhtırasını destekleyip sonra da kutlu doğum haftasının açılış konuşmasını yapmıyor.iki yüzlü politika yapmıyor.van da baykalın bu kaypak siyaseti başta chp ve dtp li ler tarafından protesto edildi.ama sayın bakana yumruk atan alçak ise provakatör bir tetikçi.anti gibi hürriyet gazetesinin faşist yazarının hayranı.anti gibi ergenekoncu.demokratik açılım türk milletinin bir projesi.sandık ta yakın.halkın tercihini göreceğiz o zaman.beğenmediğiniz sonuç çıkarsa böyle halka böyle tarak lazım diye halka hakaret etmek yok ama.ama iyi oluyor millet görüyor işte bunları.camileri bombalama,müzede çocukları bombalama,kendi askerlerimize mayın tuzağı kuranları,istanbul üzerine çökme planları yapanları,halkı israil örneğinde olduğu gibi tepeleyelim diyenleri savunan bir zihniyet burda yazdıkça aslında mutlu oluyorum.farkımız belli olsun.demokratik açılım ve anayasaya değişikliği çok güzel oldu.yıllarca zıt bildiklerimizin nasıl kardeş oldukları ortaya çıkıyor.iyot gibi açığa çıktılar.açılım ve sivil anayasaya apo,kürt partisi,chp,mhp karşılar.aman nazar değmesin.he unutmadan anti de karşı.
Yazar yeniçeri (Üye)
6. 20-04-2010 20:57
yeniçeri
(edit) gibi kıvırıyorsun hem kimliği süpriz çıkmadı diyorsun hemde olamaz diyorsun yasen nasılsın bi adamsın kardeşim bi yazının içerisinde bu kadar mı dönülür ya hem yumruk atana provakatör diyorsun hemde sitede her haberin altına yazı yazıyorsun ne yolda olduğunu sende bilmiyorsun sürüden ayrılanı KURT kapar yeniçeri demedi deme sonra o peşinden gitmeye çalıştığın sürü seni gün gelir tanımaz bile
Yazar kaan CcC (Üye)
7. 21-04-2010 19:47
hukuk herkese lazım
hukuk sadece ergenekon ve balyoz tutuklularına lazım değil.çukurca da ordu malı mayına basıpta şehit olan 7 askerin ailelerinede lazım. iki komutan arasında geçip internete düşen ses kaydı ortaya çıkalı bir sene oldu.boşver şehitleri nasıl yırtarız onu düşünelim diyor o komutan.sonrasında ise terfi ediyor.ve hala görevinde.anti kardeşimiz ergenekon ve balyoz tutuklusu ailelerini düşünmekten arta kalan zamanı olursa 7 şehit askerimizin ailelerinide düşünsün.evlatlarının ölümüne neden olanların terfi edilip görevi başında olup bir sene boyunca hukukun işlememesi acaba nasıl bir acıdır.bunlar suçlumu suçsuzmu.mahkeme karar verecek tabi hukuk işlerse.
Yazar yeniçeri (Üye)

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 
 
 
© 2000-2019 Geyve.com Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur.