Son Yorumlar
Son Şans, Tekrarı 105 Yıl Sonra
Bilgi
Yazım içeriği ve bilgi edinme yönünden güzel bir yazı olmuş. En çok di...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
Hayvanseverlik
Bu şekilde, canlıların hangi amaçla bayıltığını bilmeden ve sonrasında...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
BELLİ
ORADAKİ YURTTAN ŞİKAYET GELMİŞTİR BELEDİYEYE BELEDİYEDE GEREKENİ YAPMI...
Yorumu Oku

Ak Parti'de değişim başlıyor!
MÜTEAHHİT
GEYVE TEŞKİLATI TAMAMEN DEĞİŞMELİ MÜCAHİTLİKTEN MÜTEAHHİTLİĞE YÜKSELME...
Yorumu Oku

Murat Kaya, TCDD Genel Müdürü ile görüştü
dileğimizdir
sayın Murat Kaya; TCDD'nın genen müdürü ile görüşürken HIZLI TREN...
Yorumu Oku

 
Uyuyan devi uyandırmanın zamanı gelmedi mi?
Cuma, 07 Mayıs 2010

Fazla sessizlikten maraz doğarmış diyerek, 'Uyuyan Dev'i uyandırmanın zamanı geldiğini hatırlatmak istedim.

Geyvespor bir sezonu namağlup şampiyon olarak bitirip, Amatör Süper Lig'e çıkarak kulüp olarak kendisine ve ismini taşıdığı şehre büyük onur ve sevinç yaşattı.

Hedefe ulaşırken futbolcu ve yönetimin ellerinden gelen gayreti göstererek güçlerini maksimum bir şekilde harcadıklarından tüm Geyve halkı gibi bizlerinde hiçbir zaman şüphesi olmamıştır.

Ancak bir yere gelmenin zorluğu olsa da orada tutunmanın orada başarılı bir şekilde kalmanın daha zor olduğunu herhalde bugün bilmeyen kimse yoktur.

1. Amatörden bu kadar sıkıntılı şekilde futbolcu ve yönetimin özverisi ile Süper Lig'e çıkan Geyvesporumuzu çok zor günler beklediğini anlamak için muallim olmaya gerek yok sanırım.

Şampiyon olduktan sonra sessizliğe bürünen, hangi yönetici ve futbolcu ile söyleşide bulunup bin ah işittiğimiz Geyvesporumuzda Süper Lig için çalışmaların başlamadığını, eğer başladı ise de yönetim tarafından spor kamuoyunun bilgilendirilmediğini yazmak isterim.

Öncelikle Geyvespor olarak hedefimizin ne olduğunun tespitinin yapılması gerektiğine inanıyorum.

Süper Lig İçin;

Süper Ligin 1.Amatör gibi olmadığı, U-15 U-16 U-17 gibi genç klasmanlardada takımların oluşturalacağı lig olduğundan biz Geyvesporumuza daha da fazla maddi güç gerekecektir.

Geleceğin Geyvespor'unu oluşturmak için bu saydığımız genç klasman gruplarının büyük faydası olacaktır. İşte bunların tespitinin şimdiden Geyve ve yakın ilçelerde bulunan Lise  Beden Eğitimi Öğretmenleri ile tesbitlerinin yapılması ve onların lisans işlemlerinden sonra yaz tatilinin bu gençlerin moral motivasyon fizik ve kondisyon yönünden geliştirilmesi gelecek için Geyvespor'un sigortası olacaktır.

Gelelim Stad işine;

Geyvespor'a yakışmayan bir statta maçlarımızı oynuyoruz. Şehrin çok ters yerinde, futbolcular hariç seyircinin hiçbir ihtiyacının karşılanamadığı, Süper Lig'de dışarıdan gelecek misafir kulüplerimizin gelecek futbolcu ve seyircileri için hoş görüntülerin olmadığı bir stadyuma sahibiz. Kısa vadede de olsa umarım Sezon başına kadar stadın alt yapısı ve belli başlı eksiklikleri giderilerek güzel bir görünüme sahip olur. 

Şehrin Geyvespor sevdalılığı;

Konunun önemine istinaden bu ince ama en önemli detayı en sona bırakmak istedim. Geçen sezondan prim alacağı bulunan bu gençlerimize Geyveliler olarak biz ne hikmetse yeterli desteği gösteremedik. Yönetim defalarca değişik mekanlarda sitemlerde bulunarak böyle bir sıkıntının içersinde olduklarını defalarca söylediler. Süper Lig'de ise taraftarının desteğini, gerçek Geyvespor sevenlerinin desteğini alamadan başarı elde edilmesi mümkün gözükmemektedir. Geyvespor sevdalılarından bu işe gönül verenlerin ortaya çıkarak, ilk genel kurulda ya yönetimin yanında olduklarını göstermeleri veya kendi kuracakları yeni bir yönetim  ile bu takıma sahip çıkacaklarını bildirmeleri gerekmektedir.

Olmayacak bir işi yazmıyoruz aslında.Süper Lig için bir takıma futbolcuların trasferi her türlü teknik malzemeleri ve sarf malzemeleri (U-15, U-16, U-17 dahil ) için yaklaşık 75 bin ila 150 bin TL arasında bir bütçe yeterli olur. Merkezi ve yakınlarıyla nüfusu 25 bini bulan Geyvemizden bu tutarlar toplanmayacak bir rakam değil. Yeterki bu özveriyi gösterecek, bu kapıyı aralayabilecek bir ışık destek bulalım. 

Bunları yapmak için geç kalınmış sayılmaz. Ama yeterki, yerimizde saymayalım.

Şayet işler ters gidip çalışmalarda geç kalınıp ve başarısız olunursa  bizim takımın arkasını her zaman dörtlerler, haberiniz olsun..

Dost acı söyler diyerek; Geyvespor'a bizleri alıştırdığı başarılı maçların devam edeceği bol gollü zevkli futbol dolu günler temenni ediyorum.

Erdinç TUNA


Erdinc Tuna hakkındaki diğer yazılar
Gösterim: 867 | E-posta

Yorumlar (2)
RSS Yorumlar
1. 08-05-2010 16:21
süper ligde geyve spor
bu sene bizlere reva görülenler umarım süperligde oynayacak futbolculara yapılmaz..Geyveliler işallah takımlarına sahip çıkarlar..Yoksa Erdinç abinin dediği gibi arka taraf dörtlenmez beşlenir bile..
Yazar eNSAR KAYA (Misafir)
2. 14-05-2010 17:03
Tesbitler Süper...
Sevgili Erdinç kardeşim.Kısaca diyeceğim şudur;bana da bir görev düşüyorsa emre amadeyim haberin olsun...
Yazar Ziya Ergün (Misafir)

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 
 
 
© 2000-2019 Geyve.com Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur.