Son Yorumlar
Son Şans, Tekrarı 105 Yıl Sonra
Bilgi
Yazım içeriği ve bilgi edinme yönünden güzel bir yazı olmuş. En çok di...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
Hayvanseverlik
Bu şekilde, canlıların hangi amaçla bayıltığını bilmeden ve sonrasında...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
BELLİ
ORADAKİ YURTTAN ŞİKAYET GELMİŞTİR BELEDİYEYE BELEDİYEDE GEREKENİ YAPMI...
Yorumu Oku

Ak Parti'de değişim başlıyor!
MÜTEAHHİT
GEYVE TEŞKİLATI TAMAMEN DEĞİŞMELİ MÜCAHİTLİKTEN MÜTEAHHİTLİĞE YÜKSELME...
Yorumu Oku

Murat Kaya, TCDD Genel Müdürü ile görüştü
dileğimizdir
sayın Murat Kaya; TCDD'nın genen müdürü ile görüşürken HIZLI TREN...
Yorumu Oku

 
Yahudi Profesörden Ağlatan Cevap!
Cumartesi, 05 Haziran 2010

Yahudi Profesörden Ağlatan Cevap! Amerikalı Yahudi Profesör, Timsah Gözyaşları Döken Yahudi Öğrenciye Hayat Dersi Verdi. Amerikalı Yahudi kökenli Profesör Norman İsrail'in Filistin halkına yaptıkları konusunda timsah gözyaşları döken bir Yahudi öğrenciye verdiği cevabı ayakta alkışlayacaksınız!

Yahudi kökenli Profesör Norman Finkelstein, bir konferans sırasında Yahudi soykırımını bahane ederek timsah gözyaşları döken Yahudi öğrenciye hayatında unutamayacağı bir ders verdi.

Profesörün konuşması sırasında ayağa kalkan bir kadın Yahudi öğrenci: "Konuşmanız boyunca Musevileri Nazilerle karşılaştırdınız. Genel anlamda değil burada sizi dinleyen insanları. Bu Almanlar için oldukça incitici aynı zamanda Nazilerden gerçek anlamda zulüm görmüş Museviler için de son derece incitici" diyerek, gözyaşları dökmeye başladı.

"TİMSAH GÖZYAŞLARINDAN HOŞLANMIYORUM"


İşte tam bu noktada söze giren Yahudi kökenli Finkelstein, "Artik buna saygı duymuyorum. Bundan gerçekten hoşlanmıyorum ve bu timsah gözyaşlarına saygı duymuyorum. Yabancı dinleyicilerle soykırım kartını oynamayı sevmiyorum. Şu andan itibaren kendimi buna mecbur bırakılmış hissediyorum. Merhum babam Auschwitz kampındaydı. (Bu sırada bazı Yahudi öğrencilerden itirazlar geliyor) Kapa çeneni lütfen! Merhum annem Majdanek toplama kampındaydı. Alilemin bütün üyeleri...( Yahudi öğrencilerden gelen tepkiler artıyor.)

İSRAİL'İN FİLİSTİN'E KARŞI İŞLEDİĞİ SAVAŞ SUÇLARINA SUSKUN KALMAYACAĞIM

Profesör Norman, durumu yatıştırdıktan sonra şöyle devam ediyor: 'Hem anne hemde baba tarafından ailemin her bir üyesi katledildi. Hem annem hem babam Varşova Gettosu ayaklanmasındaydılar. ve bu annemle babamın bana ve iki kardeşime öğrettiği şu dersten ötürü tamamıyla gerçektir; İsrail'in Filistin'e karşı işlediği savaş suçlarına suskun kalmayacağım. Onların zulmünden ve işkencelerinden daha fenasını düşünemiyorum! Yaptıkları bu kıyımı, bu vahşiliği, Filistinlilerin yaşam alanını tahrip etmeyi ve tüm suçlarını, kendi maruz kaldıkları zulümlerle haklı çıkarmaya çalışmalarından daha aşağılık bir şey düşünemiyorum. İşte bu yüzden reddediyorum. Bundan böyle gözyaşlarıyla sindirilmeyi ve caydırılmayı reddediyorum. Eğer sende gerçekten kalp olsaydı (Timsah gözyaşları döken öğrenciye hitap ediyor) bugün Filistinliler için ağlayabilirdin!" diyerek konuşmasına nokta koydu.

Profesör Norman'ın bu konuşması salonda bulunan yüzlerce kişi tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı.


Video Haber hakkındaki diğer yazılar
Gösterim: 4091 | E-posta

Yorumlar (1)
RSS Yorumlar
1. 06-06-2010 20:18
YAHUDİ İFLAH OLMAZ
ne diyelim obama denilen yahudi kuklası seçilirken kurban kesenler umarım artık uyanır. EY İMAN EDENLER! YAHUDİLERİ VE HRİSTİYANLARI DOSTLAR EDİNMEYİN.ONLARIN BAZISI,BAZILARININ DOSTLARIDIRLAR.İÇİNİZDEN KİM ONLARI DOST EDİNİRSE ŞÜPHE YOK Kİ, O DA ONLARDANDIR. MUHAKKAK Kİ ALLAH O ZALİMLERİ HİDAYETE, DOĞRU YOLA İLETMEZ. MAİDE 51
Yazar bir garip (Misafir)

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 
 
 
© 2000-2019 Geyve.com Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur.