Son Yorumlar
Son Şans, Tekrarı 105 Yıl Sonra
Bilgi
Yazım içeriği ve bilgi edinme yönünden güzel bir yazı olmuş. En çok di...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
Hayvanseverlik
Bu şekilde, canlıların hangi amaçla bayıltığını bilmeden ve sonrasında...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
BELLİ
ORADAKİ YURTTAN ŞİKAYET GELMİŞTİR BELEDİYEYE BELEDİYEDE GEREKENİ YAPMI...
Yorumu Oku

Ak Parti'de değişim başlıyor!
MÜTEAHHİT
GEYVE TEŞKİLATI TAMAMEN DEĞİŞMELİ MÜCAHİTLİKTEN MÜTEAHHİTLİĞE YÜKSELME...
Yorumu Oku

Murat Kaya, TCDD Genel Müdürü ile görüştü
dileğimizdir
sayın Murat Kaya; TCDD'nın genen müdürü ile görüşürken HIZLI TREN...
Yorumu Oku

 
Bölükbaş ve Teke Ailesinin Mutluluğu
Salı, 21 Eylül 2010

Kızılay Derneği Geyve eski Şube Başkanı Basri Bölükbaş'ın oğlu Barış Bölükbaş, Pamukova CHP İlçe Başkanı Ali Teke'nin kızı Derya Teke ile dünyaevine girdi.

Pamukova Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirilen düğün töreninde CHP Ankara Milletvekili Tekin Bingöl ve CHP'liler tam kadro katıldı.

Düğüne CHP Genel Sekreter yardımcısı ve Ankara Milletvekili Tekin Bingöl nikah şahidi olarak katılırken, Sakarya CHP İl Başkanı Cem Hatunoğlu, Eski SHP İl Başkanı, yeni CHP li Aydoğan Sezer, Eski CHP İl Başkanı Vahit Serbes, Eski İl Başkanlarından Selçuk Gedikli, CHP İl Yönetim kurulu üyeleri, Sevgi Bayat, Eylem Ürer, Asım Keser, CHP kurultay delegesi Ümit Usal, Adapazarı CHP İlçe Başkanı Nazım Yıldırım,Osmaneli, İznik CHP İlçe Başkanları ve çok sayıda davetli topluluğu katıldı.

Düğüne CHP Genel Sekereteri Önder Sav çelenk ve telgraf gönderdi. CHP Milletvekili İlhan Kesici ve Kızılay Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Lütfü Akar da gönderdikleri telgrafla genç çiftlere mutluluklar diledi.

Genç çiftin nikahını Pamukova belediye başkan yardımcısı Osman Yılmaz kıyarken Derya Teke'nin nikah şahitliğini CHP Genel Sekreter Yardımcısı ve CHP Ankara Milletvekili Tekin Bingöl, damat Barış Bölükbaşı'nın şahitliğini ise Geyve Yerel Yönetim Derneği Başkanı Sami Bölükbaş yaptı.

Kıyılan nikah sonrası Derya Bölükbaşı'na evlilik cüzdanının CHP Ankara Milletvekili Tekin Bingöl verdi. Bingöl evlilik cüzdanını verirken yaptığı konuşmada çalışma arkadaşlarının iyi ve kötü gününde daima yanında olduklarını söyleyerek " Sakarya da ve Pamukova da bulunmaktan çok mutlu oluyorum. Sakarya'ya geldiğimde tüm yorgunluğum son buluyor. Özellikle Pamukova'nın bende ayrı bir yeri var. Değerli kardeşlerimize bir ömür boyu mutluluklar diliyorum " dedi.

Bingöl evlilik cüzdanının arka yüzüne " Mutlulukları paylaşmak dünyanın en zevkli olayı. bende sevgili kardeşim Ali Teke'nin kızı ve değerli damadına bir ömür boyu mutluluklar dilerim" diyerek hatıra olarak imzaladı.

Genç çiftler, Derya ve Barış'ın nikah töreninde " Evlenmeyi kabul ediyor musunuz " sorusuna " EVET" yanıtını vermesi düğüne katılanlarca "CHP'liler düğünde EVET dedi" esprisi yapmasına neden oldu. Düğün geç saatlere kadar davetlilerin ve genç çiftlerin eğlencesi ile devam etti. (pamukovahalk.com)


Ölüm-Doğum-Düğün hakkındaki diğer yazılar
Gösterim: 4159 | E-posta

Yorumlar (1)
RSS Yorumlar
1. 22-09-2010 00:24
..
Düğün sabahıda Kamera çekimini ben yapmıştım ilginç bi izlenim olmuş Çifte mutluluklar dilerim...
Yazar Hüsamettin ÇAĞLAR (Misafir)

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 
 
 
© 2000-2019 Geyve.com Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur.