Son Yorumlar
Son Þans, Tekrarý 105 Yýl Sonra
Bilgi
Yazým içeriði ve bilgi edinme yönünden güzel bir yazý olmuþ. En çok di...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
Hayvanseverlik
Bu þekilde, canlýlarýn hangi amaçla bayýltýðýný bilmeden ve sonrasýnda...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
BELLÝ
ORADAKÝ YURTTAN ÞÝKAYET GELMÝÞTÝR BELEDÝYEYE BELEDÝYEDE GEREKENÝ YAPMI...
Yorumu Oku

Ak Parti'de deðiþim baþlýyor!
MÜTEAHHÝT
GEYVE TEÞKÝLATI TAMAMEN DEÐÝÞMELÝ MÜCAHÝTLÝKTEN MÜTEAHHÝTLÝÐE YÜKSELME...
Yorumu Oku

Murat Kaya, TCDD Genel Müdürü ile görüþtü
dileðimizdir
sayýn Murat Kaya; TCDD'nýn genen müdürü ile görüþürken HIZLI TREN...
Yorumu Oku

 
Anlayana Sivri Sinek Saz
Cumartesi, 05 Þubat 2011

Sendikamýzýn genel kurulu sebebiyle Ankara'dayýz.
Bu hengamede yazý yazma þansýmýz olmadýðý için, anlayana sivrisinek saz anmayana vuvuzela az babýndan Yýlmaz Özdil ve Arslan Bulut imzalý iki alýntý yaptým.
****
Ah be Hüsnü
Bunlar daha 3'erli 5'erli gruplar halindeyken, neden gözlerine gaz sýktýrtmadýn be mübarek.
Neden yerlerde tekmeletmedin, hatta neden "Faþist, darbeci, þerefsiz, alçak, ýrkçý, eþkýya, bi avuç elit, provokatör bunlar" diyerek, daha pijamayla otururken evlerini bastýrtmadýn.
Bak, hukukçu muhalifin El Baradey hâlâ sokakta geziyor. Neden yol yakýnken içeri týkmadýn, neden bilgisayarýnda porno film, döþemesinin altýnda "Piramitlere F-16 çarptýralým, Ramses'e suikast yaptýralým" planý buldurtmadýn… Yýlanýn baþýný küçükken niye ezmedin be mübarek.
Madem milli servet telefon þirketlerini el âleme satmadýn; o halde kullansaydýn ya, niye el âlemin telefonlarýný dinletmedin… Niye avizelerin yanýna ahize koydurtmadýn be mübarek.
Hava 55 derece. Kömür yaramaz, anlarým.
Açýz diye baðýrana avanta hurma daðýtsana be mübarek.
Ýsrail'le bizzat savaþtýn, bu sayede mareþal oldun, gene de Araplara yaranamadýn, Ýstanbul'da bile kuklaný yakýyorlar… Halbuki, topraklarýnýn yüzde 95'i boþ, kapýnýn önünde posta koyuyormuþ gibi yapýp, kapýnýn arkasýnda Ýsrail'e satsana be mübarek.
Toprak dedim, aklýma geldi. Mýsýr Çarþýsý bizim ülkede, "Dimyat" þehri senin ülkede… Bizim ülkenin yüzde 85'i ekilebilir arazi olmasýna raðmen, bizim Mýsýr Çarþýsý'nda, bizim Toprak Mahsulleri Ofisi tarafýndan, senin Dimyat'tan ithal edilen pirinçler satýlýyor… Senin ülkende kaktüs bile zor yetiþirken, hâlâ çiftçilikle uðraþýyorsun, köylünü desteklemeye çalýþýyorsun… E köylüne de yaranamýyorsun haliyle, biz Dimyat'a ithalata giderken, sen evdeki bulgurdan oluyorsun… Biraz global olsana be mübarek.
Artist Ömer Þerif çýktý, endiþeliyim dedi. Der tabii… Neden vakit varken sarayýnda aðýrlayýp, endiþesini gidermedin sanatçýlarýnýn… Neden bizim klarnetçi adaþýn Hüsnü'yü çaðýrýp, bi Roman açýlýmý patlatmýyorsun mesela, en azýndan Kýptileri kafalarsýn be mübarek.
Ramazanýmýz mübarek. Bayramýmýz mübarek. Daha ne bekliyorsun…
Dini alet etsene be mübarek.
Ah be Hüsnü…
Kafayý çalýþtýran alt tarafý 8 senede padiþah oluyor, sen bu kafayla 30 senedir anca cumhurbaþkaný kaldýðýnýn farkýnda deðil misin be mübarek.
****
Erdoðan'ýn Ýtiraflarý
Tayyip Erdoðan, camlara bakmadan irticalen konuþtuðu zaman dakikada üç hata yapýyor. Daha doðrusu yaptýðý hatalarý aðzýndan kaçýrýyor. Bu hatalar, Türkiye'nin kaderi ile ilgili olmasaydý, bizi ilgilendirmezdi.
Gazeteci soruyor:
"Mýsýr'daki geliþmeler için Büyük Orta Doðu Projesi'nin tepeden aþaðýya deðil de aþaðýdan yukarýya gerçekleþmesidir diyebilir miyiz?"
Erdoðan cevap veriyor:
"BOP, Türkiye'deki kadar hiçbir yerde yanlýþ anlaþýlmadý. Kýlýçdaroðlu bana ‘Obama'nýn eþ baþkaný' diyor! Projede ilk aþamada üç ülke; Türkiye, Ýtalya ve Yemen eþ baþkandý. Ama proje doðmadan öldü. Bize düþen bu projede kadýn haklarý ve demokratikleþme idi. Proje ilerleseydi, kazanýmlar saðlasaydýk fena mý olurdu. Cumhuriyet tarihinde hep suçu batýya attýlar. ‘Siyonistler þöyle yaptý, böyle yaptý...' Sen ne yaptýn? Gardýný alsana. Sen adam deðil misin? Senin gardýn düþmüþ. O geldi vurdu, bu geldi vurdu..."


Allah Allah, bu sözlerin neresini düzeltelim!..
Erdoðan, 30 defa "BOP eþ baþkanýyým" dedikten sonra bunu inkâr etmemiþ miydi? Seçimlerde, "Medeniyetler Ýttifaký'nýn eþ baþkanýyým, bununla karýþtýrýyorlar" diye savunma yapan kendisi deðil miydi? AKP'nin bütün sözcüleri, Tayyip Erdoðan'ýn BOP eþ baþkanlýðý görevi için "iftiradýr" dememiþ miydi? Temel'in dediði gibi "Þimdi ne oldi?
Bunu geçelim! Erdoðan, bir itirafta bulunurken baþka gerçekleri de gizliyor; BOP'un doðmadan öldüðünü söylüyor! Oysa Tunus'ta, Mýsýr'da, Yemen'de, Ürdün'de ortaya çýkan olaylar, Büyük Orta Doðu Projesi'nin ürünüdür. Projenin ana temasý Orta Doðu'nun demokratikleþtirilmesi idi. Erdoðan'ýn danýþmaný Ömer Çelik, Irak savaþýndan sonra, 2004 yýlý Þubat ayý baþýnda yazdýðý köþe yazýsýnda, "Küresel düzenin deðiþim talebi tepeden inmeci olmak yerine, her bölgedeki yerli dinamikleri kendi tabii akýþý içinde destekleyen, toplumlarýn özgürlük ve refah arayýþlarýný teþvik eden bir yönelim içinde geliþirse, küresel düzenin deðiþim talebi ile yerli dinamiklerin deðiþim arayýþý arasýnda sinerji oluþur" diye ABD'ye akýl veriyordu.
Ýþte ABD, halkýn deðiþim taleplerini arkasýna alarak Mýsýr yönetimine dayatmalarda bulunuyor. Büyük Orta Doðu Projesi eþ baþkaný olarak Tayyip Erdoðan, aslî baþkan Obama ile görüþtükten sonra, Mübarek'e "çekil" diyor! Yani görevi devam ediyor! Mýsýr Dýþiþleri Bakanlýðý sözcüsü Hüsam Zeki ise "ABD, Ýngiltere, Fransa ve Türkiye, Mýsýr'a burunlarýný sokmasýn" diye cevap veriyor.
Mübarek taraftarlarý, Kahire'de TRT, Zaman, Star gazetesi muhabirlerini tartaklýyor!


Erol Afþar hakkýndaki diðer yazýlar
Gösterim: 2108 | E-posta

Yorumlar (4)
RSS Yorumlar
1. 05-02-2011 21:20
hiç þaþýrmadým
hüsnü mübarek gibi bir diktatör,amerikan ve israil uþaðý darbeci bir lideri, bizim darbe þakþakçýsý,postal cilacýlarýnýn savunmasýna hiç þaþýrmadým.zaten mübarek rejimini savunan israil ve bizdeki postal cilacýlarýndan baþka yok.
Yazar yavuz selim (Misafir)
2. 05-02-2011 21:53
yanlýþ kýyaslama
yazar diktatör mübarek ile Tayyip Erdoðan ý kýyaslýyor.eðer mübarek ile kýyaslanacak türk lider arýyorsa chp genel merkezine gitsin.hitlervari býyýklarýyla kendisine gülümsediðini görür.kenan evreni hatýrlasýn,ona özenen çetin doðaný hatýrlasýn.Tayyip erdoðan seçimle iktidara geldi.belki unutmuþ olabilir hatýrlatayým dedim.
Yazar yavuz selim (Misafir)
3. 07-02-2011 14:31
BRAVO EROL BEY
TEBRÝKLER EROL BEY, TAÞI GEDÝÐÝNE ÝYÝ KOYMUÞSUN YAVUZ SELÝM GÝBÝ (edit) ÇIKARA DURSUN
Yazar CUMHURÝYETÝN ASKERLERÝ (Misafir)
4. 08-02-2011 09:51
askermi güldürmeyin
Ya ne zaman laf ebeliðini birakýp doðru dürüst bu ülke için bir þeyler yapma seviyesine yükseleceksiniz.Lafla bu iþler yürümüyor.Sözüm ona Cumhuriyetçi ve Atatürkçü geçinen Sizin gibi tipler Ataürk ilke ve ilkelerinin 360 derece tersini yapmaktan ne zaman vazgeçeceksiniz merak ediyorum.Hem demokrasi ve cumhuriyetten bahsedeceksin hemde kurallarý hiçe sayacaksýn yok ya !!!!!!!. 
Arkadaþlar Sanatçý geçinen ve þaklabanlýðý marifet sayan Müjdat gezen ve benzerleri bu ülkeye ne vermiþ.Kalkmýþ Bu aziz millete küstahça ve alçakça Aptal deme cüretini gösteriyor.Erol Afþarda bunlarý övüyor.Yýlmaz Özdil denen alçakta ayný bunlar gibi.Derdi Ceplerini eskisi gibi beleþ yollardan dolduramamak.Peki madem bu kadar komikize ederek %60 kesim için Salak yaftasýný yapýþtýranlara Kalkýp Bu %60 lýk kesim %40 bu aydýn ve demokrat geçinen kesim için bunlar Embesil ve insanlýk takliti yapan iki ayaklý yaratýklar dese acaba nasýl bir hoþgörü sergilerler.Gerçi bunlarýn mezhepleri çooookkk geniþ .Ar ve edep olmayan kiþilerden edep beklemekte yanlýþ olur.Allah cc.iki göz ve iki kulak vermiþ.birde aðýz.yapýlanlarý iki gözünle göremiyorsan ve söylenen sözleri iki kulaðýnla duyamýyorsan yapacak bir þey yok.Aðzýna yüklenirsin.bu da böðürmenden baþka bir þeye yaramaz.Kendiniz söyler kendiniz dinlersiniz.
Yazar crasus (Misafir)

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarýnýz Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kiþisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adýnýz:
Baþlýk:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazýlan Yorumlar Hakkýnda E-Posta Aracýlýðýyla Bilgilendirilmek Ýstiyorum

Yazdýr E-posta
 
 
 
© 2000-2019 Geyve.com Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur.