Son Yorumlar
Son Şans, Tekrarı 105 Yıl Sonra
Bilgi
Yazım içeriği ve bilgi edinme yönünden güzel bir yazı olmuş. En çok di...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
Hayvanseverlik
Bu şekilde, canlıların hangi amaçla bayıltığını bilmeden ve sonrasında...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
BELLİ
ORADAKİ YURTTAN ŞİKAYET GELMİŞTİR BELEDİYEYE BELEDİYEDE GEREKENİ YAPMI...
Yorumu Oku

Ak Parti'de değişim başlıyor!
MÜTEAHHİT
GEYVE TEŞKİLATI TAMAMEN DEĞİŞMELİ MÜCAHİTLİKTEN MÜTEAHHİTLİĞE YÜKSELME...
Yorumu Oku

Murat Kaya, TCDD Genel Müdürü ile görüştü
dileğimizdir
sayın Murat Kaya; TCDD'nın genen müdürü ile görüşürken HIZLI TREN...
Yorumu Oku

 
MHP Meydana İndi
Cuma, 04 Mart 2011

"Sesimizin milletimize ulaşmasını engelleyenler, varsınlar milletimizle kucaklaşmamıza da engel olsunlar bakayım" diyerek yurt gezisini sürdüren MHP Milletvekilleri dün ilimizdeydiler.
Tuna Tan Tesislerindeki basınla buluşmalarına, gazeteyi temsilen ben de gittim.
İzlenimlerimi ve MHP'nin Seçim Beyannamesi'nin ayrıntılarını, fırsat bulursak kendileriyle de özel görüşerek aktarmaya çalışacağız.
Bugünlük MHP Sakarya milletvekili aday adaylarından Avukat Alirıza Acartürk'ün, bu ziyarete ve genel çeçim çalışmalarına dair görüşlerini aktaralım.
İşte değerlendirmesi;
"Gerek Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli, gerekse parti üst düzey temsilcileri ve milletvekillerimiz, gittikleri her yerde büyük bir izdiham, heyecan ve bayram havasıyla karşılanıyorlar.
Hele Genel Başkanımızın, Osmaniye, Hatay, Mersin illeri ve ilçeleriyle bir kısım beldelerine yapmış olduğu bu gezilerinde karşılaştığı yoğun coşkuyu, en muhalif televizyon kanalları bile gizleyemediler ki "Bahçeli nerde, izdiham orada" manşet haberiyle verenler oldu.
Bu ziyaret ve gezilerde "tüm bu sıkıntıların bir tek çözüm yolu vardır. O da; MHP'ni üç dönem tek başına iktidar olmasıdır" diyerek, partimizin hedefini ortaya koyuyorlar.
Bu hedef karşısında Türk milliyetçileri olarak bizler de; hangi partiden olursa olsun tüm sağduyulu vatandaşların milli bir irade ittifakıyla, MHP çatısı altında birleşmesine köprü olmak için çalışmalıyız.
Çalışmalı ve köprü olmalıyız ki, hem terör ve işsizliğin, hem de her türlü sosyal ve kültürel bunalımların bir ahtapot gibi sararak nefes alamaz hale getirdiği halkımızı; dirlik ve esenliğe, huzur ve güvenliğe, itibarlı bir yaşam ortamına kavuşturalım.
Bu iddiayı gerçekleştirecek güç, kudret, şuur ve azim, ancak ve ancak; milli ülkülere sahip Türk milliyetçilerinin işidir.
Bugün burada toplanan kalabalıktan da anlaşılacağı üzere yürekli, azimli ve kararlıyız. Coğrafi bütünlüğümüzün ve milli bağımsızlığımızın ancak kendi milli ekonomik kaynaklarımıza sahip çıkmakla, milli gelirin adil ve eşit paylaşımla sağlanabileceğinin şuurundayız.
Bu milli şuur, milletimizin ekonomik gelişmesini de esas alan bir milli kalkınma hamlesiyle, insanımızı fakirliğin ve çaresizliğin pençesinden kurtaracaktır.
Şüphesiz ki, arzu etmememize ve bu yaşanılanları lanetlememize rağmen, ancak AKP zihniyeti ve işbirlikçileri tarafınca bilinçli olarak sürdürülen rant ekonomisi' sayesinde bugün yaşanılan ekonomik bunalım, zenginle fakir arasındaki makası fakirlerin aleyhine daha da açılmıştır.
Bu nedenle açlık ve yoksulluk sınırındaki yaklaşık 20 milyon insanımızın perişan durumu; MHP'nin teveccüh görmesi, kendisine umut bağlanması için de, ayrı bir fırsattır.
Zira tüm Türkiye Cumhuriyeti hükümetlerinin iki katından fazla bir iç ve dış borçlanmayla devletimizin geleceğini ipotek altına aldıran AKP İktidarı, milli bağımsızlığımızı tehdit eden bir ekonomik bağımlılık alanı ve kirli ilişkiler ağı oluşturmuştur.
Diğer taraftan AKP zihniyetinin yaptığı bir diğer tahribat da; insanımızı gündelik geçim derdiyle meşgul ettirip, milli konulara karşı duyarsızlığa itmiş olmasıdır.
Tabiatıyla bu ve benzeri kuşatılmışlığın mengenesinde olup, milli hassasiyetleri aşındırılan milletimizin belirli bir kesiminin, milli duyarlılığı ikinci plana itmesi pek de şaşılacak bir sonuç değildir. Çünkü hedeflenen budur.
Bunun içindir ki, tarihte eşine rastlanmaz bir şekilde alel-acele mahkeme edilerek serbest bırakılan, ellerine T.C nüfus cüzdanı verilip adeta yangından mal kaçırırcasına Habur sınır kapısından içeri soktukları PKK'lı katillerin bu gelişini, Türk milletine karşı bir gözdağına, Türkiye Cumhuriyeti devletine karşı bir isyan provasına döndürenler, yakılan Türk bayraklarıyla beraber ortalığı savaş alanına çeviren ayaklanmalar, çok çabuk unutulmuştur.
O dönemde yaşananları görmezlikten gelip; "merak etmeyin, ülkemizde güzel şeyler oluyor diyen" bugünkü siyasal iktidarın bu ve benzeri teslimiyetçi politikaları, maalesef bu ekonomik sebeplere bağlı olarak göz ardı edilmiştir.
Böylece iki dönemdir tek başına iktidara gelen AKP'nin ekonomik uygulamaları neticesinde, yoksulluk ve yolsuzluğun anaforunda ezilen, ancak kapısına bırakılan yardım paketleriyle yarı aç, yarı tok bir vaziyette hayatını sürdürmeye çalışan bu ezik ve çaresiz insanlarımız, yaşananlara daha ne kadar müsaade eder bilmeyiz.
Ancak biz Türk milliyetçililerine düşen görev; Sayın Bahçeli'nin işaret ettiği "üç dönem İktidar" hedefini gerçekleştirmek uğrunda büyük bir gayret sarf etmektir.
MHP'nin 'tek başına İktidar'ında halkımızın ekonomik mutluluk ve refaha, huzur ve güvenliğe kavuşacağına milletimizi ikna etmektir.
Bu manada, bu ziyaretin ve sair parti çalışmalarının hedefimize ulaşmamız noktasında katkılar sağlayacağına inanıyorum."
Böyle diyor Alirıza Acartürk…
Önümüzdeki günlerde de görüşebildiğimiz diğer MHP kurmaylarının görüşlerini aktaracağız.


Erol Afşar hakkındaki diğer yazılar
Gösterim: 1968 | E-posta

Yorumlar (4)
RSS Yorumlar
1. 04-03-2011 13:19
yazar bey mhp liymiş şaşırdım
ben onu koyu solcu zannediyordum.ama suç bizde değil son dönemlerde mhp ile chp arasında hiç fark kalmayınca biz de şaşırıyoruz.bu tiplere ben ulusalcı ülkücüler diyorum.ülkücülüğün dinden arındırılmış haline ulusalcılık denir.yani bir çeşit faşizim oluyor bu.şimdi faşist desem biraz ağır kaçar.
Yazar yavuz selim (Misafir)
2. 04-03-2011 16:50
Yavuz SELİM'E
Yavuz Selim çirkeflik yapma.Cahil cahil yazılar yazıyorsun.Sen kim oluyorsunda Ülkücüler hakkında yorum yazıyorsun.Sen Ülkücüleri tanıyormusun ki ahkam kesiyorsun. Ne zaman MHP ile ilgili haber çıkarsa ukelalık yapıyorsun.
Yazar İlhan KAÇAR (Misafir)
3. 04-03-2011 17:30
benden söylemesi
crasus ile yavuz selim bakın bir gün bir kayaya toslarsınız.sizin için herşeyin sonu olur haberiniz olsun.her yazıya çalakalem yanıt yazılmaz.hani bir de akıllı mantıklı birşey yazsanız neyse de.ipe sapa gelmez yazılar yazıyorsunuz.ASLINDA SİZ DE FARKINA VARDINIZ İŞİN SONUNA GELDİĞİNİZİN DE YAPACAK BİR ŞEYİNİZ KALMADI.CAN AVLİ İLE SALDIRIYORSUNUZ.EE HERŞEYİN BİR SONU VARDIR. 
HER AKP'Lİ BİR GÜN SİLİVRİ'Yİ TADACAKTIR.
Yazar murat (Misafir)
4. 04-03-2011 18:32
Bu kadar pişkinliğe pes
Ya siz nasıl insansınız anlamak mümkün değil.Hala tehdit bilmem ne.Sizde biraz utanma olsa bu yazıları yazarken yüzünüz kızarır.bahsettiğin kayadan kasıt ne bilmiyorum,ama eğer seçim ise kaya değil koskoca halk duvarına tosladınız CHP den medet umar hale geldiniz.Yazılarımda gerçeklerden bahsediyorum.Halkın seçim iredesi ise ölçü % 10-11 lerde olan MHP nasıl oluyorda % 40-48 arası AKP için hayalperest yorum yapabiliyorsunuz bende bunu anlamıyorum.Siz seçimlerde Tek başına iktidar olunuz bende burdan takdir ve tebrik yorumlarımı dürüstçe saygılı bir şekilde yazacağım.Bizde haddimizi bilip ülke menfaatleri doğrultusunda Muhalefet yapmaya eyvallah diyeceğiz.Başbakan 2 parti olursam kendini başarısız adledip görevi başka bir arkadaşa veririm demesine rağmen, madem o kadar eminsiniz bir tane beyanatını görmedim genel başkanınızın.Aynı hüsranı yaşarsanız çok merak ediyorum ne diyeceğinizi.Ama bunun içinde yürek lazım.sizler Milliyetçiyim falan diyorsunuz ama Aynı CHP Gibi Atatürkçüyüm derler ama Atatürkçülükten bi haber gibi,Sizde Halktan ve sorunlarından bi habersiniz. 
Biz halktan biriyiz,Allahtan başkada kimseden korkumuz yoktur.Halkımıza karşı bir yanlış yapmıyoruz.Ülkeyi hortumlayan Binlerce Gencimizin şehit olmasına göz yuman Mafya ve çetelerden hesap soruluyor.Derdi neden bu kadar gerdi sizi ve CHP yi.demekki yapılan ve izlenen yol doğru yol.Birileri rahatsız çünkü işin içinde onlarda var.birgün benide bulurlarmı korkusu var.Benim korkum yok.Çünkü yetimin hakkını yemedim.Ülkemin mecralarınde nemalanmadım.Ülkemi ve insanlarını seviyorum.ne diyorsun iktidar olamazsanız susmasını bilecekmisiniz.genede bizi izlemeye devam edin.Durmak yok yola devam ,
Yazar CRASUS (Misafir)

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 
 
 
© 2000-2019 Geyve.com Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur.