Son Yorumlar
Son Þans, Tekrarý 105 Yýl Sonra
Bilgi
Yazým içeriði ve bilgi edinme yönünden güzel bir yazý olmuþ. En çok di...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
Hayvanseverlik
Bu þekilde, canlýlarýn hangi amaçla bayýltýðýný bilmeden ve sonrasýnda...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
BELLÝ
ORADAKÝ YURTTAN ÞÝKAYET GELMÝÞTÝR BELEDÝYEYE BELEDÝYEDE GEREKENÝ YAPMI...
Yorumu Oku

Ak Parti'de deðiþim baþlýyor!
MÜTEAHHÝT
GEYVE TEÞKÝLATI TAMAMEN DEÐÝÞMELÝ MÜCAHÝTLÝKTEN MÜTEAHHÝTLÝÐE YÜKSELME...
Yorumu Oku

Murat Kaya, TCDD Genel Müdürü ile görüþtü
dileðimizdir
sayýn Murat Kaya; TCDD'nýn genen müdürü ile görüþürken HIZLI TREN...
Yorumu Oku

 
Neler Oluyor Hayatta!
Cumartesi, 12 Mart 2011

Örtüsüz Kadýn Perdesiz Eve Benzermiþ!
Ordu'nun Ünye ilçesinde, AKP Ünye Ýlçe Tanýtým ve Medya Baþkaný Süleyman Demirci sosyal paylaþým sitesi Facebook'taki sayfasýna, baþý açýk kadýnlar için 'Örtüsüz kadýn perdesiz eve benzer. Perdesiz ev ya satýlýktýr ya da kiralýktýr' yazdý.
Ýlçede yayýmlanan 'Ünye Güncel' gazetesinde de yer alan habere yurttaþlar büyük tepki gösterdi.
Kaynak; www.internethaber.com
* * * *
Milletvekilliði Yan Gelip Yatma Yeriymiþ!
TOKÝ Baþkaný Erdoðan Bayraktar, genel seçimlerde milletvekili aday adayý olmak için görevinden istifa etti.
Bayraktar, seçimde aday olacaðý bölgenin henüz belli olmadýðýný belirtirken, 'Yeni dönemde eðer seçilirsem, biraz da emekli gibi yaþayýp, torunlarýma vakit ayýrmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKÝ'ye geri dönerim. Çünkü yapýlacak çok iþ var' diye konuþtu
Kaynak; www.internethaber.com
* * * *
AB'ye Ahde Vefa Çaðrýsý!
Baþbakan Erdoðan AB'ye fýrça atýyor;
'Ben açýk sözlü olmayý severim. Benim gizli ajandam yok. Her þeyi açýk konuþurum. Öyle deðilse çýksýn desinler ki 'Biz Türkiye'yi istemiyoruz'. Baþým gözüm üstüne. Eyvallah. Ama bizi oyalamayýn. Ne siz yorulun ne biz yorulalým. Birbirimizi oyalamayalým. Birbirimize çalým atmayalým. Yani Avrupa Birliði müktesebatýnýn bütün kurallarý belli, maç baþlamýþ, maçýn içerisinde bunlar kural koyuyorlar. 'Penaltýnýn kurallarý deðiþti'. Maç baþlamýþ, gidiyor. Öyle kural deðiþir mi? Öyle þey olur mu?
Ahde vefa denilen bir þey var ki Avrupa Birliðinin en önemli þartý bu, ahde vefa... Nerede ahde vefa? Ýkili olarak bir araya geldiðimizde ahde vefa, hani nerede ahde vefa? Biz burada Almanya'dan çok þey bekliyoruz. Geçen hafta Sayýn Sarkozy'e de bunlarý söyledim, 'Biz bekliyoruz' dedim. Burada ne yapacaksanýz yapýn." Bizim laiklik anlayýþýmýzýn içerisinde her, inanç grubu devlerin güvencesi altýndandýr. Biz imar planlarýnda cami yazarken, camiyi imar planlarýndan çýkardýk mabet yazdýk. Çünkü olur ya Musevilerin bir talebi olur, olur ya Hýristiyanlarýn bir talebi olur, Süryanilerin bir talebi olur. Nereden olursa olsun ayný þekilde' Biz bu imar planlarý içerisinde yer verebilelim diye deðiþtirdik. Bunlarý biz yaptýk. Bunlar bizim dönemimizde yapýldý.'
Kaynak; www.sondakika.com
* * * *
Artýk 'Atma Recep' Demek Ücrete Tabi!
Kýlýçdaroðlu, mitinglerde Erdoðan için sýklýkla kullandýðý 'Atma Recep din kardeþiyiz' ifadesinin patentini alan ve iktidara yakýn olduðu belirtilen þirkete çaðrýda bulundu.
Kemal Kýlýçdaroðlu, mitinglerde Baþbakan Recep Tayyip için sýklýkla kullandýðý 'Atma Recep din kardeþiyiz' ifadesinin patentini alan ve iktidara yakýn olduðu belirtilen þirketi kutladý.
Kýlýçdaroðlu, 'Çok yaratýcý, anlamlý ve gerçekçi bulduðum bu markanýn ne zaman kullanýlacaðýný, piyasadaki nasýl bir mal veya hizmete isim olarak konulacaðýný merakla bekliyorum' dedi.
Kýlýçdaroðlu, twitter hesabý üzerinden yaptýðý kýsa açýklamada konuyu deðerlendirdi. Kýlýçdaroðlu, sonuna bir imge de koyduðu mesajýnda þöyle yazdý:
'Atma Recep din kardeþiyiz' patentini alan þirketi tebrik ediyorum. Çok yaratýcý, anlamlý ve gerçekçi bulduðum bu markanýn ne zaman kullanýlacaðýný, piyasadaki nasýl bir mal veya hizmete isim olarak konulacaðýný merakla bekliyorum. Ýlgi çekici olacaðýndan eminim...:)'
Kaynak; www.milliyet.com.tr
* * * *
Aday Adaylarýnýn Dikkatine; Artýk Kýyak Emeklilik Yok!
Yeni sosyal güvenlik yasasýyla milletvekillerinin özlük haklarýnda yapýlan deðiþiklikler ilk defa, 12 Haziran 2011 tarihindeki seçimde TBMM'ye girecek yeni milletvekillerine uygulanmaya baþlanacak.
SSK ve Bað-Kur'a tabi çalýþanlarýn milletvekili adaylýðý baþvurusunda bulunurken, artýk yüksek emekli aylýðý almayacaklarýný dikkate almalarý gerekiyor.
Sosyal güvenlik sisteminde 2008 yýlýnda çýkartýlan 5510 sayýlý sosyal güvenlik yasasýyla yapýlan deðiþiklikler, yeni milletvekillerini vuracak. Bugüne kadar uygulanan sisteme göre, SSK, Bað-Kur veya Emekli Sandýðý'na tabi olarak emeklilik hakkýna sahip olan herkes, iki yýl milletvekilliði yaptýktan sonra vekillere tanýnan yüksek aylýkla emeklilik hakkýndan yararlanabiliyorlardý.
Eski sisteme göre, bu kiþi milletvekili seçilip iki yýl vekillik yaptýktan sonra 750 lira olan emekli aylýðý yerine, halen 4 bin 978 lira aylýða hak kazanabiliyordu. Bu ayrýcalýklý emeklilik hakký, 1 Ekim 2008 tarihinde yürürlüðe giren 5510 sayýlý yeni sosyal güvenlik kanunu ile sona erdi.
Kaynak; internethaber.com


Erol Afþar hakkýndaki diðer yazýlar
Gösterim: 1937 | E-posta

Ýlk Yorumu Siz Yazýn
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarýnýz Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kiþisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adýnýz:
Baþlýk:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazýlan Yorumlar Hakkýnda E-Posta Aracýlýðýyla Bilgilendirilmek Ýstiyorum

Yazdýr E-posta
 
 
 
© 2000-2019 Geyve.com Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur.