Son Yorumlar
Son Şans, Tekrarı 105 Yıl Sonra
Bilgi
Yazım içeriği ve bilgi edinme yönünden güzel bir yazı olmuş. En çok di...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
Hayvanseverlik
Bu şekilde, canlıların hangi amaçla bayıltığını bilmeden ve sonrasında...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
BELLİ
ORADAKİ YURTTAN ŞİKAYET GELMİŞTİR BELEDİYEYE BELEDİYEDE GEREKENİ YAPMI...
Yorumu Oku

Ak Parti'de değişim başlıyor!
MÜTEAHHİT
GEYVE TEŞKİLATI TAMAMEN DEĞİŞMELİ MÜCAHİTLİKTEN MÜTEAHHİTLİĞE YÜKSELME...
Yorumu Oku

Murat Kaya, TCDD Genel Müdürü ile görüştü
dileğimizdir
sayın Murat Kaya; TCDD'nın genen müdürü ile görüşürken HIZLI TREN...
Yorumu Oku

 
'Vefa' Bir Semt Adı Olmamalı
Perşembe, 24 Mart 2011

Önce yazılarıma ara vermek zorunda kaldığım için siz değerli okurlarımdan bağışlamanızı dilerim.

Şimdi diyeceksiniz ki bu vefa nereden çıktı ? Vefa çok önemli değerli dostlar ve İstanbul da bir semt adı olarak kalmamalıdır. İstikbaldeki ilişkilerimiz gösterdiğimiz vefaya bağlıdır.

İlk yazımda sizlere Ortadoğu da yaşanan olayların senkronize olaylar olduğunu söylemiştim ve bu sözlerime bazı küçük beyinli düşünürlerimiz o günlerde katılmadıklarını söylemişlerdi ama Yaşanan Libya gerçeği bu sözlerde ne kadar haklıolduğumu gösterdi maalesef. Keşke ben haklı çıkmasaydım da binlerce din kardeşimin kanı akmasaydı. Müslüman kanı içmeye doyamayan vampirlerin tekmili birden Libyadaki
kardeşlerimin üzerine bombalar yağdırıyor ve büyük bir pervasızlıkla da şu an vampirlerin başı olan Fransa Dış İşleri bakanı da Allain Juppe de bunun bir haçlı seferi olduğunu açık açık söylüyor.Hani bu demokrasi isteyen masum halkın ayaklanmasıydı.

Bakın size şunu söylüyorum bugün Ortadoğu da yaşananlar senkronize olaylardır ve küresel sermayenin  kurgusudur. Bu böyle olmasa direnen Kaddafi'ye karşı bütün akbabalar, asırlardan beri kan emen sülükler bir olup saldırmazdı. Burada Libya'nın 50 milyar doları bulan milli geliri bunların iştahlarını kabartmıştır. Bunun aksini düşünmek, özgürlüğe susamış halka özgürlük götürdüklerini düşünmek safdilliğin ötesinde aptallıktan başka bir şey değildir. Allain Juppe'nin de itiraf ettiği gibi bu alenen 'Haçlı seferi'dir ve tarihte atamız Selahaddin i Eyyubi'ye düzenlenen haçlı seferinden hiçbir farkı yoktur.

O Libya ki bize kurtuluş savaşımızda Şeyh Sunusi gibi bir gönül mücahidini göndermiş ve bu mübarek zat Anadolumuzu dolaşarak halka kurtuluş mücadelemizin haklılığını ve gerekliliğini vazetmiştir. O Libya ki 1974 Kıbrıs barış harekatımızda bütün dünyanın kapılarını kapattığı bize  kapılarını ardına kadar açmıştır sadece Pakistan ve o Libya dostluğunu korkmadan göstermiştir. Şunu söylemek isterim ki politikacıların
yaptıkları iyilik ve kötülük asla halklar tarafından unutulmaz. Türkiye bu haçlı seferinde bu akbabalarla, bu kan emici sülüklerle hareket etmemelidir. Eğer bunun tersine yapacağımız hareket tarihe not düşülecek ve Libya'nın en az 8 kuşağı Türkiye'nin müspet ya da menfi hareketini unutmayacaktır.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 28 Şubat'ta şöyle konuşmuştu: 'NATO Libya'ya müdahale etmeli midir? Böyle bir saçmalık olur mu yahu? NATO'nun ne işi var Libya'da? NATO mensubu olan ülkelerden birine herhangi bir müdahale yapılması halinde böyle bir şeyi gündeme getirebilir. Bunun dışında Libya'ya nasıl müdahale edilebilir? Bakın Türkiye olarak biz bunun karşısındayız, böyle bir şey konuşulamaz, böyle bir şey
düşünülemez.' Bunun peşi sıra da 'Kimse bizden Libya halkına silah doğrultmamızı beklemesin 'diye konuşarak yüreğimize su serpen başbakan bugün ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mark Toner, günlük basın toplantısında bir soru üzerine, Türkiye'nin ABD'nin "koruyucu güç/hami devleti" olmayı kabul ettiğini söyledi. Bu rolü kabul ettiği için Türkiye'ye "çok müteşekkir" olduklarını belirten Toner, bunun yanında Türkiye'nin New York Times gazetecilerinin serbest bırakılması ve güvenli şekilde ülkeden ayrılmasındaki çabalarından dolayı da "son derece minnettar" olduklarını kaydetti.

Yine Ricciardone, Büyükelçilik konutunda verilen resepsiyonda gazetecilere yaptığı açıklamada, New York Times muhabirlerinin Türkiye'nin çabaları sonucu serbest bırakılması konusunda Türkiye'ye bir kez daha
teşekkür etti. Ricciardone, 'New York Times muhabirleri sadece Türkiye'nin yardımıyla serbest bırakıldılar. Türkiye olmasaydı, onlar hala orada kalacaktı. Teşekkür etmek istiyorum. Bu çok önemlidir' dedi. Ricciardone, bu operasyonla gündeme gelen 'hami (koruyucu) devlet' konusunda da Türkiye ile işbirliği içinde olduklarını belirterek şunları söyledi: 'Aslında bir 'hami (koruyucu) devlet' anlaşması lazım. Biz buna 'protect in power' diyoruz. ABD'nin çıkarlarını koruması için Türkiye hami devlet olacak. Henüz resmi açıklama gelmedi. Ayrıntıları üzerinde çalışılıyor ama bu prensip olarak vardı ve 'de facto' olarak uygulandı.'
Ricciardone, bu çalışmanın Türkiye ve ABD'nin ortak kararıyla gerçekleştirildiğini, bu anlaşmanın yürürlüğe girmeden gazetecilerin Türkiye tarafından kurtarıldığını belirterek, 'Yani Türkiye'ye şükür!' diyor hükümetten ses seda yok.

Nato sözcülerinden bir duyuyoruz ki Türkiye, Libya operasyonuna yani haçlı seferine haçlı orduları cephesinde Libya'ya karşı olarak katılıyor ve 5 savaş gemisi ile 1 denizaltı Libya açıklarına gidecek ve hatta şu an 2 gemimiz Libya açıklarında. Tebrikler yüce hükümetim. O Libya ki bütün dünya bize ambargo uygularken herşeyini bizimle paylaşmıştı ve bu yüzden vefa İstanbul'da bir semt adı olarak kalmamalı diyorum.

Bu sözlerim asla Kaddafi'nin sütten çıkmış akkaşık olduğu anlamında yorumlanmamalı
şayet amaç Kaddafi'yi devirmekse bundan çok daha farklı yollar olduğu aşikardır.

Share |

Vecihi Tekin hakkındaki diğer yazılar
Gösterim: 3971 | E-posta

Yorumlar (14)
RSS Yorumlar
1. 24-03-2011 16:41
biraz araştırma yapsanız
vecihi bey,bir yazı yazmadan önce konuyla ilgili araştırma yapsanız bence iyi olur.yazdığınız yazı çok tutarsız.hükümet muhalifi belli bir ideoolojiye mensup ulusal yazarların görüşlerini toparlayıp buraya yazmışsınız.elinizin altında internet var.kaddafi hakkında biraz araştırma yapın bence.türk hükümetinin ise libya ya savaş gemilerini ne için gönderdiğinide aydın doğan medyasından değil diğer tarafsız medyadan okuyun.biraz tarafsız olursanız daha çok okunursunuz.
Yazar yavuz selim (Misafir)
2. 24-03-2011 16:51
Tebrikler
Kalemine sağlık Vecihi Abi,Tebrik ediyorum tesbitlerin için yüreğin için..
Yazar Orhan TUFAN (Misafir)
3. 24-03-2011 17:15
Tebrikler
YAVUZ SELİM İSİMLİ ŞAHIS ÖNCE ŞU ADINI AÇIKLA DA SENİN GİBİ MÜNEVVER BİR ŞAHSİYETİ ŞAHSEN TANIMA ŞEREFİNE NAİL OLAYIM VE BİLEMEDİĞİMİZ KONULARI O ENGİN KÜLTÜRÜNE DANIŞALIM OLUR MU CANIM KARDEŞİM.BU KONUDA DANIŞACAĞIM ÇOK ŞEY VAR YARDIMCI OLURSAN MİNNETTAR OLURUM.
Yazar VECİHİ (Misafir)
4. 24-03-2011 17:54
vecihi bey
kaddafi yi öyle yazmışsınızki bilmeyen onu bir melek sanacak.kaddafi hakkında bir araştırma yapsaydınız yazıyı yazmadan önce, bosna da müslümanları katleden sırp kasaplarına nasıl destek verdiğini görürdünüz.demokrasi talep eden halkına lağım fareleri dediğini de duyardınız.sarkozy yavşağının seçim kampanyasını finanse ettiğini de bilirdiniz.petrol paralarını kişisel servetine geçirdiği,italya ve fransanın desteğini almak için 3 milyar dolar rüşvet verdiği gibi çok pislikleri var.kaddafinin daha önce, orta doğu da ki sorunların kurulucak bir fatimi devleti ile son bulacağını söylemesi de garip.belki bilmezsiniz fatimi devleti orta çağda ki haçlı seferlerine destek veren tek islam ülkesi olması.adam olsaydı zeynel abidin,hüsnü mübarek gibi defolup giderdi.batılıların müdahelesine gerek kalmazdı.ama sizin gibi darbecileri,darbe anayasasını önceki yazılarında savunan birinin kaddafi yi savunmasını anlayışla karşılıyorum yinede.
Yazar yavuz selim (Misafir)
5. 24-03-2011 19:22
vecihi bey
BAK ŞİMDİ GÜZEL ŞEYLERE DEĞİNMİŞSİN MUHTEREM ÜSTAD.SEN BU İŞİ GERÇEKTEN BİLİYORSUN.AMA ŞU YAZMA DİLİNİ BİR DÜZELT MUHTEMELEN SEN TAHMİN ETTİĞİM İNSANSIN VE BEN DE SENİN AĞABEYİN SAYILIRIM, BU SANA BİR AĞABEY TAVSİYESİ. BİR DE BİR YİĞİTLİK DAHA YAPDA İSMİNİ AÇIKLA SENİN GİBİ BİR MÜNEVVERİ TANIMA ŞEREFİNE NAİL OLALIM. BİLGİLİ İNSAN CESUR OLUR VE ÇIKAR DOĞRULARINI HİÇ BİR ŞEYİN ARKASINA SAKLANMADAN İFŞA EDER. YAZDIKLARINDAN ŞU ANLAŞILIYOR SEN HAFIZLAR GİBİ EZBERİNİ KURMUŞSUN O EZBERİN ÖTESİNDE BİR ŞEYDEN HABERİN YOK. BEN YAZIMIN NERESİNDE KADDAFİYE METHİYE DİZMİŞİM O SATIRLARI BANA GÖSTER BİR. İKİNCİSİ LİBYA İNSANININ ÖZGÜRLÜK TABİİ Kİ HAKKIDIR AMA BUNDAN FRANSA, İNGİLTERE, İTALYA VE AMERİKA'YA NE. ÜÇÜNCÜSÜ FATIMİLER KONUSUNU DA PROF.DR. HAKKI DURSUN YILDIZ HOCAMIN KİTABINDAN BİR ARAŞTIR DERİM. ŞAYET TEZİN DOĞRU İSE TARİH DÜNYASINDA BİR DEVRİM YARATMAK ÜZERESİN HABERİN OLSUN. HAÇLILAR FATIMİLER ELİNDEKİ ŞEHİR VE KASABALARLA BİRLİKTE KUDÜSÜ DE ALINCA FATIMİLER TESLİM OLMUŞLARDIR.ATAM SELAHADDİN EYYUBİ DE FATIMİLERİ SONLANDIRARAK EYYUBİLERİ KURMUŞ VE HAÇLI SEFERLERİNİ HITTİN (HATTİN DE DENİLİR) SAVAŞINDA PÜSKÜRTMÜŞTÜR VE KUDÜSÜ GERİ ALMIŞTIR 80 YIL SONRA. ŞİMDİ NASIL OLUYORDA FATIMİLER HAÇLILARA YARDIM ETTİLER ONU BİR AÇIKLADA BİZDE AYDINLANALIM MUHTEREM ÜSTADIM. SEN ANLAŞILDI BU BU BİR HAÇLI SEFERİDİR DİYENLERİ ÇOK MAKUL İNSANLAR GÖRÜYORSUN SANA TAVSİYEM SENDE GİT YANLARINA MÜSLÜMANLARA SIKILACAK KURŞUNLARI ŞARJÖRLERE DOLDUR DAHA NE DİYEYİM SANA. KİŞİ HERKESİ KENDİ GİBİ BİLİR. ALLAHA HAMD OLSUN HER KONUDA KÜTÜPHANEMDE YETERİNCE KAYNAK MEVCUT HEM DE HİÇ AKLININ ALAMAYACAĞI KADAR.SEN KENDİN KES KOPYALA YAPIŞTIRI ÖĞRENDİĞİN İÇİN HERKESİ ÖYLE YAPIYOR SANIYORSUN AMA HERKES SENİN GİBİ DEĞİL.MAALESEF HALA OKUYANLAR DA VAR. ŞİMDİ SENDEN RİCAM ŞU İSMİNİ AÇIKLA DA SENİ TANIYALIM BE ÜSTADIM. İNAN AKLIMIZIN TAKILDIĞI KONULAR OLUYOR SİZE DANIŞIRIZ HİÇ DEĞİLSE. BEN YAZIMIN EN ALTINA YAZDIĞIM DA ŞU. KADDAFİ SÜTTEN ÇIKMIŞ AK KAŞIK DEĞİLDİR SÖZÜ SİZİN AÇINIZDAN KADDAFİ'YE METH Ü SENA İSE ONUN YORUMUNU ENGİN BİRİKİMİNİZE BIRAKIYORUM. SON OLARAK ŞUNU SÖYLÜYORUM BUNA KADDAFİ DE DAHİLDİR,HER KİM BENİM MASUM DİN KARDEŞİMİN KANINI AKITIYORSA VE HER KİM BUNA SEYİRCİ VE DUYARSIZ KALIYORSA ONU RABBİME HAVALE EDİYOR VE ONU KAHHAR SIFATIYLA KAHRETSİN DİYORUM. İNŞALLAH BİR SONRAKİ MESAJINDA YAZDIKLARIMA MERTÇE İSMİNLE CEVAP VERİRSİN.....
Yazar VECİHİ (Misafir)
6. 24-03-2011 21:01
hükümetin politikası doğru
hükümet baştan beri libya ya 3. ülkelerin müdahelesine karşı durdu.muhaliflerin kaddafi zorbasını devirmek için,ambargo,muhaliflere silah desteği ve kaddafi ye uluslararası baskıyı artırıp çekilmesi için baskı yöntemi gibi fikirleri vardı.tunus da son ana kadar zeynel abidini destekleyen hatta polis desteği verebileceğini söyleyen,mısır da mübareğe ses çıkarmayan fransa ve aynı tür politikayı izleyen amerika şimdi ne olduda libya da şahin kesildi.çünkü kaddafi sarkozy yavşağının seçim propagandası için sarkozy e milyar dolarlar vermişti ve bunu belgesiyle açıklıycağını söyledi.ve libya da düzenin sağlamasının gecikmesi petrol fiatlarını yükseltince avrupa için sıkıntı olacaktı.savaş kararının alındığı paris toplantısından 1 gün önce kaddafi türkiye yi arabulucu kabul edeceğini açıklamıştı.eğer obama acemisi sarkozy yavşağına uymasaydı belkide uzlaşmayla,kan dökülmeden kaddafi çekilecekti.zeynel abidin ve mübareğe dokunmayan uluslararası savaş mahkemesi kaddafi yi yargılıycağını açıkladı.bu saatten sonra kaddafi nin yerinde kim olursa olsun sonuna kadar vuruşur.üstelikte dış güçlerin müdahelesi muhalifleri zan altında bırakacak şimdi.kaddafi bu kozu kullanacaktır işgal güçlerini davet ettiler diye.türkiye paris toplantısında alınan kararı engelleyemedi çünkü BM daimi üyesi değil.bana kalsa koalisyona katılmalı çünkü savaş sonu masada olursun.ama Tayyip Erdoğan kesin konuştu.türk askeri kurşun sıkmıycak,türk uçağı bomba atmıycak diye.türk güçleri amborgoyu denetleme ve insani yardımları üstlenecek.chp ve mhp teskeri destekleyip olumlu oy kullanmışken sizin hükümetin libya politikasını eleştirmeniz tamamen hükümete ideolijik açıdan karşı olduğunuz için.benim anlatmak istediğim eğer yazı yazmaya başladıysanız biraz tarafsız olmanız gerektiğidir.
Yazar yavuz selim (Misafir)
7. 24-03-2011 22:07
hükümetin politikası doğru
BAK YAVUZ SELİM VEYA YENİÇERİ BEN KURAL OLARAK KENDİ KİMLİĞİNİ AÇIKLAMAKTAN ACİZ BİR İNSANLA ASLA YAZIŞMAM BU SAATTEN SONRA SENİ KİMLİĞİNİ AÇIKLAYANA KADAR MUHATTAP DA ALMAM.BENİM KONUŞMAM ASLA HÜKÜMETE KARŞI DEĞİLDİR VE YUKARIDAKİ BAŞBAKAN AÇIKLAMALARINDAN ANLAŞILACAĞI ÜZERE ÇİZİLEN ZİKZAKLARDIR İTİRAZIM OLAN.İZLENEN VE TORUNLARIMIZIN BEDELİNİ ÖDEYECEĞİ HATALARDIR.BENİM AÇIMDAN MÜSLÜMANA MERMİ SIKANLA HAÇLIYA MERMİ TAŞIYAN AYNI KEFEDEDİR.BİR MÜSLÜMAN ÜLKEYE SALDIRARAK HER KİM MÜSLÜMAN KANI AKITIRSA BENİM DÜŞMANIMDIR.54 YILLIK HAYATIMDA ASLA DARBECİ OLMADIM VE DARBECİLERİ SAVUNMADIM BUNU EN İYİ BİLENLERDEN BİRİ SENSİN SEN % 99 BENİM TAHMİN ETTİĞİM İNSANSIN.TEKRAR SÖYLÜYORUM HER KİM MASUM MÜSLÜMAN KANI AKITIYORSA VEYA 
BUNA SEYİRCİ KALIYORSA PEYGAMBERİMİN ZULME KARŞI SUSAN DİLSİZ ŞEYTANDIR HADİSİ GEREĞİ ONU RABBİME HAVALE EDİYOR BU MÜBAREK GECEDE ONU KAHHAR SIFATIYLA KAHRETMESİNİ NİYAZ EDİYORUM.BEN 54 YILLIK HAYATIMDA HEP DOĞRULARIN YANINDA OLDUM VE DOĞRULARIMI HİÇ BİR ŞEYİN ARKASINA GİZLENMEKSİZİN MERTÇE SAVUNDUM.DAMARLARINDA TÜRK KANI DOLAŞAN HERKES BUNU BÖYLE YAPAR.İSMİNİ AÇIKLAYANA KADAR BENİM MUHATTABIM DEĞİLSİN.HAYIRLI GECELER CÜMLE HEMŞEHRİLERİME VE SANA...
Yazar VECİHİ (Misafir)
8. 25-03-2011 09:37
METMETÇİĞİ HAÇLI ORDUSU'NA DAHİL ETTİLE
Müslüman Türk Ordusu'nu mecliste el ele vererek Haçlı Ordusu'na kattılar ya yazıklar olsun.MHP bile AKP'nin stepnesi oldu.Bir BDP'nin gösterdiği yürekliliği MHP gösteremedi.Halkın içine nasıl çıkacaklar merak ediyorum.
Yazar REFİK ŞENOL (Misafir)
9. 25-03-2011 13:47
bdp nin yürekliliğimi
Erdoğan önce haklı olarak Libyanın işgaline karşı çıkarak NATONUN ORADA İŞİ NE dedi? Ama Kurtlar Sofrasında hak haklının değil,güçlünün olduğu için güçlülerin dediği oldu. Türkiyenin tek başına bu işgali önleyecek gücü yoktu.Rusyası ve Çini bile cılız sesler çıkarmaktan başka bir şey yapamadılar. Türkiye Libyada da tıpkı Bosna,Afganistan ve Lübnandaki gibi davranacak. İnsanlara kurşun sıkmayacak,yardım edecek. militan zihniyetli kişilere laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan daha zor.bdp yi bile teskerede red oyu verdiği için cesaretli buluyor.demekki AK PARTİ karşıtlığı bir ulusalcıyı bile pkk nın partisine bakış açısını değiştiriyor.
Yazar yavuz selim (Misafir)
10. 25-03-2011 17:56
bdp nin yürekliliğimi
İŞTE TESKERENİN MECLİSTE KAPALI OTURUMLA GÖRÜŞÜLMESİNİN NEDENİ VE MİLLET 10 YIL O GÖRÜŞMEDEN HABERDAR OLAMAYACAK.AMAÇ ABD NİN ÇIKARLARININ KORUNMASI LİBYALIYA HÜRRİYET FİLAN DEĞİL.HEPSİ AYNI DEĞİRMENE SU TAŞIYOR.BÜYÜK ELÇİ AÇIK AÇIK SÖYLEMİŞ.YANİ TÜRK ASKERİ ABD ÇIKARLARINI KORUMAK İÇİN LİBYA DA. 
 
Ricciardone, bu operasyonla gündeme gelen 'hami (koruyucu) devlet' konusunda da Türkiye ile işbirliği içinde olduklarını belirterek şunları söyledi: 'Aslında bir 'hami (koruyucu) devlet' anlaşması lazım. Biz buna 'protect in power' diyoruz. ABD'nin çıkarlarını koruması için Türkiye hami devlet olacak. Henüz resmi açıklama gelmedi. Ayrıntıları üzerinde çalışılıyor ama bu prensip olarak vardı ve 'de facto' olarak uygulandı.'
Yazar VECİHİ (Misafir)
11. 25-03-2011 18:05
bdp nin yürekliliğimi
Arkadaşım burada BDP'nin tarafını savunmuyorum.Benim söylemek istediğim şey yukarıda.Ayrıca bu parti ile kimlerin yakın ilişkide olduğuda belli.Yürekli bir tavır sergilediler çünkü;Başbakan kendini bu ülkenin tek sahibi olarak görüyor.Meclis kararını beklemeden hareket ediyor.Bu bir hukuk tanımazlıktır.Meclisin iradesine ipotek koymaktır.Bu ipoteğe karşı koymamakta yüreklilik gerektirir.Mecliste BDP ve DSP'nin gösterdiği yürekliliği MHP gösterememiştir.Benim anlatmak istediğim şey bu.
Yazar REFİK ŞENOL (Misafir)
12. 25-03-2011 19:38
bu habere son yazım
refik bey,Ahmet Davutoğlu muhalefet liderleriyle görüşüp desteğini aldıktan sonra gemileri çıkardı.meclis de ki oylama teferruattı.chp ve mhp de olumlu oy kullandı.sizin teorinize göre Türkiye karışmasın,otursun oturduğu yerde.libya bizim kardeş halkımız.onları amerika ve fransa gibi leş kargalarının insafına bırakmaktansa hükümet çok doğru bir şekilde nato yu devreye sokup emir komuta nın nato da olmasını sağladı.en azından nato da söz sahibiyiz.sırf Ak Parti karşıtlığı için ulusal meselelerde partizanca düşünmemek lazım.ben de Ak Partiliyim ama chp ve mhp nin bu konuda ki duruşunu takdir ettim.
Yazar yavuz selim (Misafir)
13. 25-03-2011 20:01
Vecihi Bey
Sizin yazınız da buradaki arkadaşların yazıları ve üslupları da gerçekten Geyveye Geyveliye yakışıyor..Fikirler ne olursa olsun bu konuda kahve ağzından uzak eleştiriler için de arkadaşlara teşekkür etmek lazım.Ortada tek sonuç var 'fikirlerimiz ne kadar değişik olursa olsun Libya için aynı şeyleri hissediyoruz' ben bunu anladım Hocam siz ne dersiniz?
Yazar Orhan Tufan (Misafir)
14. 26-03-2011 00:34
Vecihi Bey
DEĞERLİ KARDEŞİM ORHAN.BEN HER ZAMAN DOĞRULARIN YANINDA OLDUM VE DOĞRULARIMI AÇIK AÇIK HER ORTAMDA CANIM PAHASINA SAVUNDUM.HAYATIMIN HİÇ BİR DÖNEMİNDE MERTÇE VE AÇIKÇA KONUŞTUM VE KİMSEYİ DE İNCİTMEMEĞE ÇALIŞTIM.KENDİM ŞU AN DP DE AKTİF POLİTİKA YAPMAMA RAĞMEN KENDİ PARTİMİN DAHİ GÖRÜŞLERİNİ HİÇ ÇEKİNMEDEN ELEŞTİRECEĞİMDEN KİMSENİN KUŞKUSU OLMASIN,ZİRA BEN PAPAĞAN DEĞİLİM VE DÜŞÜNEN BİR BEYİN OLDUĞUMU DÜŞÜNÜYORUM.PEYGAMBERİM ZULÜM KARŞISINDA SUSAN DİLSİZ ŞEYTANDIR DİYOR.DÜNYANIN EN CESUR İNSANI HAKLI İNSANDIR.BİR ŞEYLERİ KONUŞURKEN KİMSEYİ İNCİTMENİN GEREĞİ OLMADIĞINA DA YÜREKTEN İNANIYORUM.BU KÖŞEDE YAZMAMIN SEBEBİ DE DİLİMİN DÖNDÜĞÜNCE İNSANLARIMA DOĞRULARI ANLATMA GAYRETİ.MERT İNSAN HER ORTAMDA ÇIKAR DOĞRULARINI ANLATIR.BU ÜLKEDE PAPAĞAN VEYA YARDAKÇILAR DEĞİL,DÜŞÜNEN İNSANLARIN SAYISI POLİTİKADA ARTTIKÇA ÜLKE SİYASETİNE KALİTE DE GELECEKTİR,TOPLUMUN BİLGİ SEVİYESİ DE ARTACAKTIR.BU YÜZDEN BENİM SÖYLEMEK İSTEDİĞİM DÜŞÜNELİM SORGULAYALIM ONDAN SONRA MÜŞAVERE EDELİM VE DOĞRUYU BULALIM,PAPAĞAN OLMAYALIM.
Yazar VECİHİ (Misafir)

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 
 
 
© 2000-2019 Geyve.com Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur.