Son Yorumlar
Son Þans, Tekrarý 105 Yýl Sonra
Bilgi
Yazým içeriði ve bilgi edinme yönünden güzel bir yazý olmuþ. En çok di...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
Hayvanseverlik
Bu þekilde, canlýlarýn hangi amaçla bayýltýðýný bilmeden ve sonrasýnda...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
BELLÝ
ORADAKÝ YURTTAN ÞÝKAYET GELMÝÞTÝR BELEDÝYEYE BELEDÝYEDE GEREKENÝ YAPMI...
Yorumu Oku

Ak Parti'de deðiþim baþlýyor!
MÜTEAHHÝT
GEYVE TEÞKÝLATI TAMAMEN DEÐÝÞMELÝ MÜCAHÝTLÝKTEN MÜTEAHHÝTLÝÐE YÜKSELME...
Yorumu Oku

Murat Kaya, TCDD Genel Müdürü ile görüþtü
dileðimizdir
sayýn Murat Kaya; TCDD'nýn genen müdürü ile görüþürken HIZLI TREN...
Yorumu Oku

 
GELDE KAHRETME
Pazartesi, 23 Mayýs 2011

GELDE KAHRETME…..

IRAK EBU GUREYB CEZAEVÝNDEN NUR HANIMIN FERYADI…

“Halkýma, Ramadi'nin, Halidiye'nin ve Felluce'nin insanlarýna; erdem ve onurlarýný kaybetmeyen tüm dünyadaki insanlara...

Bu size, Amerikan-Siyonist hapishanesi Ebu Garib'ten kardeþiniz Nur'un mektubudur. Ýnanýn buradaki aþaðýlanmayý, sefaleti ve haysiyetsizliði size nasýl anlatacaðýmý, kelimelere nasýl dökeceðimi bilemiyorum.

Siz sýcak evlerinizde karýnlarýnýzý doyurup sevdiklerinizle bir arada otururken bizim maruz kaldýðýmýz aþaðýlanma ve çektiðimiz açlýðý, sizler su içerken çektiðimiz susuzluðu, sizler derin uykuda iken Amerikalýlar'ýn bize yaþattýðý uykusuz geceleri, sizler giyinikken bizim yaþadýðýmýz çýplaklýðý, bizi soyup önlerinde sýraya dizmelerini nasýl anlatabilir, nasýl kelimelere dökebilirim...

Ey kardeþlerim; kamyonlarýnýzý ve arabalarýnýzý, Amerikan mallarý taþýrken gördüðümüzde kalbimiz sýkýþýyor. Çünkü o araçlar benim halkýma ve ülkeme ait. Yüreðim kan aðlayarak þöyle diyorum: Allahým! Benim insanlarým, haysiyetlerini ve þereflerini bir avuç Amerikan Dolarý'na satmýþ. Yaþadýklarýmýzý ve kirletilen onurumuzu düþündükçe gözlerimden yaþlar boþanýyor.

Ey kardeþlerim; Amerikalýlar'ýn elinde ne ýzdýraplar çektiðimizi, ne acýlar yaþadýðýmýzý, Allah aþkýna, nasýl anlatýp nasýl kelimelere dökeyim.

Kardeþlerim; Allah'a yemin ederim ki, yaþadýklarýmýzý dile getirmekten acizim. Bundan ar ediyorum. Ama yine de kelimelere sýðýnarak size olanlarý anlatacaðým. Amerikalýlar'ýn bizlere yaptýðý haysiyetsizlikleri, çektirdiði eziyeti, iþkenceyi ve aþaðýlanmalarý elimden geldiðince anlatacaðým... Hayvani zevklerinin aracý olmadýðýmýzda, kendimizi þehvetlerine teslim etmediðimizde bizi nasýl öldüresiye dövdüklerini ifade etmeme izin verin...

Siz ey bizim dini liderlerimiz olarak ortalarda tozup gezenler! Amerikalýlar'ýn bize reva gördüðü bu cinsel ve hayvani eziyetler karþýsýnda hâlâ nasýl oluyor da açýk alýnla ortalarda görünebiliyorsunuz? Peygamber Efendimizin (S.A.V), en deðerli hazineniz buyurduðu haysiyet ve þerefinizi çiðnetmekten pek sýkýlmýþ gibi görünmüyorsunuz. Bizi ve kendinizi birkaç dolar kýrýntýsý karþýlýðýnda pazarlardaki köleler gibi Amerikalýlar'a ve Siyonistler'e mi sattýnýz? Haysiyet ve þerefinizi ne çabuk kaybettiniz? Allah'ýn bizi sizlere bir emanet olarak verdiðini ne çabuk unuttunuz? Hani bizleri koruyacak, besleyecek ve namusumuzu asla çiðnetmeyecektiniz? Ne oldu size, verdiðiniz söze? Amerikalýlar, Ebu Garib'te namusunuzu her gün ayaklar altýna alýyor.

Mektubumu okuyanlarý, Allah adýna, Ebu Garib Hapishanesi'ndeki vahþiliklere dur demeye çaðýrýyorum. Buradaki insanlýða sýðmayan iþkenceleri durdurmak için sesinizi yükseltmeye davet ediyorum. Burada yapýlanlar, Siyonistlerin hapishanelerde Filistinli gençlere ve kadýnlara yaptýklarýndan daha berbat. Orada fiziki iþkence yapýyorlardý. Oysa burada her gün ýrzýmýza geçiyorlar. Vahþi, kana susamýþ hayvanlar gibi bedenlerimize saldýrýyorlar. Avazýmýz çýktýðý kadar çýðlýklar atýyoruz ama kimsenin bizi duyduðu yok! Eðer kalbinizde, ruhunuzda bir zerre insanlýk, haysiyet, onur ve þeref varsa, birleþin ve bu hapishaneye saldýrýn. Gelin ve kurtarýn bizi! Elinize geçen bütün silahlarla bu hapishaneye saldýrýn! Hem onlarý hem de bizleri öldürün!!! Biz çoktan ölüme razýyýz. Burayý yerle bir edin!

Hepimizin karnýnda onlarýn piçleri var! Çoðumuz hamileyiz! Biz dünden ölüme razýyýz! Size yalvarýyoruz; gelin ve kurtarýn bizleri! Size, ailelerimize ve ülkemize daha fazla utanç vermemek için ölmek istiyoruz! Bizi öldürün! Size yalvarýyorum; Allah için bizleri, Amerikalýlar'ý ve onlarýn piçlerini öldürün! Allah rýzasý için! Size yalvarýyoruz.... Bacýnýz Nur. (10 Nisan 2004)”

*ÝBRAHÝM KARAGÜL 04-05-2004 YENÝ ÞAFAK GAZETESÝ…….

SAYIN BAÞBAKANIMIZIN AMERÝKANIN IRAK ÝÞGALÝNE BAKIÞI

THE WALL STREET JOURNAL GAZETESÝ…. 31.03.2003


“We further hope and pray that the brave young men and women return home with the lowest possible casualties, and the suffering in Iraq ends as soon as possible.”

TERCÜMESÝ

“Irak’ta savaþan ABD’li kahraman bay ve bayan askerlere, en az zayiatla ülkelerine mümkün olan en kýsa zamanda dönmeleri arzusuyla dua ediyoruz.” R. TAYYÝP ERDOÐAN…..



ZALÝMÝN ZULMÜ KARÞISINDA SUSAN DÝLSÝZ ÞEYTANDIR…..

Hz. Muhammed SAV.

HAYALDÝ GERÇEK OLDU……

Eþek ve Bulamaç adalarý Lozan Konferansýyla bizlere verilmiþ tüm haritalarda bize ait olduðu belirtilen iki ada ve Didimden gözle rahat görülebilmektedir;o kadar ki küçük motorlarla bu adalara gitmek mümkündür .Artýk bu adalara gidemezsiniz zira bu adalar Yunanistan tarafýndan 2004 den beri sessiz sedasýz iþgal edilmiþ ve buraya Yunanlýlar yerleþtirilmiþ,kiliseler inþa edilmiþ velhasýl orada artýk Yunan bayraðý dalgalanmaktadýr.Yunanistan bu adalarý ne diplomasi,ne de savaþ yoluyla ele geçirmemiþtir;adeta elini kolunu sallaya sallaya buraya gelmiþ ve yerleþmiþtir.Ülkemizi emanet ettiðimiz iktidarda bu iþgale hiç ses seda çýkarmamýþtýr.Hatýrlýyorum da Kardak gibi Kayalýklara Yunan bayraðý çekildi diye dönem iktidarý adeta savaþ ilan edecekti ama bu gün halkta da iktidarda da ses yok.Ülke elden gidiyor efendiler bu adalar Lozan dan beri Cumhuriyet in ilk toprak kaybý.Bu vatan gazeteden 30 kupona alýnmadý.O adalarda þehit kanýyla sulandý.Bence ha o adalar ha Ýstanbul iþgal edilmiþ hiç fark etmiyor.Uyan ey milletim uyan,yarýn çok geç olabilir.

PAPAZ DUASI…..

Cumhurbaþkaný Sayýn Gül ün Avusturya ziyareti esnasýnda Avusturya Cumhurbaþkaný Heinz Fischer’in onuruna verdiði yemekte bir kardinal gören sayýn Egemen Baðýþ kardinal Christoph Schönborn un yanýnda alýr soluðu ve önünde diz çöker muhterem peder biliyorsunuz yakýnda Türkiye de seçim var ve seçimi kazanmamýz için ne olur bize dua edin der.Kardinal de Baðýþ a “ Ýyi olan kazansý diye dua etsem olur mu “ der.Ýktidar papaz duasýný da aldý artýk seçim banko cepte. Yazýk çað açýp çað kapatan bir milletin düþtüðü hale bakýn……


Vecihi Tekin hakkýndaki diðer yazýlar
Gösterim: 4951 | E-posta

Yorumlar (13)
RSS Yorumlar
1. 24-05-2011 11:14
Bu millet anlamaz
Vecihi Bey bu millet böyle yazýdan mazýdan anlamaz. Kömür, mercimek makarna pilav buzdolabý daðýtacaksýn. Fakirliðe mahkum edeceksin ondan anlar. Neyimize bizim Irak, koskoca Kýbrýsý verdik, ot dahi yetiþmeyen bir adayý vermiþiz çok mu?
Yazar M.Kemal (Misafir)
2. 24-05-2011 12:10
M.Kemal arkadaþa sorum
Velevki Bu millet sizin deyiþinizle Apdal, 
1- Neden farklý fikir üretmezsiniz ve taklit edersiniz yapýlanlarý, 
2-Kömür makarna vs.neyse için oy satmakla suçladýðýnýz bu halka 600 tl Vaad eden CHP ile Hilal kart daðýtýp ne istersen beleþ al diyen MHP arasýndaki fark nedir bi anlatýn da öðrenelim.Hem Aptal diyecek ve hakir görecesin,hemde aðlayýp oy dileneceksin.kendinize gelin beyler Aklý selim davranýn.Ýnsanlarý gaza getirip iç kargaþa çýkarmayýn.Bu vatana ihanettir.Çetelerin oyununa alet oluyorsunuz.
Yazar Crasus (Misafir)
3. 24-05-2011 12:14
M.Kemal
o kýbrýski uðruna yýllardýr milli mücadele verirken,Ýngilizlere ve yunanlara vatandaþ gibi davranýp türklere s..tir git diyen þahsiyetler deðilmi.Kýbrýsa gidinde onlarýn ne kadar türk karþýtý olduklarýný gözlerinizle görün.ucuz ve hayal kahramanlýklarýna prim tanýmayýn.eðer bu ülkeyi seviyorsanýz doðrularýn peþinde olun ve ideolojik yapýya sahip bireyler olmayýn.yiðidi öldürün ama hakkýný da verin demiþ atalarýmýz.Lafla olmuyor bu iþler.Bilgi ve deneyim ile oluyor.Düþmanýndan bir adým öte düþünmek zorundasýnki zafer elede edesin.Fatih sultan Kanuni Sultan süleyman gibi.
Yazar Crasus (Misafir)
4. 24-05-2011 15:31
TAYYÝP ERDOÐAN
RECEP TAYYÝP ERDOÐAN vecihi beye göre amerikancý,chp li lere göre irancý,mhp li lere göre israilci,milli görüþçülere göre vatikancý-ýlýmlý islamcý,bdp li lere göre kürt katili,liberallere göre biraz tutucu,tutuculara göre fazla demokrat...böyle gidiyor.sýrf bu kadar tezatlýklarýn olmasý bile onun DOÐRU OLAN TEK KÝÞÝ olduðunun göstergesi.bir tarafta chp-mhp-bdp-pkk-ergenekon-kck-tikko-tkp ve marjinal sol örgütler bir tarafta AK PARTÝ.
Yazar yavuz selim (Misafir)
5. 24-05-2011 16:50
TAYYÝP ERDOÐAN
"Sizden biriniz bir münker gördüðünüzde eliyle, gücü yetmezse diliyle, ona da muktedir olamazsa kalbiyle tavrýný belli etsin. Bu sonuncusu îmanýn en zayýf mertebesidir." Hadîs-i Þerifini nasýl anlamalýyýz? 
Bu hadîs, Buhârî, Müslim ve daha baþka kitaplarda da var. Yani herhangi biriniz, dinin çirkin saydýðý bir münkeri gördüðü zaman, onu eliyle def ediversin. Þayet eliyle bu iþi yapmaya muktedir deðilse, yani fi'len müdâhale edemiyorsa, kavl-i leyyin, cidâl-i hasene, mücâhede-i hasene ve va'z u nasihatla, yani diliyle def ediversin.. diliyle defetmeye de imkân ve vasat müsait deðilse, kalbiyle buðzetsin ki, imanýn en zayýf mertebesi de budur. 
 
HADÝS GAYET SARÝH,HÝÇ BÝR ÞEY YAPAMIYORSAN KALBÝNLE BUÐUZ ET DÝYOR.HELE BU HADÝSE GÖRE ZULMÜ VE ZALÝMÝ ALKIÞLAMANIN NE OLDUÐUNU,PAPAZA DUA ETTÝRMENÝN NE OLDUÐUNU CEVAPLAYACAK MERCÝ ÝSE BEN DEÐÝL HADÝS ULEMASIDIR.AMA MÝLYONLARCA MÜSLÜMAN KANI AKITAN CANÝLERÝN EVLERÝNE SAÐ SALÝM DÖNMELERÝ CANÝLERÝN SAÐ SALÝM EVLERÝNE DÖNMELERÝ ÝÇÝN DUA ETMEKLE ZULMÜ ALKIÞLAMAK FARKLI ÞEYSE DÝYECEÐÝM HÝÇ BÝR ÞEY YOK KALDI KÝ BEN KÝMSEYÝ ÝTHAM ETMÝYORUM,ÝTHAM ETTÝÐÝM SÖYLENEN SAYIN BAÞVEKÝL DÜNYANIN EN BÜYÜK GAZETESÝNE BU DUAYI KENDÝ AÐZIYLA BEYAN ETMÝÞ....
Yazar vecihi (Misafir)
6. 24-05-2011 18:17
Vecihi bey
Vecihi bey yazdýðýnýz hadise hiç bir müslüman olan itiraz etmiyor.Olayý lütfen dini konulara baðdaþtýrmaya kalkmayalým.Haþa yanlýþ bir yorum ve fikir hiçte kabul edilebilir olamaz.Herþey bir tarafa madem hadisle iligli bir konu yazdýnýz lütfen birde iftira ve gýybet hakkýndada bir ayet bildirinki ne kadar günah ve affedilemez olduðunu bilsin bu iftiracý arkadaþlar.iftiracý diyorum çünki bilmedikleri görmedikleri ve vakýf olmadýklarý konularda atýp tutuyor ve iftira ile gýybet yapýyorlar.mýþ , muþ la olmaz bildiðin somut ve elle tutulur bir belge varsa burdan açýkla veya yetkili mercilere ulaþtýr.ayýptýr ve çok büyük mebal ve günahtýr.Allahtan korkmalý insan.
Yazar Crasus (Misafir)
7. 24-05-2011 21:06
bravo crasus
lafý cuk diye oturtmuþsun.eline kalemine saðlýk.
Yazar yavuz selim (Misafir)
8. 24-05-2011 22:15
doðru mu
Baþbakan RTE, eski bakanlardan Osman Pepe, Atilla Koç, Sami Güçlü, Kürþad Tüzmen, Hilmi Güler ve Kemal Unakýtan'ýn hangi yolsuzluklarýndan dolayý aday yapýlmadýðýný yakýnda açýklayacakmýþ doðru mu?
Yazar M.Kemal (Misafir)
9. 25-05-2011 04:05
Cahilin Sözü kendine kanundur
Nasil olsa takma isimle yazmak atmak tutmak kolay:) 
Vecihi bey peygambere laf soyletir padisahlarina laf soyletmez bunlar..2 Kitapla ahkam kesecegime 5000 kitapla cahil kalmayi yeglerim!!Zalimler icin yasasin Cehennem,Yalakalar icin Yasasin RTE
Yazar Abuzittin (Misafir)
10. 25-05-2011 11:28
M.Kemal arkadaþým
Lütfen medyada yer alan herþeye atlamayýn.Bahsi geçen Bakan ve milletvekillerinin kaç dönemdir vekil olduklarýna bakýn.RTE.yosuzluk yaptýlarda görev verilmedi demiyorki.Kýlýçtaroðlu dediðin þahsiyet her olay gibi bunuda anlamak istediði gibi saptýrdý.Arkadan konuþmak kolay.yüzyüze gelince ben öyle demedimde,seni kastetmedimde gibi çocukça ve korkakça cevaplar veriyor.Sonrada çýkýp bu konuþmalarý efendim güya kamuoyuna benim dürüst olduðumu açýklarmýsýn diyorlarmýþ.Yav senin dürüstlükten ne anladýðýn bile belli deðil. iftira ve gýybetle taçlandýrmýþsýn söylemlerini ve mahallenin delisi gibi eline ne verirlerse onu okuyor ve saçmalýyorsun.Eðer kýlýçtaroðlu ve yandaþ çýkarcý yalakalarý ortaya attýklarý bütün bu gýybet ve iftiralarýn sonuçlarýný somut bir þekilde açýklamazlarsa bu milletin önünde alçak ve müfteridirler. 
Kürt açýlýmnda atýlan adýmlara yaygara kopartan CHP,kürtlere yerel özerklik vermeyi taahhüt etmeside ne kadar dürüst olduklarýnýn kanýtýdýr.AKP.Sorunlarý doðru adýmlar atarak çözmeye devam edecek.biz çalýþarak üretmeye devam ediyoruz.siz kenarda oturup köstek olmayýn yeter.
Yazar Crasus (Misafir)
11. 26-05-2011 11:12
asýl cahiller
bilgeler(yavuzselim-crasus)buralardada fetvalar vermiþsiniz? ya harcanmayýn? gelin sizleri medyatik yapalým? insanlarý aydýlatýn?tek taraflý olmayýn? insanlara tarafsýz gözle bakýn?
Yazar gerçek yavuz-crasus karýþýmý (Misafir)
12. 30-05-2013 22:00
hfv
:grin :) ;) 8) :p :sigh :zzz :upset :eek :roll :? :cry :( :x
Yazar ali (Misafir)
13. 31-05-2013 01:09
Devekuþu
Yazýda,Müslüman kadýnlarýn ýrzý ve namusu söz konusu.Vatan topraklarý söz konusu. Hala Kýlýçdaroðlu ve RTE diyorlar. "Baþlar kuma sokulmuþ".Devekuþu misali.
Yazar muhalif (Misafir)

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarýnýz Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kiþisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adýnýz:
Baþlýk:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazýlan Yorumlar Hakkýnda E-Posta Aracýlýðýyla Bilgilendirilmek Ýstiyorum

Yazdýr E-posta
 
 
 
© 2000-2019 Geyve.com Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur.