Son Yorumlar
Son Şans, Tekrarı 105 Yıl Sonra
Bilgi
Yazım içeriği ve bilgi edinme yönünden güzel bir yazı olmuş. En çok di...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
Hayvanseverlik
Bu şekilde, canlıların hangi amaçla bayıltığını bilmeden ve sonrasında...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
BELLİ
ORADAKİ YURTTAN ŞİKAYET GELMİŞTİR BELEDİYEYE BELEDİYEDE GEREKENİ YAPMI...
Yorumu Oku

Ak Parti'de değişim başlıyor!
MÜTEAHHİT
GEYVE TEŞKİLATI TAMAMEN DEĞİŞMELİ MÜCAHİTLİKTEN MÜTEAHHİTLİĞE YÜKSELME...
Yorumu Oku

Murat Kaya, TCDD Genel Müdürü ile görüştü
dileğimizdir
sayın Murat Kaya; TCDD'nın genen müdürü ile görüşürken HIZLI TREN...
Yorumu Oku

 
Yüzde Elli...
Pazartesi, 13 Haziran 2011

Ülke için oldukça zor bir seçimi tamamladık ve benim açımdan malumun ilanı olsa da seçim sonucunun bu kadar ezici bir çoğunlukla AKP zaferiyle sonuçlanması sürpriz olmadı desem yalan olur. Düşünün sokaktaki her 2 vatandaştan biri AKP'li .

Şahsen AKP'ye oy vermemiş olsam da, sayın Erdoğan'ı başarılı bir Başbakan olarak görmesem de, Sezar'ın hakkı Sezar'a, sayın Erdoğan çok başarılı bir politikacı olduğunu milletime tescil ettirmiştir. Hem de her iktidarın mutlaka yıpranması gerekmesine rağmen, oyu azalması gerekirken aksine oyunu arttırarak da bunu başarmıştır. Böyle bir başarıyı bir demokrat olarak saygıyla karşılamamam, tebrik etmemem hasetlik olur diye düşünüyorum. Sayın Erdoğan'ın bu başarısı bana aylar önce Sayın Mahir Kaynak'ın bir televizyon programında söylediği “Şans deyin dua deyin ne derseniz deyin bu Erdoğan'a nasip oldu“ sözlerini hatırlattı.

Seçim sonrası halkı koyun olarak niteleyen,eşek olarak niteleyen,apırıp köpüren zihniyetleri görünce de gerçekten çok şaşırıyorum. Politika kısaca seçmene kendini anlatıp, dinletme ve sonuçta da seçmene kendisini tasvip ettirme ve sonuç alma sanatıdır. Sayın Başbakan da bunu layığı veçhiyle başarmış ve halka kendini sevdirmiştir.

Sayın Başbakanın bu başarısında muhalefetin payı da çok büyüktür, bu muhalefet liderleri olduğu müddetçe de sayın Başbakan iktidardan hiç inmez eminim.

Burada sayın Başbakan dilerim zaferi sonrası yaptığı balkon konuşmasında konuştuğu “Milletin efendisi değil hizmetkarı ve 74 milyonun başbakanı olacağım“ sözüne sadık kalır.

Efendiler önümüzdeki günlerde kanımca ülkeyi gerek ekonomik, gerek sosyal ve gerekse de dış politik olarak çok zor sorunların meşgul edeceği bir süreç bekliyor ve yeni hükümet inşallah bu sorunlarla başa çıkabilir ve ülkemiz hiçbir yara almaksızın bu sorunlar yumağının altından kalkabilir.

Her ne derseniz deyin millet bunu takdir etmiştir ve bu millet takdirini saygıyla karşılamaktan ve iktidara dua etmekten başka yapacağımız bir şey yoktur. Dua çok önemli inanın, yeni hükümetin ve ülkemizin buna çok ihtiyacı var…

Başta ilçe temsilcisi arkadaşlarımız olmak üzere tüm AKP camiasını kutluyor,  yüce Allah'tan kendilerinden ve bu milletten yardımlarını esirgememesini niyaz ediyorum…

Not: Çocukluk arkadaşım Sayın Şaban Dişli'yi ayrıca tebrik ediyor ve inşallah yeni kabine de bakan olarak görürüm. Çünkü bunu hak ettiğini düşünüyorum.


Vecihi Tekin hakkındaki diğer yazılar
Gösterim: 3626 | E-posta

Yorumlar (6)
RSS Yorumlar
1. 13-06-2011 10:55
ŞİMDİ BİRLİK ZAMANI
Demokrasinin gereği Ülkenin egemenliği kayıtsız şartsız milletin ise ve millet tercihini ortaya koydu ise buna saygı gösterip ülke menfaati ne gerektiriyor ise iktidar ve muhalefet bir noktada birleşip ileri demokrasi için gerekli adımları atma zamanı.AKP nin 330 altı kalması ve MHP nin % 13 alması nda milletin vermek istediği mesajı çok iyi anlamalı ve bu sürecte herkes elini taşın altına koymalı.Kısır çekişmeler ile ülkenin önünü tıkamamalı kimse.Bence iktitar partisi kadar Muhalefet partilerininde ülke yönetiminde aktif yapıcı rol almaları çok önem taşıyor.ortak payda ülke menfaati olmalı.zaten mitinglerde vurgulanan fikirler bu yönde idi.Bu seçimlerin ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum.
Yazar Mehmet DURAN (Misafir)
2. 13-06-2011 13:18
YENİLEN, TEBRİĞİNİ YAPINCA ALKIŞ ALIR
Bütün halkımıza hayırlı olur inşallah bu seçimler. Allah devletimizi milletimizi şer odaklarının eline muhtaç etmesin. Boynumuzu eğik, ellerimizi açık hale getirmesin.  
İktidar demek; halkına hizmet demektir. Öğrencisine eğitim vermek askerine silah vermek demektir. fakirine aş, zenginine iş kurma imkanı vermek demektir. Yolsuzluğa kötek vurmak, yolu olmayana yol yapmak, yol almak isteyene yol vermek demektir.  
Zalimin ensesinde devletin eli oldukça, mazlum rahat uyuyacak, bunu sağlayacak olanda iktidar demektir.  
Her güreşin bir galibi bir mağlubu olmuştur, olacaktır. bu demek değildir ki; yenilen güreşi bırakacaktır. Yenen gurur ve kibiriyle yaşayacak demek: hiç değildir. Centilmen güreşçi, yenildiğinde yeneni kucaklayandır. Yenen ise yenileni önce tebrik eder, sonraki güreşine başarılar diler. Bu ne kıskançlık ne de hasetliktir. Olması gerekendir.  
Bir babanın bir ananın evlatları olarak BİZ; her zaman her yerde BİRiz. Ayrılmayacağız, elele gönül gönüle omuz omuza verip şer odaklarını kendimize güldürmeyeceğiz.
Yazar semrom (Üye)
3. 13-06-2011 13:55
mhp yol ayrımına geldi
bu seçimde yeni 12 milyon kişi daha oy kullandı.buna rağmen mhp oylarında azalma var.mhp ya eski politikalarına devam edip gittikçe eriyip marjinal bir parti haline gelip baraj altı kalacak.ya da hatalarını düzeltip tabanına uygun politikalar yapıp AK parti nin alternatifi olacak.şimdi chp nin peşinde kuyruk olurken kötü de AK parti nin peşindeyken iyimi olacağız diyebilirsiniz.sonuç ortada.mhp tabanı dindar bir tabandır.mhp, yeni anayasa da AK parti ye destek vermeli.ergenekoncuları partiden atıp muhafazakar politikalara yönelmeli.AK parti yi bu yönde sıkıştırmalı.böyle yaparsa eminim ilk seçimde %20 leri geçer.
Yazar yavuz selim (Misafir)
4. 13-06-2011 14:58
FARK
dikkat ederseniz son dönemlerde mhp.nin chp ile farkı kalmamıştır. ulusalcı düşünen basının gazı ile mhp milliyetçilikten,muhafazakarlıktan ödün vermiş halkın manevi değerlerine yapılan saldırılarda chp ile aynı ağzı konuşmuştur. mhp.den uzlaşı ve yumuşak söylemler bekliyoruz. ancak halkın değerlerine saygı gösterdiği sürece oyunu yükseltir. yoksa halk akp.ye oy atmayacak ama altarnatifi yok.bunu mhp iyi analiz etmeli chp.lilerin oyununa gelmemeli.
Yazar . (Misafir)
5. 13-06-2011 16:57
seçim analizi
bence bu seçimin tek galibi bdp oldu.36 tane vekil çıkardılar.hakikatende şok oldum gözlerime inanamadım.ben 15 vekil ve aşağısı bekliyordum onlardan.AK partinin 20 vekilini çaldılar.bölgeye dünyanın hizmeti gitmesine rağmen AK parti orada mağlup oldu.eğer tehditle bdp kendine oy sağladıysa güvenlik zaafiyeti var demektir hükümet suçludur.tahminimde böyledir.chp beklenen bir oyu aldı.bu zaten chp nin alabileceği maksimum oydur.ben de %22-25 arası bekliyordum.mhp için yukarıda yazdım zaten.mhp ve chp seçimin mağlup olanlırıdır.AK parti seçimin galibi ama doğuda beceriksiz olanıdır.bdp ise seçimin tek galibi hiç hazetmesemde.
Yazar yavuz selim (Misafir)
6. 13-06-2011 17:09
sol blok
bdp nin 36 vekili bildiğim kadarı ile marksist,leninist,komunist sol zihniyetlidir.islam dinine karşıdırlar.dinsiz bir kürt toplumu yaratma peşindeler.büyük bir ihtimalle hatta adım gibi eminim bunlar chp ile sol bir blok oluşturup AK parti ye muhalefet yapacaklar.kritik oylamaları red edicekler.kilit parti mhp olucak burda.eğer mhp AK parti ye destek verirse toplam oylar 367 yi rahat geçiyor.her şey mhp ye bağlı.
Yazar yavuz selim (Misafir)

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 
 
 
© 2000-2019 Geyve.com Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur.