Son Yorumlar
Son Þans, Tekrarý 105 Yýl Sonra
Bilgi
Yazým içeriði ve bilgi edinme yönünden güzel bir yazý olmuþ. En çok di...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
Hayvanseverlik
Bu þekilde, canlýlarýn hangi amaçla bayýltýðýný bilmeden ve sonrasýnda...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
BELLÝ
ORADAKÝ YURTTAN ÞÝKAYET GELMÝÞTÝR BELEDÝYEYE BELEDÝYEDE GEREKENÝ YAPMI...
Yorumu Oku

Ak Parti'de deðiþim baþlýyor!
MÜTEAHHÝT
GEYVE TEÞKÝLATI TAMAMEN DEÐÝÞMELÝ MÜCAHÝTLÝKTEN MÜTEAHHÝTLÝÐE YÜKSELME...
Yorumu Oku

Murat Kaya, TCDD Genel Müdürü ile görüþtü
dileðimizdir
sayýn Murat Kaya; TCDD'nýn genen müdürü ile görüþürken HIZLI TREN...
Yorumu Oku

 

Geyve'de yeni Diþ Kliniði hizmete girdi.. Geyve Tepecikler Mahallesinde açýlan Geyve Özel Diþ Kliniði son teknolojik cihazlarla ilçe halkýnýn hizmetine baþladý.

Diþ Hekimi Enes G. Bayanmelek ve Diþ Hekimi Zekiye Bayanmelek tarafýndan açýlan son teknoloji cihazlarla donatýlan Geyve Özel Diþ Kliniði halkýmýzýn hizmetine girdi.

Geyve Tepecikler Mahallesi Konyalý Ali Bey Caddesi Fatih Siteleri'nde (Elmas Grup karþýsý) bulunan Geyve Özel Diþ Kliniði, Pazar günü hariç haftanýn 6 günü 9.30-18.30 saatleri arasýnda hizmet verecek.

Açýlýþa özel olarak muayene ve röntgen çekimi hizmetlerinden ücret alýnmayacaðý belirtilen diþ kliniðinde her türlü diþ tedavisinin yapýldýðý açýklandý.

Diþ Hekimi Enes G. Bayanmelek ve Diþ Hekimi Zekiye Bayanmelek; diþ çekimi, diþ taþý temizliði, dolgu, kanal tedavisi, çocuk diþ tedavisi gibi klinik olarak her türlü diþ tedavisinin yapýldýðýný belirterek bu hizmetlerin yanýsýra ortodonti (tel tedavisi), implant, diþ beyazlatma, estetik dolgu, porselen ve zirkon gibi tedavi iþlemlerinin de verildiðini ifade ettiler.

Diþ hekimleri: "Halkýmýzda genel olarak bir diþ hekimi korkusu var. Bizler gerek sosyal medyada gerek kliniðimizde görsel olarak hastalarýmýzý yapýlacak tedaviler konusunda bilgilendirerek korkularýný yenmeye çalýþýyoruz. Halkýmýz bizlere sosyal medya platformlarýndan ulaþabileceði gibi 0545 550 08 87 numaralý telefondan da iletiþime geçebilirler" diye açýklamada bulundu.

 

hakkýndaki diðer yazýlar
Yazdýr E-posta
 
 
 
© 2000-2019 Geyve.com Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur.