Son Yorumlar
Son Şans, Tekrarı 105 Yıl Sonra
Bilgi
Yazım içeriği ve bilgi edinme yönünden güzel bir yazı olmuş. En çok di...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
Hayvanseverlik
Bu şekilde, canlıların hangi amaçla bayıltığını bilmeden ve sonrasında...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
BELLİ
ORADAKİ YURTTAN ŞİKAYET GELMİŞTİR BELEDİYEYE BELEDİYEDE GEREKENİ YAPMI...
Yorumu Oku

Ak Parti'de değişim başlıyor!
MÜTEAHHİT
GEYVE TEŞKİLATI TAMAMEN DEĞİŞMELİ MÜCAHİTLİKTEN MÜTEAHHİTLİĞE YÜKSELME...
Yorumu Oku

Murat Kaya, TCDD Genel Müdürü ile görüştü
dileğimizdir
sayın Murat Kaya; TCDD'nın genen müdürü ile görüşürken HIZLI TREN...
Yorumu Oku

 
Avrupa Fatihi Çeyrek Finalde!
Çarşamba, 13 Mart 2013

Avrupa Fatihi Çeyrek Finalde! G.Saray, Schalke'yi deplasmanda devirdi. Çeyrek finale çıkan Cim Bom, 15 Martta belli olacak rakibini beklemeye başladı.

Avrupa Fatihi, Schalke ile deplasmanda 3-2 devirerek çeyrek finale çıktı. Temsilcimizin gollerini 38. dakikada Hamit, 42. dakikada Burak ve 90+5'te kaydederken , Schalke'nin gollerini 17. dakikada Neustadter ve 63. dakikada Bastos kaydetti.

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final kuraları çekimi, 15 Mart Cuma günü TSİ 13.00'te Nyon'da yapılacak. İlk maçlar 2 ve 3 Nisan, rövanş maçları ise 9 ve 10 Nisan tarihlerinde oynanacak.

MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)


5. dakikada Sneijder'in yaptığı ortayı penaltı noktasında kontrol eden rakibiyle girdiği mücadelede yerde kaldı ve penaltı bekledi. Hakem devam derken Drogba'nın vuruşu yandan auta girdi.

6. dakikada sol çaprazdan ceza sahasına giren Drogba'nın rakibinden sıyrılıp yaptığı sert vuruşu kaleci kornere çeldi.

13. dakikada Drogba'nın pasında soldan ceza sahsına giren Selçuk'un plase vuruşunda kaleci gole izin vermedi.

17. dakikada sağdan kullanılan kornerde ceza sahası içinde Höwedes'in kafa vuruşu Semih'in sırtından döndü. Ceza sahası içinde yaşanan karambol sonrasında Neustadter topu filelere gönderdi. 1-0

35. dakikada Eboue'nin sağdan arka tarafa ortaladığı topa Sneijder sol çaprazda gelişine sert vurdu, meşin yuvarlak uzak direğin yanından auta çıktı.

37. dakikada Hamit'ten müthiş bir gol geldi. Selçuk, serbest vuruşu paslaşarak kullandı. Ceza sahası dışında topla buluşan Hamit'in sert şutunda sağ direğe çarpan top filelere gitti. 1-1

42. dakikada Riera'nın yatarak uzaklaştırdığı top Burak için pas oldu. Rakibinden kurtulup ceza sahasına giren Burak kalecinin üzerinden aşırtarak topu ağlara yolladı. 2-1

45. dakikada sağdan uzun kullanılan taç atışında arka tarafta kendini unutturan Bastos'un vuruşunu kaleci Muslera iki hamlede kontrol etti.

İKİNCİ YARI

53. dakikada Sneijder'in pasında topla buluşan Burak Yılmaz'ın sert şutunu kaleci son anda kornere tokatlayarak mutlak bir golü önledi.

56. dakikada cezaalanı içinde topla buluşan Pukki'nin sert şutunu kaleci Muslare çeldi.

61. dakikada Draxler'in cezasahası dışından sert şutu üst direkten oyun alanına geri döndü.

62. dakikada Schalke 04 beraberliği buldu. Bu dakikada cezaalanı içine atılan topa hareketlenen Pukki'den önce Muslera topu uzaklaştırmaya çalıştı. Boşta kalan topu Uchida sol arka taraftaki Bastos'a çıkardı. Bu futbolcu, meşin yuvarlağı boş kaleye gönderdi.

67. dakikada Schalke etkili geldi. Bu dakikada Pukki'nin pasında topu önünde bulan Draxler'in sert şutunu Muslera güçlükle çıkardı.

87. dakikada Galatasaray ceza sahasına gelen topu Gökhan sektirdi, arkasında Bastos sert vurdu ancak meşin yuvarlak kaleci Muslera'da kaldı.

90+5. dakikada Galatasaray öne geçti. Bu dakikada Schalke 04 rakip kalede gol ararken topa sahip olan Muslera hemen eliyle oyunu kurdu. Topu alan Selçuk takımını atağa kaldırdı ve Umut'a derin bir top gönderdi. Umut Bulut'ta kaleciyi de geçerek topu boş kaleye gönderdi: 2 - 3.

Karşılaşmayı da Galatasaray 3 - 2 kazanarak adını çeyrek finale yazdıran taraf oldu.


Spor hakkındaki diğer yazılar
Gösterim: 2285 | E-posta

Yorumlar (2)
RSS Yorumlar
1. 13-03-2013 00:36
Drogba değiştirikmiş mi?
Çinliler bunu da yaptılar. Aman Allah'ım. Drogba yı kopyalayıp aslıyla değiştirmişler sahtesini bize satmışlar ya. Aslansın vesselam CİMBOM
Yazar zekeriya kaya (Misafir)
2. 13-03-2013 14:01
Drogba!
Drogba dün sahanın en iyilerinden birisiydi.Vücudunu iyi kullandı aldığı her topu sakladı ve arkadaşlarına kazandırdı Fatih Hoca da bunu gördü ve hızlı oyuncu olmasına rağmen top saklayamayan Burak'ın yerine Umut'u aldı ve top saklayabildiği için Drogba'yı oyunda tuttu, ilerde topu tutabilmek adına.Dünkü maç için Drogba'yı eleştiren varsa futbolda herşeyi gol atmak sananlardır.
Yazar bUraak (Misafir)

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 
 
 
© 2000-2019 Geyve.com Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur.