Son Yorumlar
Son Şans, Tekrarı 105 Yıl Sonra
Bilgi
Yazım içeriği ve bilgi edinme yönünden güzel bir yazı olmuş. En çok di...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
Hayvanseverlik
Bu şekilde, canlıların hangi amaçla bayıltığını bilmeden ve sonrasında...
Yorumu Oku

Geyve'de köpekler etkisiz hale getiriliyor
BELLİ
ORADAKİ YURTTAN ŞİKAYET GELMİŞTİR BELEDİYEYE BELEDİYEDE GEREKENİ YAPMI...
Yorumu Oku

Ak Parti'de değişim başlıyor!
MÜTEAHHİT
GEYVE TEŞKİLATI TAMAMEN DEĞİŞMELİ MÜCAHİTLİKTEN MÜTEAHHİTLİĞE YÜKSELME...
Yorumu Oku

Murat Kaya, TCDD Genel Müdürü ile görüştü
dileğimizdir
sayın Murat Kaya; TCDD'nın genen müdürü ile görüşürken HIZLI TREN...
Yorumu Oku

 
Gezi Parkı Protestoları Sakarya'daki AK Partililer İçin Öğretici Oldu
Cuma, 21 Haziran 2013
AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Ankara Sincan ve İstanbul Kazlıçeşme mitinglerinde yaptığı tarihi konuşmalarda çok önemli şeyler söyledi. Başbakan Erdoğan, Gezi Parkı protestolarının arkasında dış güçler, CHP ve sol örgütlerin olduğu kadar medya kuruluşları ve faizci lobisi Beyaz Türklerinde olduğunu söyledi. Bu güçleri ve yaptıkları oyunları bütün ayrıntısına kadar bildiklerini ifade Başbakan Erdoğan  bu güçlerin işbirlikleri ve oyunlarının da turnusol kağıdı gibi ortaya çıktığını belirtti. Millet adına dik duracakların söyleyen Erdoğan bu güçlerden hesap soracaklarını ve yaptıklarının bedelini ödeteceklerini belirterek eğer bu hesabı soramazlarsa milletin AK Parti’den hesap soracağını da kaydetti.

Gezi Parkı protestoları bizlere gösterdi ki Sakarya’da eski alışkanlıklarını sürdürmek isteyen Beyaz Türkler ve gazeteciler var. Gezi Parkı olayları sonrası 10 yıldır sesleri solukları çıkmayan Beyaz Türklerin ve ulusalcı gazetecilerin birden bire ortaya çıktıklarını gördük.  Haber 10 ve Medyabar Yazarı Mücahit Türetken’in önceki günkü yazısında belirttiği gibi Taksim Gezi Parkı'nda yaşanan Vandalizm ve işgal sonrası devrim şehvetine kapılıp hemen pozisyon almaya kalkıştılar.

Daha önceleri AK Partiye oy verenleri göbeğini kaşıyan adam ilan eden bazı CHP’li ulusalcı gazetecilerin Gezi Parkı protestolarına katılıp, yumruklarını ve dişlerini sıkarak AK Parti’ye, AK Partililere ve Başbakan Erdoğan’a küfrettiklerini, alkış tutarak istifa şeklinde bağırdıklarını gördük. Yine bu ulusalcı gazeteciler tutumlarını sosyal medya üzerinde göstermeye devam ederken provokatif mesajları paylaşarak halkı AK Parti iktidarına karşı kışkırttıkları ve isyana teşvik ettiklerine şahit olduk.

Yıllardır bir avuç gazeteci olarak 28 Şubatçılarla, darbecilerle işbirliği yapan gazetecileri ve arkasında ki güçlerin aralanması/aydınlanması için mücadele verdik. AK Parti iktidara geldiğinde gazetelerinden ordu göreve diye darbe çağrısı yapılan,  İmam Hatip okulu düşmanlığı yapan, Kutlu Doğum programına gidip, Hz. Peygamberi anan öğrencileri terörist eyleme katılmış gibi sunan, AK Parti’ye açılan kapatma davasına argüman bulmak çaba sarf eden gazetecileri ve karanlık işlerini ifşa ettik. Yine bu gazetecilerin AK Parti iktidarını yerelde yıkmak için AK Partililer arasını açmak için yaktıkları nifak ateşlerini flaş ettik. Maalesef her şey o kadar aleni ve açıkken kişisel çıkar ve ihtirasları için bazı AK Partililer bu karanlık güçlerle, darbe şakşakçılarıyla iş tuttular ve onlara maddi destek sağlayarak sponsor oldular. Onların yaktıkları nifak ateşine odun taşıdılar.

Sakarya’da ki AK Partililer Gezi Parkı protestolarının amacını ve protestocularının arkasındaki güçler ve onlarla işbirliği tutanları artık görmüşlerdir diye düşünüyorum. Hatta bu onlar için öğreticide olmuştur. Meselenin ne olduğunu artık idrak etmişlerdir. Başbakan Erdoğan’ın bu konuda ki mesajları çok net ve açık. Başbakan Erdoğan gibi bu ulusalcı güçlere, Beyaz Türklere karşı dik duracaklar. Mücadele edecekler. Millet onlara bu güçleri bertaraf etmeleri için oy verdi.  Gezi Parkı olaylarında otelini açanları, kumanya taşıyanları, halkı kışkırtan medya kuruluşlarını, gazetecileri ve bunların ilişkilerini, yaptıklarını bütün ayrıntılarıyla bilen Başbakan Erdoğan’ın Sakarya’da ulusalcılarla, Beyaz Türklerle iş tutan AK Partililerin farkında olmaması mümkün mü? Gereğini yapmadıkları zaman bu saten sonra hâla bu güçlerin AK Parti’de barınması, siyaset yapması sizce mümkün mü?


Huseyin Ozcelik hakkındaki diğer yazılar
Gösterim: 2097 | E-posta

İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 
 
 
© 2000-2019 Geyve.com Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur.